Bildirim
Geometri Soruları Yarım Edebilecek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
6 mı? _____________________________ -
bu soru çok kolay ama kalem kullanmadan çözmen lazım -
Evet 6. Nasıl yaptın? _____________________________ -
şeyi şey yapıp şeyi şeye getireceksin. ondan sonra o şeyi aşağı alıp şeyi şey yapıp şeyi bulacaksın.
_____________________________ -

Life Is Beautiful/Leon/Goodfellas/Invictus/Mr. Nobody/Lord of War/The Pianist/Donnie Darko/Atonement/Requiem For The Dream/Pulp Fiction/Cinderella Man/Fight Club/The Usual Suspects/Reservoir Dogs/The Dreamers/Trainspotting/Into The Wild/Hotel Rwanda/John Q./The Man From Earth/Phone Book/A Clockwork Orange/Letters From Iwo jima/The Pursuit of Happyness/American History -
A'dan y eksenine dik in.|OB|=4 olur benzerlikten.
A'dan x eksenine dik in.|OE|=3 olur.
3,4,5 üçgeninden |EB|=5 olur.
buradan |AB| ve |BC|=10 olur.
|OB|=4 olduğundan 10-4=6 olur |OC| uzunluğu. buda istenilen noktanın apsisidir.
anlatabilmişimdir umarım_____________________________ -
A'dan C'nin yakınına dik indir.. 6 olacak diklik.. Sonra 6-8-10 üçgeni düşün.. AB 10 oluyor.. B ve indirdiğimiz yer 8 oluyor.. Eşkenar üçgen olunca AB 10 ise BC'de 10 olmalı.. 8+x=10 x=2 oluyor.. OC Toplam 6 oluyor çünkü apsis x düzlemi oluyor..

BA'yı 4+2x şeklinde ayır(BA=BC vermiş soruda...toplamları 8 +2x edicek)....ABH üçgeni 6-8-10 oldu dolayısıiyle x=1 dir...
x=1 ise OC yani c noktasının apsisi 6 dır;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leave_992 -- 10 Nisan 2010; 19:14:22 >_____________________________ -
Yeni sorular koydum yardım bekliyorum
_____________________________ -
3. soruda sağdaki üçgende öklid yap daha sonra üsttekinden yap çıkıyor.
sorular zor değil konu çalışmadan test çözüyorsun sanki._____________________________ -
ilk sorudada muhteşem 3lü var 90 dereceden D ye bi doğru çek 2 tane ikizkenar çıkıyo ordan bulursun cevabı 52 buldum ben ama emin değilim.
son koyduğunda da DC=6 vermiş ama onu kullanmadan bile çıkıyo D den |EF| ye dik çiz eşkenar olduğundan BEF 30 derece DEFye 60 derece kalıyo , 30 60 90 üçgeni çıktı ordan da 3 geliyo ama bundan da emin değilim :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `Shadow -- 10 Nisan 2010; 23:05:53 >_____________________________ -
Hocam saat kaç oldu bu saaten sonra netin artmaz bilmedigin kural falan varsa mercekti şuydu buydu onlara göz at bırak artık karıstırma kafanı
52 10 8 3kök3 5kök3 3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4n1L -- 10 Nisan 2010; 23:23:33 > -
açıları yazınca en üstte ikiz kenar çıkıyor. benzerliklede sonucu buluyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebani -- 12 Nisan 2010; 22:44:58 >_____________________________ Kimse burda sana yardım etmek zorunda değil, bunu bil ve buna göre saygı göster karşıdakine... sorununu çözmese bile.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler