Şimdi Ara

Geniş Aile (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.344
Cevap
5
Favori
170.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
  • allah bu ulviyi başımızdan eksik etmesin sözlerle başlıyalım hatırlayalım:arkadan uzun saçlı bir erkek gordugunde kız zanneden ulvi berbere diye kadın kuaforune giden ulvi şampuanı sulandırıp sulandırıp kullanan ulvi azer bülbül ile ibrahim tatlıses arasındaki ses farkının gerçekten soyadıyla alakalı oldugunu zannedne ulvi kadınla erkegin iple kuşak oldugunu zanneden ulvi yukarıdan yağmur yağgınca birinin tükürdügünü zanneden ulvi kotalı ulvi tuvalet kagıdına uzandıgında mukavvayı goren ulvi baldırına fitil sokan ulvi kaldırım taşını tepik atıp sincapı gordugunde sıcrayan ulvi koşmaya cıkarken arabayla yarış yapan ulvi sevgililer gününde çeyrek altın takan ulvi el arabasını kaldırınca otomatik gidceni zanneden ulvi ah ulvi yarım akıllı kotalı ahahaha:D:D

Ezelde yok zaten bi bu dizi kaldı izlenmek içinKötü bölümde olsa mecbur izlicez :P

• quote:

Orijinalden alıntı: negro_2010

allah bu ulviyi başımızdan eksik etmesin sözlerle başlıyalım hatırlayalım:arkadan uzun saçlı bir erkek gordugunde kız zanneden ulvi berbere diye kadın kuaforune giden ulvi şampuanı sulandırıp sulandırıp kullanan ulvi azer bülbül ile ibrahim tatlıses arasındaki ses farkının gerçekten soyadıyla alakalı oldugunu zannedne ulvi kadınla erkegin iple kuşak oldugunu zanneden ulvi yukarıdan yağmur yağgınca birinin tükürdügünü zanneden ulvi kotalı ulvi tuvalet kagıdına uzandıgında mukavvayı goren ulvi baldırına fitil sokan ulvi kaldırım taşını tepik atıp sincapı gordugunde sıcrayan ulvi koşmaya cıkarken arabayla yarış yapan ulvi sevgililer gününde çeyrek altın takan ulvi el arabasını kaldırınca otomatik gidceni zanneden ulvi ah ulvi yarım akıllı kotalı ahahaha:D:D

Bunlar hep söyleniyoda ulvi bunları yaparken görsek süper olur aslında...

• Akşam olsada izlesek.
  • oy oy koyu bil oy

H y o r i n m a r u !
  • Bu aksam yine kopacağız, süper bir bölüm daha bizleri bekliyor
  • Yeni bölüm yayınlanırken 38. bölümü izlemeyi planlıyorum..

The flames are all long gone, but the pain lingers on
    Goodbye, blue sky Goodbye, blue sky Goodbye.

ITU/ NavalArch
  • Başlıyor.. özeti veriyorlar..

H y o r i n m a r u !
  • Mac devir abi de izlenir. devir abi sen cook yasaa:):)
  • Yine vasat bir bölümdü. Çok uzun zamandır eski performanslarını sergileyemiyorlar. Basit söz cambazlığıyla güldürü yapmaya çalışıyorlar.
    müdürle cepden konusuyor her sey yolunda diyorlar,
    mürselin cep hırsızlardayken o telefon nasıl cıkıyor ?

Sun Blade 150; 64 Bit'lik Sparc işlemci 550 MHz or 650 MHz UltraSPARC ; 8 GB. RAM ; 350 GB disk ; 2-D/3-D graphics options for multi-display support Unix-Solaris 8 (5/03)
    SGI® Origin® 350 ;32 CPUs in single operating system; 4 64-bit PCI-X slots 73GB system drives; IRIX
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le petit prince

Yine vasat bir bölümdü. Çok uzun zamandır eski performanslarını sergileyemiyorlar. Basit söz cambazlığıyla güldürü yapmaya çalışıyorlar.

Teşekkürler Le petit..Acaba nasıl bir bölüm olmuştur diyordum..İyi bir bölüm olduğunu öğrendim..Yarın izleyeceğim inş.

"...They wear white for me
    Seemingly jaded and lost
    I forge myself into your dreams
    And here I am your life..."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cedric King

ulvi dedeyi mektebe götürecekti ya

BAZEN YETER İKİ KELİME ÖLÜMÜNE GÖZTEPE !
  •  Geniş Aile
    o araba alınır mı? bu araba satılır mı? ona bu kadar para verilir mi? bu araba o kadar etmezz... sen olsaydın ne alırdın, ben olsaydım nasıl satardım. yok benim arabam çok yakıyor, şu marka olsaymış daha iyiymiş... şu para olsun az yaksın çok kaçsın parçası vergisi ucuz olsun, hemen elden çıksın, yok sen delimisin ona kadar arabamı yoktu... EL AYA ÇIKTI, BİZDE HEP AYNI TATAVA...
  • Şahsen Türk Malı adlı diziyide beğenerek izliyorum bunuda
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.