Şimdi Ara

Geniş Aile (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.343
Cevap
5
Favori
162.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sadistic Magician

quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

Valla fotoğraf koyup kendimi deşifre etmek istemiyorum

Şunu söyleyebilirim; Rojda gerek sıcak kanlılığıyla , gerek güzelliğiyle ve alçak gönüllülüğüyle harika bir insan. Güzelliğine laf söylemiyorum bile

Ama göğüsleri silikon. Olsun yakından çok güzellerdi

Çekim yapılan sokağın fotoğrafı vardı aslında...

Kendini karala rojdayı koy

Beni görmedikten sonra ne farkedecek ki

Anlaşıldı burdan malzeme çıkmayacak

Buyrun

Geniş Aile

Bunu bizzat çektim. Bir kafede oturuyodu hanımefendi.

Mesela yani

•  Geniş Aile

• quote:

Valla fotoğraf koyup kendimi deşifre etmek istemiyorum

Şunu söyleyebilirim; Rojda gerek sıcak kanlılığıyla , gerek güzelliğiyle ve alçak gönüllülüğüyle harika bir insan. Güzelliğine laf söylemiyorum bile

Ama göğüsleri silikon. Olsun yakından çok güzellerdi

Çekim yapılan sokağın fotoğrafı vardı aslında...

Bunca senelik metal kardeşliği hukukumuzdan o fotoğrafı bana açmanı istiyorum panpa.Söz,benden çıkmıcak.

• @YodaTheMaster

bu güzelliği görmek herkese nasip olmaz aga
  • quote:

Rojda'nın bir önceki dizisi bizim sokakta çekiliyordu. Eski İtalyan binası.

Kendisinin sıcacık ellerinden tutmuş , incecik belinden sarmışlığım vardır fotoğraf çekinirkene

Melekler Korusun mu? Ben o diziyi hiç takip etmiyordum. Bizim arkadaş anlatıyordu bizim okulun orada çekiliyor diye Kemal Atatürk Lisesi'nin oralarda çekiliyormuş arkadaşın söylediği kadarıyla?

Bu arada şu -kene'yi ne zaman görsem gülüyorum Liseden bir hoca geliyor aklıma.
    "Limit xden sonsuza giderkene."

• quote:

Orijinalden alıntı: Wasell

quote:

Rojda'nın bir önceki dizisi bizim sokakta çekiliyordu. Eski İtalyan binası.

Kendisinin sıcacık ellerinden tutmuş , incecik belinden sarmışlığım vardır fotoğraf çekinirkene

Melekler Korusun mu? Ben o diziyi hiç takip etmiyordum. Bizim arkadaş anlatıyordu bizim okulun orada çekiliyor diye Kemal Atatürk Lisesi'nin oralarda çekiliyormuş arkadaşın söylediği kadarıyla?

Bu arada şu -kene'yi ne zaman görsem gülüyorum Liseden bir hoca geliyor aklıma.
    "Limit xden sonsuza giderkene."

Evet Kemal Atatürk Lisesinin 2 alt sokağı oluyor çekildiği yer.

Ens; fotoğraf çok kötü ya. Akşam ve cep telefonu çekimi olduğu için net anlaşılmıyor Rojda. Bir de kim bilir nerdedir fotoğraf , ara da bulasın

• göğüslerinin silikon olduğunu nasıl anladın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abbas The Traveler

göğüslerinin silikon olduğunu nasıl anladın?

Aynen
  • Normal göğüs ile silikonu ayırt edebilecek kadar tecrübe sahibi olduğumdan anladım
  • Konuya resmen tecavüz etmişsiniz.
    Hakkınız yok beyler, abartmayın.

Rojda konusu değil burası.

Bakalım neler yazılmış diye girdik, silikonlarından başka birşey yazılmamış.
  • quote:

Normal göğüs ile silikonu ayırt edebilecek kadar tecrübe sahibi olduğumdan anladım

Birşey sorucam ama ceza yicem diye susuyorum.

@REM1903 Bende ilk açtığımda şaşırdım ne oluyor diye .Pek girmem bu başlığa normalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Konuya resmen tecavüz etmişsiniz.
    Hakkınız yok beyler, abartmayın.

Rojda konusu değil burası.

Bakalım neler yazılmış diye girdik, silikonlarından başka birşey yazılmamış.

Yönetici misin , hayırdır?

Üstüme de alınmıyorum çünkü bu konuya girdiğimde zaten muhabbet Rojda'nın üzerinden gidiyordu. Ben sadece fotoğraf çektirdiğimi söyledim.
  • Rahatsız olmak için yönetici olmaya gerek yok.

Hemen her insan, rahatsız olabilir birşeylerden.

İyi foto çekmişsin, koy şurayada +repleri topla, keyfin yerine gelsin.

Bırak şu saçma sapan işleri, Koyacaksan fotoğrafı konuş, koymayacaksanda sus. Millete ne senin ne yaptığından. Fotoğrafı koymanı söylüyorum, keyfimden değil. Dizi ile alakalı bir oyuncu fotoğrafı olduğu için. yoksa "incecik beli, silikonlu göğüsleri" yüzünden değil.

Haydi sana hayırlı traşlar, pardon forumlar.
  • Rahatsız olduğunu daha sade bir biçimde söyleyebilirdin. Ben de ona göre cevap verirdim sana.

Benim fotoğraf çektirmemin hiçbir önemi yok. Arkadaşlar zaten yeterince fotoğrafını koymuş. Hem benim çektirdiğimden daha net ve daha açık bu fotoğraflar.

Hem fotoğraf ve muhabbet yüzünden rahatsız olduğunu söylüyorsun , hem de ısrarla fotoğrafı koy diyorsun. Bu nasıl çelişki?

Burda da tek rahatsız olan sensin gördüğüm kadarıyla. Rahatsızsan şikayet ederisin , saçma sapan yorumları da görmek istemiyorsan bloklarsın. Yani burdan yapacağın artistlik sökmez
  • Tamam reis, dediğin gibi olsun.
    Ben sana fotoğrafı istememin sebebini söyledim, rojdanın resmi olmuş, ilkerin resmi olmuş farketmez. Her yerde olmayan her fotoğrafı bizlerde görmek isteriz ama öyle yok koyarım koy koymam olayı hoş değil.
    Artistlik yaptık özür dileriz, rahatsız edip muhabbetinizi bölmek istemezdim. Hadi siz muhabbete devam edin, anatomi açısından oldukça faydalı bir sohbet olmakta zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Tamam reis, dediğin gibi olsun.
    Ben sana fotoğrafı istememin sebebini söyledim, rojdanın resmi olmuş, ilkerin resmi olmuş farketmez. Her yerde olmayan her fotoğrafı bizlerde görmek isteriz ama öyle yok koyarım koy koymam olayı hoş değil.
    Artistlik yaptık özür dileriz, rahatsız edip muhabbetinizi bölmek istemezdim. Hadi siz muhabbete devam edin, anatomi açısından oldukça faydalı bir sohbet olmakta zaten.

Cidden bu konuya yazdığıma pişman oldum. Tamam görmek isteyebilirsiniz , bunda haklısınız da. Fakat fotoğraf net değil ve karanlık.

Ayrıca inanmamak da size kalmış. Ama şunu da unutmayın; dizi bizim sokakta çekildi kaç ay. Neredeyse bütün mahalle fotoğraf çektirdi set ekibiyle. Benimde çektirmem absürd olmasa gerek..

Reislik bir durum da yok. Seni tanımam etmem. Üslubuna göre cevap vermiştim o kadar.

• uzun süre sonra ilk sezonun tadında bir bölüm izledim
    zuhal topal'ın geri dönmesi herşeye rağmen yaradı

uğurlu taşı mezar taşı olan ulvi
  • quote:

Orijinalden alıntı: wentworthscofield

uzun süre sonra ilk sezonun tadında bir bölüm izledim
    zuhal topal'ın geri dönmesi herşeye rağmen yaradı

uğurlu taşı mezar taşı olan ulvi

Ney ney ney

Alın bunu dışarı
  • Mariodan topladığı bonusları bankaya yatıran Ulvi
  • Tuvaleti dışarıdan kitleyen Ulvi
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.