Şimdi Ara

Geniş ve Büyük Omuzlar için Geniş Tutuş Upright Row

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar herkese merhaba internette gördüğüm kadarıyla geniş Tutuş upright Row en fazla göğüs hizasına kadar çekildiği takdirde yan omuzlara vuran çok iyi bir hareket olduğunu okudum ve dün hareketi yaptığımda yan omuzlarda hafif bir yanma hissettim ve bugün sabah kalktığımda trapezlerimse biraz ağrı var trapezleri özellikle vuracak hiçbir hareket yapmamama rağmen. Bu arada yan omuzlar için side lateralde yapıyorum omuz programımda ve çok iyi vuruyor yan omuzlara ama

dediğim gibi geniş Tutuş upright Rowu pek hissetmiyorum tavsiyeniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uptight row zaten trapez hareketi değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Uptight row zaten trapez hareketi değil mi ?

Geniş tutus hocam

• up
  • Yok mu ?

• up
  • Geniş omuz mu istiyorsun? O zaman sırta ağırlık ver.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geniş Omuz ve İnce Kollar
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok mu bilen?

• Genis tutus yan omuza vurur, dar ise ust trapezi daha cok etkiler, bunlarin disinda upright row kadar rotator cuff'i katleden bir hareket yok, bana kalirsa hic yapma. Onun yerine shoulder press ve lateral raises'a devam et.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantiken doğru.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

Genis tutus yan omuza vurur, dar ise ust trapezi daha cok etkiler, bunlarin disinda upright row kadar rotator cuff'i katleden bir hareket yok, bana kalirsa hic yapma. Onun yerine shoulder press ve lateral raises'a devam et.

Dostum hareketlerin nereye vurduğunu biliyorum da mesajla belirttiğim gibi yan omzu hissetmiyor onu soruyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joker00 -- 31 Temmuz 2015; 19:04:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker00

Arkadaslar herkese merhaba internette gördüğüm kadarıyla geniş Tutuş upright Row en fazla göğüs hizasına kadar çekildiği takdirde yan omuzlara vuran çok iyi bir hareket olduğunu okudum ve dün hareketi yaptığımda yan omuzlarda hafif bir yanma hissettim ve bugün sabah kalktığımda trapezlerimse biraz ağrı var trapezleri özellikle vuracak hiçbir hareket yapmamama rağmen. Bu arada yan omuzlar için side lateralde yapıyorum omuz programımda ve çok iyi vuruyor yan omuzlara ama

dediğim gibi geniş Tutuş upright Rowu pek hissetmiyorum tavsiyeniz nedir?

hocam daha önce trapez calısmayıp upraight row ggeniş tutuş yapıp trapezlerde yanma olması normal...sonucta hareketler trapezlere de vuruyor yan omuzlara da...

omuz için bence yan omuzlardan ziyade shoulder press yüklenin, temel compound hareketlerle iyice hacim alırsanız ve güçlenirseniz lateral raise ve geniş tutus upraight row yaparsanız...

• joker00 J kullanıcısına yanıt
    genc ve fit in youtube kanalinda yapilan omuz hareketlrrin bilimsel olrak( cambridge uni de sporcu denekler uzerinde) ne kadar faydali oldugu ve hangi hareketin daha cok ise yaradigini anlatan bi video vardi dedigin hareket en az faydali olarak saptanmis....

• Ben bu hareketi 8 tekrar yapıyorum fazla ağırlıkla. 6. 7. tekrarlarda omzum çok kötü ağrıyor normalde göğüs hizasına kadar kaldırıyorken göğüs hizasının 3 parmak altına kaldırıyorum sorun olur mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.