Şimdi Ara

Geohot Tutuklandı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  
        Sony onu dize getiremedi, ama Teksas polisi köşeye sıkıştırmayı başardı. Ünlü Playstation 3 hacker'ı George Hotz'dan bahsediyoruz tabiki de. 

Texas polisi tarafından Austin'deki festivale giderken yolu kesilen Hotz, üzerinde marijuana bulundurmaktan tutuklandı. Ancak yakayı 1500 dolar ceza ödeyerek kurtardı ünlü hacker. Hotz'un California eyaleti için geçerli tıbbi marijuana lisansı olduğu belirtilirken bu lisans'ın Texas'ta geçerli olmaması kendisini zor durumda bıraktı.

GeoHotz'u hapse atmak hiç de kolay değil, yine paçayı kurtardın Hotz...

• Elaman Sony ile dalga geçiyor resmen sony'de çaresiz bu adamı kovalıyor ama 0 sonuç :D.Haberi okurkene aklıma ''Sıkıysa yakala'' filmi geldi adam bu zamana kadar tonla şey yaptı ama yinede kurtuldu.
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • Adamı hapse sokmak imkansız ya :D
    15.03.2012 18:23:22

amma geniş fantejin var ya :D sony polislere bak geohot buradan geçicek :D bakın bakalım mı diyecek :D ps3 çok iyi dayandı ... sony i tebrik ediyorum... eğer ps4 hiç kırılmassa devrim olur
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • Bu adamı içeri atsalar bile içeride çürüteceklerini hiç sanmıyorum.Ondan faydalanmak için her şeyi yapar bu hükümet :D vitaya çakacak daha :D

quote:

Orijinalden alıntı: RownikaL

Elaman Sony ile dalga geçiyor resmen sony'de çaresiz bu adamı kovalıyor ama 0 sonuç :D.Haberi okurkene aklıma ''Sıkıysa yakala'' filmi geldi adam bu zamana kadar tonla şey yaptı ama yinede kurtuldu.

benimde aklıma o film geldi vallahi filmin sonundaki gibi geohotz da sony için çalışmaya başlamasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 15 Mart 2012; 19:17:44 >

• ben sahsen orjinal kullanıyorum halindende mutluyum .. multi olmadan oyun oynanmaz ama şöyle bişe var durumu iyi olmayanlar için iyi bişe benim için fark etmez ister asılsın ister bu işlere devam etsin .. oyunlar pahali ..
  • bu adamı deli sanıp bırakmışlardır bence pisiko

Orijinalden alıntı: med_cezir197

en son facebook da işe girmişti. ne oldu ?

Facebook'ta işe girdi fakat eski günlerini özlediğini dile getirmiş en son bir hacker yarışmasında lise tayfasına yenilmiş ve bundan sonra istifayı basmış, bildiğim kadarıyla blog sayfalarına sıkı bir antreman sürecine girdiğini ve kesinlikle kırmaya devam edecekmiş bakalım diyorum...
    Tabii bunlar dedikodu sadece !
    Bu şekil de çok hava atan var ama sonu twitter adreslerini dondurmakla kalıyor. Geohot güvencimiz tam o da ayrı mesele tabii. Bizde isteriz orjinal kullanım yasal indirilebilir içeriklerden faydalanmayı ama fiyatlar resmen dudak uçuklatır cinsten. Ps Vita oyunları hangi mantıkla 100 - 150 arası fiyat biçtiklerini anlamıyorum. Hadi donanımla almayı SEN (Psn) de bile indirebilir oyunlar ucuz değil bari orda farkı göster !!

• Benim sony gibi şirketim olacak bu veleti yasal yollar ile durdurmaya çalışcam pehhh gönder bir adam sağlamından 2 dk da alsın ifadesini

Ya durun daha PS Vita ile işleri var onun. Bize lazım Geohot
    Adam Facebook ta çalışıyor uğraşamaz herhalde
    15.03.2012 21:44:30

lise tayfasına yenilmiş ilginç :D aslında olabılır de o lise tayfasıda ps3 kıramaz ...adam kendini kanıtlamış bikere :D psvitayı geçtim ps4 u kırarsa helal olsun:D

Orijinalden alıntı: pcheveslisi

Ya durun daha PS Vita ile işleri var onun. Bize lazım Geohot

ATEŞ YAŞAMDIR
  • 3.55 için şükranlarımızı sunduğumuz eleman.Piyasada o kadar hacker varken bu adamdan ne istiyorlar anlamadım gitti :D.

Bide 4.11 'i hacklese süper olacak.
    Anakart:Gigabyte Z77m-d3h---İşlemci:İntel i5 3570k---SSD:Samsung 840 EVO 120 gb---GPU:Evga GTX960 SuperSC ACX 2.0+ GDDR5 4GB---Ram:Gskill Ripjawsx 8gb (2x4gb) ddr3 1600 mhz ram cl9 (1.5 volt)---HDD:WD Caviar Green 3.5" 1TB---Audio:???---Ses sistemi:Edifier DA5000pro---Kasa:Corsair Carbide 200r---PSU:OCZ Modxtream Pro 80+ 700W

Xiaomi MI 6 128 gb
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.