Sonuncu İNCA monitör aklıma yattı aslında özellikleri SAMSUNG ile aynı tek DVI bağlantısı yok. Bunun çok fark edeceği söyleniyor. Doğru mudur?? Gerçi alacağım sıra ikisini yanyana getirtir bakarım.
Görüşlerinizi bekliyorum. Yardımcı olan herkese de teşekkürler.
Samsung 226bw yada Hp v2207 arasında seçim yapmalısın. Diğer monitörleri direk eleyebilirsiniz. Bu iki monitör hakkında da forumda ayrıntılı konular var. Bir inceleyin...
Ben evde Benq FP92W 19" kullanıyorum. Ama pek memnun değilim şu nedenle ki: Bana servsiten HDCP desteklediğini söylediler ama monitör hdcp desteklemediğini gördüm. Bi türlü ps3 ten görüntü alamadım. Belki senin durumunla alakası yok ama anlatmak istedim. Bence bunların arasında en iyisi 226BW ölü piksel garantisi olan biyerden alırsan daha da iyi olur.
quote:
Orjinalden alıntı: BLoWeR
Samsung 226bw yada Hp v2207 arasında seçim yapmalısın. Diğer monitörleri direk eleyebilirsiniz. Bu iki monitör hakkında da forumda ayrıntılı konular var. Bir inceleyin...
Hp nin o modelini nette bulamadım incelemem için bir bağlantı verirsen sevinirim.
@psychomantis
Teşekkürler.
seLam arkadAsim İyyyi GÜNLer hepsiburada.com u gezerseN orda 19 inc lcd mönitör var vedee uygun fiyata 300ytl markasi ni tam olarak bilmyiorum sen girwww.hepsiburada.com a görürsün zaten eger lcd ekran almak istiyorsan benm param oolsa hemen alirdim saygilar.. dilerim
Ben birkaç ay önce samsung aldım, kullanıyorum, gayet memnunum.
arkadaşlar geniş ekranda oyun oynarken ßir problem oluyormu
ßen oyun oynamak için yama falan yüklemek lazmmış die gördüm ßi yerde.
Ben evde Benq FP92W 19" kullanıyorum. Ama pek memnun değilim şu nedenle ki: Bana servsiten HDCP desteklediğini söylediler ama monitör hdcp desteklemediğini gördüm. Bi türlü ps3 ten görüntü alamadım. Belki senin durumunla alakası yok ama anlatmak istedim. Bence bunların arasında en iyisi 226BW ölü piksel garantisi olan biyerden alırsan daha da iyi olur.
HDMI destekleyen 2 monitör var 1. BENQ FP94VW 2.BENQ FP241VW
konuya gelince 22''için 226bw. 20''için 206bw. şahsi önerim iyi görüntü için 206bw
dostum ben oldum olası samsung un elektronik esyalarını kulandım gercek ten cok kalıtelı urunlerı var ayrıca lcd olsun crt olsun samsung goruntu kalıtesınde cok ıyı ben samsung tavsıye ederım
quote:
Orjinalden alıntı: spiritc85
quote:
Orjinalden alıntı: psychomantis
HDMI destekleyen 2 monitör var 1. BENQ FP94VW 2.BENQ FP241VW
konuya gelince 22''için 226bw. 20''için 206bw. şahsi önerim iyi görüntü için 206bw
oyun oynanmayacaksa ideal monitör bence 206 bw
Teşekkürler arkadaşlar. Monitörü Vatan dan almayı düşünüyorum bakalım cardFinans için başvuru yaptım genel müdürlük değerlendirecekmiş bekliyorum. Şu an aklımda sadece ;
20" INCA IL-820A LCD MONİTÖR 2MS
ve
SAMSUNG 226BW 2MS 1000:1 DVI 22''
var. samsung gerçekten harika vatan dan inceleme fırsatı buldum fakat şuda var İNCA nın görüntüsü de gerçekten çok güzel. ve fiyatı göz önünde bulundurunca insan ACABA diyor. Almaya gittiğim gün bu iki monitörü detaylıca inceleyip kararımı orada vereceğim.
Eğer İNCA yı kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme