Şimdi Ara

genital bölgedeki kıllar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
23.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ergenliğe gireli 1-2 sene oldu benle bu konu hakkında kimse konuşmadı. şuan makasla alıyorum biraz araştırma yaptım. 1-2 defa jiletle aldım. nasıl alınmalı? dini olarak nelere uyulmalı? Duyarlı kişilere şimdiden teşekkürler..

• Ağdayla alman daha uygun olur hemde o bölgelerde acı hissedilmiyor ağdayla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hachiko59

ergenliğe gireli 1-2 sene oldu benle bu konu hakkında kimse konuşmadı. şuan makasla alıyorum biraz araştırma yaptım. 1-2 defa jiletle aldım. nasıl alınmalı? dini olarak nelere uyulmalı? Duyarlı kişilere şimdiden teşekkürler..

Makasla alınırmı kardeşim hiç jiletle yap ama eğer jilet yapamam korkarım diyorsan git eczaneye tüy dökücü krem al sür 5,10dk bekle al duşunu
  • Bırak kalsın öyle dicem ama kış için geçerli yazın 2 haftada bir kes yeter kışın hiç kesme doğal kürk.
  • jiletle aldığımda kaşıntı oluyodu bi daha almadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAS

Bırak kalsın öyle dicem ama kış için geçerli yazın 2 haftada bir kes yeter kışın hiç kesme doğal kürk.

Kesinlikle Katılıyorum
  • Jiletle alma tüy Dokucu sprey kullanabilirsin veya makina ama jilet asla babanın sakalları gibi çıkar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jiletle alınca kıllar çıkarken çok kaşıntı yapıyor.
    en iyisi traş makinesiyle kesmek.
    illaki sinek kaydı olmasına gerek yok bence.
  • Tüy dökücülerin üzerindeki yazıları okuyayanız varmı hiç ? GENİTAL & YÜZ BÖLGESİNE KULLANMAYIN yazar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

Tüy dökücülerin üzerindeki yazıları okuyayanız varmı hiç ? GENİTAL & YÜZ BÖLGESİNE KULLANMAYIN yazar.

Dikkat ettim ama yinede kullandım bi zararıda olmadı zararı neyki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

Tüy dökücülerin üzerindeki yazıları okuyayanız varmı hiç ? GENİTAL & YÜZ BÖLGESİNE KULLANMAYIN yazar.

Dikkat ettim ama yinede kullandım bi zararıda olmadı zararı neyki ?

Uzun vadede zararları olabilir.
  • Tüy dökücü kremlerin içeriğinde ki kimyasal maddeler ile tüyün deri üzerinde ki bağlantısının kopmasını sağlar. Bu kopmaya neden olan kimyasallar derinin üst yüzeyinde ki dokuya etki eder. Derinin bu ölü tabakası kimyasallardan etkilenmez. Bu nedenle tüy dökücü kremlerin kol, bacak, göğüs ve sırt gibi bölgelerde kullanımının bir riski yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTaze -- 13 Haziran 2011; 14:03:23 >
  • makineyle alındıgında sivilce çıkmaz mı ?
  • quote:

makineyle alındıgında sivilce çıkmaz mı ?

benim bildiğim jilet daha çok sivilce yapar
  • quote:

makineyle alındıgında sivilce çıkmaz mı ?

Tam tersi jilet ile alırsan terden sivilce çıkabiliyor.Makineyle alırken 1-2 kere kaptırıyordum bir daha asla dedim :D
  • En fazla haftada 1, tek kullanımlık banyo jiletiyle alıyorum. Hiçbi sorun olmuyor.
  • banyo jiletı kullansana kardeşim.
  • kaşıntı yada sivilce olayı olmuyo mu? diğer jiletlerden farkı ne?
  • Dini olarak kılların boyunun 'bir arpa boyunu' geçmemsi lazım. Takribi 1,5 - 2 cm'e falan denk geliyor bu da. Makasla falan da uğraşma vur jileti gitsin
  • al bir makina ucuzlarından öyle kes
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.