Şimdi Ara

Geniş Aile (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.343
Cevap
5
Favori
162.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zeynep gider, Cevahiri unutamayan Şukufe geri döner, Aytaçla yollarını ayırmıştır. Artık tek amacı vardır Cevahiri elde etmek. Ancak döndüğünde Berrak gerçeğiyle karşılaşır ve büyük bir şok geçirir. Cevahir ise Berrağın Ekberden para almasını öne sürerek boşanmak ister ancak Berrak önceki bölümde Cevahire doğru gelen kurşuna kendini siper edip yaralandığı için bir sıfır öndedir. Cevahirin Berrağı sevmediğini anlayan Şukufe Berrak ile rekabete girişir. Ve bu rekabette de bir hayli öne geçer. Cevahir ise bir yandan hala Zeynebi düşünmekteyken bir yandan da hala kalbinde yeri olan Şukufeye de hayır diyememektedir. Kafası son derece karışık olan CEvahir ne yapacağını bilemez halde bi oraya bir buraya savrulurken Ulvinin "Ortam, fena mı, al bunların üçünü de, harem kur aga" gibi parlak! fikirleri her zamanki gibi Cevahirin azarlarıyla neticelenir. Zeynebin yokluğunda bir Cevahir-Şukufe yakınlaşması Koyu Bilalin gözünden kaçmamaktadır. Bu durumu Zeynebe aktarırsa Zeynebin CEvahirden soğuyacağını düşünen Koyu Bİlo, Zeynebin Cevahiri sevdiğini ve bu durumun onu daha da kıskanç yapacağı gerçeğini gözden kaçırır. Şukufeyle daha önce de karşılaşmış olan Zeynep Şukufeyi kafasının bi yerlerinde rakip olarak çoktan yazmıştır bile. Bu duruma müdahele etmek isteyen Zeyzey derhal mahalleye geri döner. Sırf Cevahire nisbet yapabilmek için Koyu Bilo ile yakınlaşmak ister. Ancak tıpki Cevahirin olduğu gibi koyu Bilonun da kafası karışıktır. Olaylar bu dörtlüyü mahallenin ortasında kavgaya kadar sürükler. Felan filan falan...
    Bütün bunlar benim uydurma senaryomdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymirza -- 4 Haziran 2011; 17:08:14 >

• şuküfe yanlıs hocam buket araz katılmıs zeynep olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

Zeynep gider, Cevahiri unutamayan Şukufe geri döner, Aytaçla yollarını ayırmıştır. Artık tek amacı vardır Cevahiri elde etmek. Ancak döndüğünde Berrak gerçeğiyle karşılaşır ve büyük bir şok geçirir. Cevahir ise Berrağın Ekberden para almasını öne sürerek boşanmak ister ancak Berrak önceki bölümde Cevahire doğru gelen kurşuna kendini siper edip yaralandığı için bir sıfır öndedir. Cevahirin Berrağı sevmediğini anlayan Şukufe Berrak ile rekabete girişir. Ve bu rekabette de bir hayli öne geçer. Cevahir ise bir yandan hala Zeynebi düşünmekteyken bir yandan da hala kalbinde yeri olan Şukufeye de hayır diyememektedir. Kafası son derece karışık olan CEvahir ne yapacağını bilemez halde bi oraya bir buraya savrulurken Ulvinin "Ortam, fena mı, al bunların üçünü de, harem kur aga" gibi parlak! fikirleri her zamanki gibi Cevahirin azarlarıyla neticelenir. Zeynebin yokluğunda bir Cevahir-Şukufe yakınlaşması Koyu Bilalin gözünden kaçmamaktadır. Bu durumu Zeynebe aktarırsa Zeynebin CEvahirden soğuyacağını düşünen Koyu Bİlo, Zeynebin Cevahiri sevdiğini ve bu durumun onu daha da kıskanç yapacağı gerçeğini gözden kaçırır. Şukufeyle daha önce de karşılaşmış olan Zeynep Şukufeyi kafasının bi yerlerinde rakip olarak çoktan yazmıştır bile. Bu duruma müdahele etmek isteyen Zeyzey derhal mahalleye geri döner. Sırf Cevahire nisbet yapabilmek için Koyu Bilo ile yakınlaşmak ister. Ancak tıpki Cevahirin olduğu gibi koyu Bilonun da kafası karışıktır. Olaylar bu dörtlüyü mahallenin ortasında kavgaya kadar sürükler. Felan filan falan...

Hocam kusura bakma son cümleyi okuyunca epey sövdüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

Zeynep gider, Cevahiri unutamayan Şukufe geri döner, Aytaçla yollarını ayırmıştır. Artık tek amacı vardır Cevahiri elde etmek. Ancak döndüğünde Berrak gerçeğiyle karşılaşır ve büyük bir şok geçirir. Cevahir ise Berrağın Ekberden para almasını öne sürerek boşanmak ister ancak Berrak önceki bölümde Cevahire doğru gelen kurşuna kendini siper edip yaralandığı için bir sıfır öndedir. Cevahirin Berrağı sevmediğini anlayan Şukufe Berrak ile rekabete girişir. Ve bu rekabette de bir hayli öne geçer. Cevahir ise bir yandan hala Zeynebi düşünmekteyken bir yandan da hala kalbinde yeri olan Şukufeye de hayır diyememektedir. Kafası son derece karışık olan CEvahir ne yapacağını bilemez halde bi oraya bir buraya savrulurken Ulvinin "Ortam, fena mı, al bunların üçünü de, harem kur aga" gibi parlak! fikirleri her zamanki gibi Cevahirin azarlarıyla neticelenir. Zeynebin yokluğunda bir Cevahir-Şukufe yakınlaşması Koyu Bilalin gözünden kaçmamaktadır. Bu durumu Zeynebe aktarırsa Zeynebin CEvahirden soğuyacağını düşünen Koyu Bİlo, Zeynebin Cevahiri sevdiğini ve bu durumun onu daha da kıskanç yapacağı gerçeğini gözden kaçırır. Şukufeyle daha önce de karşılaşmış olan Zeynep Şukufeyi kafasının bi yerlerinde rakip olarak çoktan yazmıştır bile. Bu duruma müdahele etmek isteyen Zeyzey derhal mahalleye geri döner. Sırf Cevahire nisbet yapabilmek için Koyu Bilo ile yakınlaşmak ister. Ancak tıpki Cevahirin olduğu gibi koyu Bilonun da kafası karışıktır. Olaylar bu dörtlüyü mahallenin ortasında kavgaya kadar sürükler. Felan filan falan...

Hocam kusura bakma son cümleyi okuyunca epey sövdüm.

heh heh onu başa koysaydım okumazdın.

• yeni karakter gözüküyo beyler buket araz ulvinin evine geldiler.
  • ölmüş buralar
  • eskisi gibi çok güldürmüyor,ama gelişme yok değil. Buna gün ve saati değiştirerek başladılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Problem

ölmüş buralar

Bilader Zeynep gitti , daha kim izlerki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

quote:

ölmüş buralar

Bilader Zeynep gitti , daha kim izlerki ?

daha iyisi gelir dicemde buket araz hoşuma gitmedi cııhh ama saat 8 devam ederlerseler izlerim ben cumartesi balkon gecelerinde
  • sezon finali ne zamandı ??
  • Demek zeyzey de gitti.Ben bırakınca oda bırakmış herhalde
  • yeni gelen kadın oyuncu tam bi felaket, umarım uzun soluklu olmaz dizide..
  • Zeynep , Devir gibi dönecek galiba.Hani neden çıktığına dair birşey yok , anlaşamadılarmı ne oldu belli değil.

Edit : Araştırdımda temelli gitmiş.Başka dizide oynayacakmış Haziranın son haftasıda sezon finali var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipponese -- 5 Haziran 2011; 14:41:13 >
  • defense devil edit değil yav not yaz şunun başına

ayrıca ben pek beğenmedim şu buketi .
  • quote:

defense devil edit değil yav not yaz şunun başına

ayrıca ben pek beğenmedim şu buketi .

editlediğim için edit yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: joe-black

yeni gelen kadın oyuncu tam bi felaket, umarım uzun soluklu olmaz dizide..

Haggatten ha. Ağzına küreği vurasım geldi
  • uppppp yeni bölüm yarın saat 8 de
  • şu zeynep adlı karekter çıkmış sanırım , girdiğinden beri diznin kalitesi düşmüştü zaten çok zorlama bir karekter ve dizide iyce yapmacık olmuştu artık toparlar belki
  • başlıyoooooor
  • Dizi komediden drama döndü. Çok sıkıldığım zamanlar izliyorum
  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.