Şimdi Ara

Mustafa Yiğit Sony Interactive Entertainment Hong Kong Ülke Başkanlığı Görevine Atandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2011 yılından beri Sony Eurasia bünyesinde görev yapan PlayStation Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Yiğit, SIE Hong Kong Ülke Başkanı olarak atandı. Görevi süresince Türkiye pazarında önemli başarılar elde eden Mustafa Yiğit, 1 Nisan 2019 itibarıyla, kapsamlı deneyimi ve bilgisiyle PlayStation işini büyütmek ve geliştirmek için SIE Hong Kong’a liderlik edecek.

Sony’e katılmadan önce ETİ , McDonald’s Türkiye ve Nestlé Türkiye’de pazarlama ve satış departmanlarında çeşitli yönetici pozisyonlarında görev alan Mustafa Yiğit, 1982 doğumlu, evli ve iki çocuk babası.

basın bülteni

• Psn deki oyun fiyatlari mustafayla alakali degil diyenler var saskinlikla takip ediyorum. Guzel kardesim bu adam playstation turkiyenin basi mi, yuzu mu? Evet. Kim cikip bunun mucadelesini verecek? Kim cikip ugrasiyoruz, calisiyoruz diyecek en azindan? Bu adam tabii ki. Bu adam ne yapti peki? Cikti oyunlar kime gore neye gore pahali dedi. Yayinci bi kac tipe konsol gonderdi, oyun gorderdi konunun uzerini kapattirdi. Burada bir muhattap bulamadigi icin insanlar ingiltereye ulasmaya calisti. Siradan insanlar dertlerini kendi caplarinda anlatmak zorunda kaldilar. Biz sadece kutulu fiyatini belirliyoruz oburune karisamiyoruz demekle cikilmaz bu isin icinden. Turkiye sartlarini bilen, fiyatin normalin ne kadar uzerinde oldugunu bilen en yetkili ps elemani bu adamdi turkiyede. En azindan mucadele ettigini ve bu fiyatlarin sacmaliginin farkinda oldugunu oyunculara gosterebilmeliydi. Ki ben inaniyorum yeterince mucadele etse bu fiyatlar toparlanabilirdi. Yapilmasi gereken isi lutufmus gibi gormeyi birakin artik.
    Insanlarla alay etmek böyle olsa gerek. Ülkede döviz sorunu varken, insanlar ekonomik sıkıntı ile boğuşurken, dijital magzamızdaki faiş olabilecek fiyatların da üstünde fiyatlar varken, çıkıp; "kime göre neye göre pahalı?" diyip yoluna, şirketine sahip cıkan böyle güzide bir insanı tebrik etmek ve yükseltmek, hem de boşalan yeri, yeni bir yüzle doldurmak, lazımdı.
  • Şimdi Hong Kong Düşünsün.. :)

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • Geçmiş olsun Hong Kong’lu kardeşlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Insanlarla alay etmek böyle olsa gerek. Ülkede döviz sorunu varken, insanlar ekonomik sıkıntı ile boğuşurken, dijital magzamızdaki faiş olabilecek fiyatların da üstünde fiyatlar varken, çıkıp; "kime göre neye göre pahalı?" diyip yoluna, şirketine sahip cıkan böyle güzide bir insanı tebrik etmek ve yükseltmek, hem de boşalan yeri, yeni bir yüzle doldurmak, lazımdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 3 Nisan 2019; 15:0:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALLAHIM GOOOOOOOOLLLL

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yallah hong konga

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 2 Nisan 2019; 19:51:22 >
  • Adam çalışıyordu bence Türkçe destekli oyunlar çıkarmaları çok büyük işti oyunların fiyatları yüksek olması Sony Türkiye ile alakalı değil bence döviz aldı başını gitti yapacak bir şey yok gitmesine üzüldüm diyebilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Heybetini gizle yiğidim duruşun çakalları korkutiyehhhh
    Mustafa Yiğit Sony Interactive Entertainment Hong Kong Ülke Başkanlığı Görevine Atandı

Yalnız kendisi fakirlerle alay ediyordu. ''Kime göre neye göre oyunlar pahalı'' :) diyerek..
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • eee işe yaramış demek patronu sevmek ;)

Ps4 oyun alışverişlerim: iskender 86 Driveclub pri alındı; redow AC Unity sec alındı; ANIL007 the order sec alındı; classlord23 wolfenstein the old blood sec alındı; Toni-1903 wd sec alındı; Oliver-Queen nba 2k15 sec alındı; YusufKk469 gta5 plus sec hesap satıldı; hallos metro redux sec alındı; lucifer50 the order sec satıldı; bilalakman ac unity sec satıldı; LawlietRyuzaki the order sec ; lithium watch dogs sec satıldı ve daha fazlası takip edemedim artık :D
  • Adam turkiyede 2 kati fiyatina millete oyun kilitleyince terfi almis. Basarili adamdi valla, hakettigini almis.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.