Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (543. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.682
Cevap
714
Favori
841.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taze çekirdek ve uygun fiyatlı site önerisi yapabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zakkliar

Taze çekirdek ve uygun fiyatlı site önerisi yapabilir misiniz?

1 ayı geçirmeden tüketebilirseniz sanalbaharattan Etiyopya sidamo. Daha az tüketirim diyosanız 250 gram satan sitelerin fiyatları 25-35 arası değişiyor.
    Kahvefabrikası, baristasepeti tavsiye edebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sa bende delonghi espresso makinesi var kaç numara çekilmesi gerekiyor starbuks a gidiyorum espresso makinesi için diyorum herif bana filtre metal mi plastikmi diyor french press değil bu filtre yok pod var diyorum anlamıyorlar iyi bir espresso kahve öneriniz varmı nero olsa adana da nerodan alırım da o yok starbucks ın rezil kömür gibi kavrulmuş kahvelerine kaldık  '-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' birde hazır kapsül kahveleride bunla yapabilirmiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 29 Ocak 2017; 20:33:19 >

• Zakkliar kullanıcısına yanıt
    verdiğiniz paranın karşılığını almak istiyorsanız probador colectiva'yı öneririm.Bu aralar fiyatları indirmişler hem.
  • albati kullanıcısına yanıt
    Bir kilo fazla olur günde 1 kere french pressle yapıp içiyorum çünkü. Bir göz atayım o sitelere :) Teşekkürler

• thawne kullanıcısına yanıt
    teşekkürler oradan önerdiğiniz özel bir şey var mı? Set olarak sattıkları deneme amaçlı uygun gibi ama bilemedim.

• Zakkliar kullanıcısına yanıt
    Ben 4lü amerika seti aldım ama Finca La Cuesta, Kostarika kahvesi biraz sıradan geldi.Diğerleri çok iyiydi.

Los Pecos Mikrolot, Kostarika
    Buenos Aires, Nikaragua
    Finca El Martillo, El Salvador

Bu üç kahve filtre için çok iyi.Amerika örneklem seti-3, bu 3 kahveyi de içeriyor.
    teşekkür ederim not aldım, elimdeki kahve bitince bundan alacağım.

Üstad alayım dedim en ucuz kargo 8 tl yahu
    Belli bir fiyat üzerine ücretsiz kargo varsa alayım yoksa da değecek bir kahveyse söyle vereyim
  • abasba A kullanıcısına yanıt
    kargolara zam geldi o yüzden.coffe saphiens ve baristocrat kargo ücretini kahveye yansıtıyor.bir bakın isterseniz.coffee saphiens 200 gram kahve 22 lira.kargo dahil.
  • abasba A kullanıcısına yanıt
    probador colectivada üye olduğunuzda size mail ile ilk siparişinizde kargo ücretini ücretsiz yapacak kod geliyor. onu kullanabilirsiniz. tabi ilk siparişten sonrası için yapacak bir şey yok. diğer taraftan kilosu 110 lira ortalama ile kahve satıyorsanız, kargo konusunda bir ayarlama yapmanız gerektiğini düşünüyorum. 250 gram kahveye 30 lira verdikten sonra bir de 8 lira verip, 38 liraya 250 gram kahve içmek koyuyor adama. düşünün ki has bean'den sipariş verip, ingiltereden buraya kagosuyla beraber 250 gram kahve almak dövizin bu kadar arttığı şu dönemde 49 liraya mal oluyor. ki daha ucuz çekirdeklere yönelirseniz 42-43 liraya kadar düşebilirsiniz. kaldı ki has bean gibi bir marka, ingiltere gibi yaşam kalitesinin ve fiyatların çok yüksek olduğu bir ülkede 5-6 pound(25-30 lira) gibi fiyatlarla 250 gram kavrulmuş kahve satarken, siz aynı fiyatlarda türkiyede kahve satıyorsanız, üstüne de kargo ödetiyorsanız bu eleştirilmesi gereken bir durum. sözüm sadece probador colectivsaya değil, herkese.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur@

French press almak isteyen olursa ilanda bialetti marka var.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-dekorasyon-mutfak-gerecleri-bialetti-preziosa-1-lt-french-press-stainless-steel-sifir-390922989/detay/
    1 litre

39 TL ye metrodan almıştık.

• kbere K kullanıcısına yanıt
    sanırım ücretsiz kargo kodu kalkmış.ben üye olduğumda gelmedi.aboneliğe yönlendirmek için kargoda herhangi bir kampanya yapmıyorlar.Bir çok kahveci, abone olanlara artık ücretsiz yolluyor.
  • Selamlar herkese.6 aylık askerlik görevimden sonra yine buraya döndüm.Hemen hemen sekiz ay oldu Beko espresso makinem ne halde bilmiyorum.Bunun için ben de durgol kireç çözücü aldım yarın öbür gün deneyeceğim.İnşallah bir arıza yoktur gerçekten çok üzülürüm.

• belki bir gün kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun. eğer kullanılmadan durduysa muhtemelen sadece hafif kireçlenme vardır. durgolle hallolur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kbere

geçmiş olsun. eğer kullanılmadan durduysa muhtemelen sadece hafif kireçlenme vardır. durgolle hallolur.

birşey soracagım. cogu sitede 200 gram kahve 25 tl iken sanalbaharat da 1 kg si 28 tl. site hakkındada yorumlar olumlu bu kadar fark nedendir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kbere

probador colectivada üye olduğunuzda size mail ile ilk siparişinizde kargo ücretini ücretsiz yapacak kod geliyor. onu kullanabilirsiniz. tabi ilk siparişten sonrası için yapacak bir şey yok. diğer taraftan kilosu 110 lira ortalama ile kahve satıyorsanız, kargo konusunda bir ayarlama yapmanız gerektiğini düşünüyorum. 250 gram kahveye 30 lira verdikten sonra bir de 8 lira verip, 38 liraya 250 gram kahve içmek koyuyor adama. düşünün ki has bean'den sipariş verip, ingiltereden buraya kagosuyla beraber 250 gram kahve almak dövizin bu kadar arttığı şu dönemde 49 liraya mal oluyor. ki daha ucuz çekirdeklere yönelirseniz 42-43 liraya kadar düşebilirsiniz. kaldı ki has bean gibi bir marka, ingiltere gibi yaşam kalitesinin ve fiyatların çok yüksek olduğu bir ülkede 5-6 pound(25-30 lira) gibi fiyatlarla 250 gram kavrulmuş kahve satarken, siz aynı fiyatlarda türkiyede kahve satıyorsanız, üstüne de kargo ödetiyorsanız bu eleştirilmesi gereken bir durum. sözüm sadece probador colectivsaya değil, herkese.

Duygularıma aynen tercüman olmuşsunuz.
    Benim anlamadığım coffe saphiens nasıl kargo ücretsiz gönderebiliyor
    Ben kargo parası ödemeye de razıyım ama 8 tl çok be

• kbere K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam sizleri yine buralarda görmek güzel.Yeni ev tuttum.Düzeni kurana kadar kahve işlerine giremeyiz henüz.Bir de kısmet olursa elektrikli bir öğütücü düşünüyorum.HaRio çıkarmış bi tane ama.Breville düşünüyordum ama deli zam gelmiş.

• belki bir gün kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl kullanıyorsunuz kireç çözücüyü ?
  • 
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.