|
Bildirim

|
|
Geçmiş olsun Hong Kong’lu kardeşlerim
|
|
acın acımızdır Hong Kong
|
|
Aha Hong Kong hesapları da çöp oldu bizimkilerin.
|
|
sıra hong kong u batırmakta :D
|
|
Psn deki oyun fiyatlari mustafayla alakali degil diyenler var saskinlikla takip ediyorum. Guzel kardesim bu adam playstation turkiyenin basi mi, yuzu mu? Evet. Kim cikip bunun mucadelesini verecek? Kim cikip ugrasiyoruz, calisiyoruz diyecek en azindan? Bu adam tabii ki. Bu adam ne yapti peki? Cikti oyunlar kime gore neye gore pahali dedi. Yayinci bi kac tipe konsol gonderdi, oyun gorderdi konunun uzerini kapattirdi. Burada bir muhattap bulamadigi icin insanlar ingiltereye ulasmaya calisti. Siradan insanlar dertlerini kendi caplarinda anlatmak zorunda kaldilar. Biz sadece kutulu fiyatini belirliyoruz oburune karisamiyoruz demekle cikilmaz bu isin icinden. Turkiye sartlarini bilen, fiyatin normalin ne kadar uzerinde oldugunu bilen en yetkili ps elemani bu adamdi turkiyede. En azindan mucadele ettigini ve bu fiyatlarin sacmaliginin farkinda oldugunu oyunculara gosterebilmeliydi. Ki ben inaniyorum yeterince mucadele etse bu fiyatlar toparlanabilirdi. Yapilmasi gereken isi lutufmus gibi gormeyi birakin artik.
|
|
Adam çalışıyordu bence Türkçe destekli oyunlar çıkarmaları çok büyük işti oyunların fiyatları yüksek olması Sony Türkiye ile alakalı değil bence döviz aldı başını gitti yapacak bir şey yok gitmesine üzüldüm diyebilirim
|
|
Insanlarla alay etmek böyle olsa gerek. Ülkede döviz sorunu varken, insanlar ekonomik sıkıntı ile boğuşurken, dijital magzamızdaki faiş olabilecek fiyatların da üstünde fiyatlar varken, çıkıp; "kime göre neye göre pahalı?" diyip yoluna, şirketine sahip cıkan böyle güzide bir insanı tebrik etmek ve yükseltmek, hem de boşalan yeri, yeni bir yüzle doldurmak, lazımdı.
|
|
GÖZÜN AYDIN PSN TÜRKİYE , TÜRKİYEYE BAHAR GELMEYE DEVAM EDİYOR :)
|
|
hkden ucuz oyun alma devri de bitti
|
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 3 Nisan 2019; 15:0:51 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 2 Nisan 2019; 19:51:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
Ps4 oyun alışverişlerim: iskender 86 Driveclub pri alındı; redow AC Unity sec alındı; ANIL007 the order sec alındı; classlord23 wolfenstein the old blood sec alındı; Toni-1903 wd sec alındı; Oliver-Queen nba 2k15 sec alındı; YusufKk469 gta5 plus sec hesap satıldı; hallos metro redux sec alındı; lucifer50 the order sec satıldı; bilalakman ac unity sec satıldı; LawlietRyuzaki the order sec ; lithium watch dogs sec satıldı ve daha fazlası takip edemedim artık :D
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|