Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (700. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.682
Cevap
714
Favori
840.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 698699700701702
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tornado of Souls

https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/sofralar/cay-ve-kahve-aksesuarlari/demlikler-ve-termoslar/60241389/upphetta-demlik.aspx
    Çok önceden görmüştüm ikea'da.
    İyi mi bilemedim fazla da bakmamıştım
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    sturbuck, bodum alın tavsiyem..Boroskilat cam, ısıya dayanıklı..Diğer markaların camları ısıda çatlayabilir..

IKEA
    Bialetti
    Tchibo (yanılmıyor isem)

Isıya dayanıklı..

Diğer french preslerden uzak durun..Ben bir tane aldım, çatlayıp kırıldı, Kenya Bodum aldım Sturbuctan
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul_s

sturbuck, bodum alın tavsiyem..Boroskilat cam, ısıya dayanıklı..Diğer markaların camları ısıda çatlayabilir..

IKEA
    Bialetti
    Tchibo (yanılmıyor isem)

Isıya dayanıklı..

Diğer french preslerden uzak durun..Ben bir tane aldım, çatlayıp kırıldı, Kenya Bodum aldım Sturbuctan
    Yazdığım gibi zaten 4 yıldır Bodum kullanıyordum.Geçen artık çatladı.Normalde yine Bodum alırım ama çok pahalandı.

Her marka her yerden almam zaten.Sanırım İKEA tercih edeceğim.
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Hem bodum hem ikea french pressi kullanıyorum . İkeanın ,bodumdan aşağı kalır yanı yok .Tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yok mu biyerlerde kampanya filan, enpara kafeingo kampanyası iyiydi bitmiş o da, kaç gündür uygun biryer arıyorum bulamadım.
  • lemixings kullanıcısına yanıt
    www.hepsiburada.com
    Coffeetropic Terra Single Origin Colombia-Medellin 250 gr Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/coffeetropic-terra-single-origin-colombia-medellin-250-gr-p-HBV00000G08VP?magaza=CoffeeTropic
    hocam buranin kahveleri ucuz suan. Kendi sitelerinde daha pahalli hepsiburadaya özel kampanya yapılmış. Espresso blend aldım ben. Fiyatları nispeten ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seffa -- 19 Aralık 2018; 10:37:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Un Kurabiyesi

Hem bodum hem ikea french pressi kullanıyorum . İkeanın ,bodumdan aşağı kalır yanı yok .Tavsiye ederim.
    Teşekkürler.Aradaığım türden cevap oldu .

Kararımı verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seffa

https://www.hepsiburada.com/coffeetropic-terra-single-origin-colombia-medellin-250-gr-p-HBV00000G08VP?magaza=CoffeeTropic hocam buranin kahveleri ucuz suan. Kendi sitelerinde daha pahalli hepsiburadaya özel kampanya yapılmış. Espresso blend aldım ben. Fiyatları nispeten ucuz.
    Sagolun hocam bende aldim deneyelim bakalim.

• lemixings kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam.

• Arkadaslar alacak olsaniz hangi espresso makinasini alirdiniz sut kopurtmesi icinde olan ( fiyat onemli degil fikir almak istiyorum ) boyle iste bu dediginiz ortak bir makina var mi ?

• Sevenhillli S kullanıcısına yanıt
    fiyat önemli değilse La Marzocco GS3
    Slayer

• Arkadaşlar merhaba önerileriniz için teşekkür ederim ama oldukça büyük ve fiyatı yüksek öneriler fiyat önemli değil desemde yüksek tabi ki . Bir örnek paylaşıyım dedim , alınabilir olarak üst sırada tuttuğum bir makina ama kullanan arkadaşlar var ise yada bilgisi olanlar önerileri beklerim,

Delonghi ECOV311.BG Icona Vintage Serisi Espresso ve Cappuccino Makinesi
    www.hepsiburada.com
    Delonghi ECOV311.BG Icona Vintage Serisi Espresso ve Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/delonghi-ecov311-bg-icona-vintage-serisi-espresso-ve-cappuccino-makinesi-p-MTDELECOV310BG

Hocam delonghileri tavsiye etmem. Bence
    www.gelbura.com
    Lelit Kahve Makinesi ve Lelit Espresso Makinesi fiyatları | Gelbura.com
    https://www.gelbura.com/lelit

www.gelbura.com
    Gaggia Espresso Makineleri Türkiye'de | Gelbura.com
    https://www.gelbura.com/gaggia
    bunlara bakin. Bunlar ev kullanimi icin daha prof ürünler.

Merhaba..Makineden önemlisi sanırım Öğütücü değirmen..

Espresso içinse öğütücüler biraz daha pahalı..Öğütücünüz var mı? Şundan soruyorum Espresso işi biraz masraflı..

Filtre daha ucuz, o sebeple :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 22 Aralık 2018; 21:36:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul_s

Merhaba..Makineden önemlisi sanırım Öğütücü değirmen..

Espresso içinse öğütücüler biraz daha pahalı..Öğütücünüz var mı? Şundan soruyorum Espresso işi biraz masraflı..

Filtre daha ucuz, o sebeple :)
    Değirmenim vardı vermiştim seneler önce yeniden bakıcam delogni kg79 vardı zaten memnun değildim . bana kalırsada öğütücü işi kolay makina işi zor . verdiğim linkteki ürünler hakkında bilginiz var mı yada öneriniz . birde bir makina bulayım Portafilter alacağım çok hoşuma gidiyor espressonun süzülmesi .
    seffa S kullanıcısına yanıt
    Espresso ilgi alanım dışında..Seffa hocam bu konuda tecrübeli, bana da yardımcı oldu sağolsun..Tavsiyelerini dikkate alın derim..

Ama maalesef Ucuz olarak makine bulmak zor..

Kahve işini Amatör, Orta Düzey, Prof İleri düzey olarak gruplarsak kendinizi hangi seviyede görüyorsanız ona göre bir makine almanız gerek...Zira ucuzla başlayıp sonra daha iyisini alayım diye diye daha çok harcanıyor..

Size PM olarak birkaç link yollayım orada inceleyebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 23 Aralık 2018; 0:47:43 >
  • Suan Türkiye de alinabilecek makineleri yukarida verdigim linktekiler. Özellikle lelit markasını kullanan çok var bildiğim ve çok memnunlar. Degirmen olarak mignon oneririm. Total bütçenizi yazarsaniz daha iyi olur.

• ilginiz için herkese teşekkür ederim şuanlık makinelerden vazgeçtim . peki espressoyu en yakın ne ile yapabilirim moka pot mu aeropress mi arkadaşlar . bana moka pot gibi geliyor suyun buharlaşıp kahveyi öle yapmak daha güzel olacağını düşünüyorum . sizce ?
    moka pot

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 698699700701702
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.