Şimdi Ara

gerçek bir aşk hikayesi...(part 5! geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
6
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • okuyacaklara peşin peşin söylüyorum,gerçektir.
    kasım 2012. hava hafiften esiyor. minibüsde sallana sallana yolculuk ediyorum. arada telefona mesaj geliyor son mesajda "kanka nerdesin bekliyorum" diye yazmıştı arkadaşım, "geliyorum kanka az kaldı 2 dk ya iniyorum" diye cevaplamıştım son mesajı. minibüsten iniyorum. etrafa bakıyorum mehmet(kankam) yok. telefonu elime alıp arıyorum mehmet i , sonra telefonda "karşındayım ya salak " diyince kapatmıştım. bakınca gördüm mehmet i. köşede bir kızla(melek) beraber duruyor. tanımıyorum kızı. ilk gördüğümde normal bir kız gibi gelmişti , boyu biraz kısaydı ama. ilk önce mehmet in elini sonra kızın elini sıkıyorum. mehmet ayaküstü tanıştırıyor bizi okan(ben) melek melek okan memnun oldum, memnun oldum. sonra melek hadi görüşürüz diyip gidiyor bende mehmetle merkeze doğru yol alıyorum. yolda muhabbet ederken bilmiyorum ama melek nerde oturuyor dedim. bizim evin yukarısında demişti mehmet. daha önce görmedim dedim.

akşam mehmet le beraber içerken mehmet e mesaj atmış melek fazla abartmayın diye. twitter dan cevap verdi mehmet de "merak etme bu gece sağlamız biz " diye etiketledi benle melek i twitter dan. melek de cevap olarak bana " okan sahip çık mehmet e , sana emanet" diye yanıtladı. sonra birbirimizi takip ettik formaliteden o anlık. gece kafalar hafif güzeldi , eve doğru gidiyorduk ben duraktan otobüse binecektim, mehmet le konuşa konuşa gidiyoruz. bir anlık nerden aklıma geldi bilmiyorum ama melek in numarasını istedim. aldım tabi kaydettim telefona , eve giderken otobüsde aynen şunları yazdım kıza "selam :) ben okan, mehmet den aldım numaranı umarım sorun olmaz :)) " . çok iyi hatırlıyorum gülücük de aynen bu şekldeydi :)) . kızdan şu şekilde cevap gelmişti "yok canım ne sorunu, sağ sağlim eve gittiniz umarım :) " .
    yaklaşık yarım saat yazıştıktan sonra whatsapp dan , "iyi geceler yarın görüşürüz kendine iyi bak" dedim kıza, oda "iyi geceler görüşürüz yarın bende yattım :)" diyip konuşmayı sonlandırdık.

çok canayakın bir kızdı. benim gözümde diğer kızlardan farklıydı. o gün ki sadece yarım saatlik konuşmayla bu karara varmıştım. muhabbet ederken gerçek anlamda zevk alıyordum. siyaset,müzik,dizi,film,sınavlar,ygs ve takım muhabbetleri çok sağlamdı hatta kızın. çevremdeki kızlara bakıyorum çoğunda bu saydıklarımdan 1-2 tanesi var yada yok. belkide benim çevremdeki kızlar böyle olduğu için farklı ve canayakın gelmişti bana.

part2 istek olursa gelecek. hikaye gerçektir beyler, daha önce yaşamış olduğum bir olayı anlatıyorum.biraz uzun

part2.

daha sonraları sürekli mesajlaşmaya başladık. hiç sıkılmadan her konuda konuşuyorduk. bazen ben konuşurken kasıyordum ilk başlarda ama sonra konuştukça rahatladım biraz. yaklaşık 1 haftada sanki 40 yıllık arkadaş gibi konuşuyorduk. telefon hiç elimizden düşmüyordu. kızardı bazen cevap vermeyince, yada 30 dakika işi olunca söylerdi "bak 30 dakika sonra gelicem burda ol kırarım kafanı " gibisinden. hoşuma gidiyordu. bir gün evde makarna yapıyordum. bana dedi "soslu makarna yaptın mı hiç ?" . ulan ne sosu ben salçayla zor yapıyorum . dedim" yok valla hiç denemedim ". ara beni dedi sonra . aradım bana tarif vermeye çalışıyor ama gülmekten doğru düzgün tarif de alamıyorum, zar zor yaptım bişeyler domatesli acılı falan . telefonu kapatmadan önce en son dedi "sen şimdilik bu sosla idare et, istersen gelirim oraya öğretirim sana daha güzel anlarsın " . neyse zar zor telefonu kapadık ama kapamakta istemiyor insan. yaklaşık 2 hafta bu şekilde devam etti. bir anda hayatımın ortasına yerleşti durakta elini sıktığım kız. açıkcası hoşlanıyordum ve oda hoşlanıyordu belliydi . tabi bu 2 hafta içinde hiç buluşmadık.
    cumartesi akşamı mehmet bize geldi, ps3 falan kiraladık . bu arada mehmet le ciddi anlamda samimiyimdir. en iyi arkadaşımdır kendisi. lise 1 den beri beraberiz. 1 sene sınıfta kaldım onunla, yine aynı sınıfa düşmüştük sonra ben meslek lisesine gittim . yaklaşık 5 senedir arkadaşımdır kendisi,şuan bile en iyi arkadaşımdır. herneyse mehmet o gece bizdeydi. o gece melek bana dedi "yarın bişeyler yapalım mı. " e ben bu fırsatı kaçırırmıyım hiç. ama melek dedi " mert sen ben takılırız güzel olur " falan diyince ulan dedim mehmet in ne işi var. melek ile mehmet küçüklükten beri arkadaşlar. aynı mahallede büyüdükleri için. mehmet e dedim bahane uydur gelmiyorsun . mehmet dedi antremanım var gelemem. haliyle melek le ben tek buluşmak için güzel bir fırsat oldu.

saat 12 gibi dershane önünde eller cepte,soğukta donmuş vaziyette melek i bekliyordum. nasıl üşüdüğümü halen hatırlıyorum, çok fenaydı. ömrüm beklemekle geçti hep neyse. melek dershaneden çıktı bana doğru geldi. öpüştük yanaktan sonra aç olduğumuz için yemek yemeye gidelim dedik. ama inanırmısınız mesajlaşırken okadar rahattım ki buluşunca bi çekingenlik geldi bana.

part3

yürüyoruz yolda, mc donalds a gidiyoruz patatesleri güzel diye orayı seçtik aramızda konuşurken. ama beyler dedim ya mesajlaşırken rahattım ama buluşunca çekingen davrandım diye. melek bunun farkına varmış olacak ki hiç konuşmadığımdan dolayı " okan az konuşsana valla vurucam ağzına " dedi aynen böyle dedi beni bir gülme tuttu orda. oda ben gülmeye başlayınca kolumdan fena cimciklemişti. bu cimciklemeye devam edince tuttum bunun kolundan zor durdurdum ama oda koluma girdi hava soğuk diye. koluma girdi halen cimciklemeye çalışıyor ama fazlada acıtmıyor canımı . kısa bir sessizlik olsun hemen cimcikler gibi yapardı. neyse girdik mc donalds a. dedim "seç menünü bu seferlik benden olsun." bu başladı hemen öyle şey olmaz vallahi yemem çıkar giderim sakın falan. altı üstü yemek ısmarlayacaktım 8-9 liralık. dedi alman usulu yapacaz . aldık yemekleri çıktık yukarı. en köşede cam kenarı bir yer vardı. dışarıda hafif kar yağıyordu,güzel bir görüntü vardı dışarıda. patatesleri yerken bu dedi hardal sosu alıp geleyim, dedim otur sen ben alır gelirim. beyler aldım 3-4 tane sos geldim . acı sos mu neydi tam hatırlamıyorum, patatesi bandırdım sosa tam yerken üstüme döküldü. bu gördü tabi bi gülme tuttu . sonra aldı peçeteyi sildi sos dökülen yeri "ne pasaklısın be okan" dedi bana. bende sana çekmişim tarzında bişeyler dedim. yemek yedik çıktık , kız arkadaşının doğum günü varmış, hediye alacaktı ona. neyse yine koluma girdi üşüyom ayağına, tabi benimde işime geliyor. bende biraz kansızlık var, ellerim çabuk üşür. yolda yürürken ellerimin ikiside dışardaydı, tekine üfledim ısınsın diye. bu dedi "o ellerini cebine sokmazsan eldivenlerimi çıkarıp vericem şimdi" . bunla 1 saate yakın hediye baktık, kız arkadaşı bi tane miteloji kahramını nı seviyormuş. unuttum ismini şimdi. bulamadım hiçbi yerde. dedim tamam internetten alırız o zaman. sonra benim ingilizce kursunun saati geldi. giderken sıkıca bi sarıldık. parfüm kokusu halen burnumda o ilk sarılmanın..

part 4,

hayatıma o kadar çabuk girmişti ki bir anda bağlandım desem yeridir. gece yatağa yattığım zaman güzel hayaller kuruyordum beraber, içinde ikimizin olduğu hayaller. hayaller kurmak ne güzel aslında. kısa süreliğinede olsa insan mutluluğu yaşıyor, gözünde canlanıyor. keşke herşey hayallerdeki gibi olsa değilmi . ilk buluşmamızdan sonra tabi bir daha buluşmak için fırsat kollamaya başladım. yine sürekli mesajlaşıyoruz,konuşuyoruz , birbirimize sürekli resim atıyoruz falan hiç sıkılma bunalma yok aramızda. beyler kar yağıyordu deli gibi dışarıda. bana resim attı hazırlanmış beresini atkısını eldivenini takmış. dedim "kardan adam yapacaksan yardıma geleyim hemen". melek de hiç ikilietmeden "gelsene hadi tek çıkmayayım beklerim sen gelene kadar evde , buraya gel beraber çıkarız " dedi falan ben hemen yıldırım hızıyla hazırlandım tabi. ulan tam çıkıcam bakıyorum eldiven yok,eldiveni takıyorum bere yok,bereyi takıyorum spor ayakkabılarını giyiyorum falan tam bir telaş havası. neyse zar zor ıkına ıkına çıktım evden. otobüsle 20 dakika sürüyor meleklerin oturduğu semt. bindim ama kar yağdığı için otobüs çok yavaş gitti. indim ama evi bilmiyorum tabi, mehmetlerin eve göre tarif veriyor bana. neyse buldum evi,baktım camdan el sallıyor. bende bekliyorum aşşada, bana yukarı gel diyor ama ben yok hadi gel falan dedim. neyse beyler dış kapı açıldı bu koşarak geldi bana, ilk önce sarıldı sonra yanaklardan öpücük kondurdu 2 tane. dışarısı heryer kar, hani 20 cm kar vardı rahat. halen de yağıyordu çok güzel bir ortamdı. aldım melek i , aşşada büyük bir park vardı. dedim en güzel kardan adam yapılacak yer orası. girdi koluma gidiyoruz kaya düşe . ama nasıl sıkı tutunuyor bana yokuştan inerken falan. hatta bi ara kızdı bana neden sarılmıyosun bak düşüyodum diye . neyse park a vardık sonunda...

part 5 gelecek ama bakıyorum kimse okumuyor

part5
    beyler parka vardık işte başladık kardan adam yapmaya. sonra bizim mehmet geldi,diğer arkadaşlar geldi. yaklaşık bi 6-7 kişi olduk ama hepimiz kardeş gibiyiz benle melek hariç :) birbirmizin yanından hiç ayrılmıyoruz. güzel bir kardan adam yaptık hep beraber, benle melek bolbol fotoğraflar çekindik. çok güzel bir akşam geçirdik diyebilirim. sonra parkın yukarısında ufak bir cafe vardı, hep beraber oraya gittik az ısındık bişeyler içip. daha sonra herkes eve dağılmaya başladı. bende melek le beraber çıktım cafeden. yine düşme bahanesiyle kol kolayız. neyse beyler evine kadar gittim bunla. kapının önüne gelince ilk önce saate baktı, sonra "gel dicem ama saat geç olmuş bizimkiler evdedir " dedi bana. tabii ki sorun olmayacağını söyledim gülerek , beyler sımsıkı sarıldık birbirimize. giderken gözlerimizi ayıramadık birbirimizden. tabi ben dönüş yoluna koyuldum. yine mesajlaşıyorum tabi hiç durmadan. beraber çekindiğimiz fotoğrafları falan atmıştım melek e. o gece twitter dan paylaşmıştı hatta. konuşurken randevulaştık o gece. dedik yarın öğleden sonra buluşalım bişeyler yaparız. melek dedi ne yapalım , ben dedim o an ne gelirse aklımıza . ben onunla buluştuğum zaman her zaman heyecanlı oluyordum, kalbim onu görünce patır patır hızlıca atmaya başlıyordu. insan hep aynı olacak zannediyor değil mi..
    ertesi gün saat 1 gibi merkezde bekliyordum. 1 de buluşacaktık. hava soğuk eller cepte tabi mesaj gelince bakıyorum hemen. geldi melek sonradan, bu sefer kol kola girmedik. normal yürüyoruz. yolda yürürken bu bi tane köpek gördü. dedi "ne tatlı seviyim mi " . sev dedim. beyler köpek uyuyordu yere yatmış,tatlı bişeydi ama köpeğe uyurken bu sevmeye çalışınca köpek korktu galiba hırladı. tabi hırlayınca bu atladı hemen üstüme , elimi tuttu okan deyip . güldüm tabi bende . o gün elini hiç bırakmadım. mağazalardan bişeyler baktık, atkı bere aldık ikimizde aynılarından, bişeyler içtik,güzel vakit geçirdik kısaca. daha sonra evine bırakmadım hava soğuk yürümeyelim diye, minibüse bindirdim,bende otobüsle eve geldim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Software Developer -- 14 Ocak 2014; 0:33:13 >

• Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devam

Edit: sonradan sazan olmasinda

Lan hep bu hikayelrde ilk 3 te mesaj atmak istemisikdir oldu lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawness -- 6 Ocak 2014; 1:13:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önlerden
  • part2.

daha sonraları sürekli mesajlaşmaya başladık. hiç sıkılmadan her konuda konuşuyorduk. bazen ben konuşurken kasıyordum ilk başlarda ama sonra konuştukça rahatladım biraz. yaklaşık 1 haftada sanki 40 yıllık arkadaş gibi konuşuyorduk. telefon hiç elimizden düşmüyordu. kızardı bazen cevap vermeyince, yada 30 dakika işi olunca söylerdi "bak 30 dakika sonra gelicem burda ol kırarım kafanı " gibisinden. hoşuma gidiyordu. bir gün evde makarna yapıyordum. bana dedi "soslu makarna yaptın mı hiç ?" . ulan ne sosu ben salçayla zor yapıyorum . dedim" yok valla hiç denemedim ". ara beni dedi sonra . aradım bana tarif vermeye çalışıyor ama gülmekten doğru düzgün tarif de alamıyorum, zar zor yaptım bişeyler domatesli acılı falan . telefonu kapatmadan önce en son dedi "sen şimdilik bu sosla idare et, istersen gelirim oraya öğretirim sana daha güzel anlarsın " . neyse zar zor telefonu kapadık ama kapamakta istemiyor insan. yaklaşık 2 hafta bu şekilde devam etti. bir anda hayatımın ortasına yerleşti durakta elini sıktığım kız. açıkcası hoşlanıyordum ve oda hoşlanıyordu belliydi . tabi bu 2 hafta içinde hiç buluşmadık.
    cumartesi akşamı mehmet bize geldi, ps3 falan kiraladık . bu arada mehmet le ciddi anlamda samimiyimdir. en iyi arkadaşımdır kendisi. lise 1 den beri beraberiz. 1 sene sınıfta kaldım onunla, yine aynı sınıfa düşmüştük sonra ben meslek lisesine gittim . yaklaşık 5 senedir arkadaşımdır kendisi,şuan bile en iyi arkadaşımdır. herneyse mehmet o gece bizdeydi. o gece melek bana dedi "yarın bişeyler yapalım mı. " e ben bu fırsatı kaçırırmıyım hiç. ama melek dedi " mert sen ben takılırız güzel olur " falan diyince ulan dedim mehmet in ne işi var. melek ile mehmet küçüklükten beri arkadaşlar. aynı mahallede büyüdükleri için. mehmet e dedim bahane uydur gelmiyorsun . mehmet dedi antremanım var gelemem. haliyle melek le ben tek buluşmak için güzel bir fırsat oldu.

saat 12 gibi dershane önünde eller cepte,soğukta donmuş vaziyette melek i bekliyordum. nasıl üşüdüğümü halen hatırlıyorum, çok fenaydı. ömrüm beklemekle geçti hep neyse. melek dershaneden çıktı bana doğru geldi. öpüştük yanaktan sonra aç olduğumuz için yemek yemeye gidelim dedik. ama inanırmısınız mesajlaşırken okadar rahattım ki buluşunca bi çekingenlik geldi bana.

• Takip yalniz cok beklemesin hocam partlar sıkılıyoruz :)

• Software Developer kullanıcısına yanıt
    La ilk mesaja edit yap karisacak hadiiii

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • part 3 beyler :)
  • takip bakalım

ama miteloji nedir yav
  • takipdeyiz
  • takip ediyorum
  • Eğer gerçek bir hikaye anlatıyorsan, çok sıcak ve samimi geldi bana. Umarım böyle devam eder :) Takipteyim :)
  • part 4 bekleniyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: zxyxyz

Eğer gerçek bir hikaye anlatıyorsan, çok sıcak ve samimi geldi bana. Umarım böyle devam eder :) Takipteyim :)

Gerçek hocam herşeyiyle gercek.

Part4 gelecek beyler bi kahvalti edem

• beyler buradamıyız
  • Okuyoruz sen yaz.

• Devam

• devam kardes devam okuyoruz biz

• umarım csb değildir okuyorum dostum takipteyim iyi gidiyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.