Şimdi Ara

Geniş Aile (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.344
Cevap
5
Favori
162.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine aynı tas aynı hamam.Dedim ben Cevahirle zeynep küsecek ve zeynep bilale döncek diye.Dedim yani biliyorum hep aynı şeyi yapıyorlar çünkü.Bende izlemiyorum kardeşim kimseyede izletmemeye çalışacağım böyle giderse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minekop

Yine aynı tas aynı hamam.Dedim ben Cevahirle zeynep küsecek ve zeynep bilale döncek diye.Dedim yani biliyorum hep aynı şeyi yapıyorlar çünkü.Bende izlemiyorum kardeşim kimseyede izletmemeye çalışacağım böyle giderse

Zamanında Şukufe ile yaptıklarını şimdi Zeynep ile tekrarlıyorlar işte. Bu sefer çok gereksiz oldu. Ayrıca dünkü bölümden sonra böyle farklı bir konuya geçilmesi de saçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wasell

quote:

Yine aynı tas aynı hamam.Dedim ben Cevahirle zeynep küsecek ve zeynep bilale döncek diye.Dedim yani biliyorum hep aynı şeyi yapıyorlar çünkü.Bende izlemiyorum kardeşim kimseyede izletmemeye çalışacağım böyle giderse

Zamanında Şukufe ile yaptıklarını şimdi Zeynep ile tekrarlıyorlar işte. Bu sefer çok gereksiz oldu. Ayrıca dünkü bölümden sonra böyle farklı bir konuya geçilmesi de saçma.

Aynen benim dediğim de o.Öyle bi bölümden sonra seyirciye unutturcaklra heralde olanları

• Zeynep'in gidildiği düşünülmesin diye 26snlik fragman koymuşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Zeynep'in gidildiği düşünülmesin diye 26snlik fragman koymuşlar

G**leri tutuştu tabi
  • Yanlız nasıl gitmekten vaz geçtiki.Cevahir denize açılıyordu en son.Ama tahminimce tekrar kıyıya çektirecek , sonra gidip durduracak Zeyzeyi.
  • Dizinin son sahnesini izlemedim ne oldu?
  • quote:

Dizinin son sahnesini izlemedim ne oldu?

Nazan Zeynep'in Cevahir'e bıraktığı mektubu verdi.Cevahir okudu.Balonları kesti ve denize açıldılar.Orda bitti.
  • Pek bişey kaçırmamışım zaten izlemiyorum artık bıraktım

Yabancı dizi

• Mürsel yeni yıl çekilişini yaparken : ''Bizim zamanımızda bu kadar yıl yoktu. ''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

buna çok acaip fotoşoklar yapılabilir.
  • Beyler onu bunu bırakın hayatımda gördüğüm en güzel kadınlardan birisidir kendileri.

Var mı itirazı olan? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuflenmispeynir -- 8 Ocak 2011; 18:01:38 >
  • Allah'ı var,güzel kız.Bu kadar güzel olmasa Zuhal Topal'ın geri dönme ihtimaline fazla tepki çıkmazdı.

Yalnız caps çok tehlikeli.İnci'cilerin eline geçmesin.
  • abartmayın ya o kadar da değil. zaten sette kimse sevmiyormuş. acaip kaprisli cins bişeymiş. bıktırmış herkesi diyorlar.
  • Fragmanda son karede Ulvi yine krize sokuyor...

Ya Merroooo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abbas The Traveler

abartmayın ya o kadar da değil. zaten sette kimse sevmiyormuş. acaip kaprisli cins bişeymiş. bıktırmış herkesi diyorlar.

Oda yalan haberdir , baksana hocam aynı senin dediğini diyenler geçen hafta Zuhal geldi Zeyzey çıkıcak diziden dediler hepsi fos çıktı. Şişir babam şişir anca bizim millette :)
  • valla ben Zuhali tek geçerim. zevk meselesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KYgt

Beyler onu bunu bırakın hayatımda gördüğüm en güzel kadınlardan birisidir kendileri.

Var mı itirazı olan? :)

Gözleri çok güzel Bu sayede çok derin ve manalı bakabiliyor.

Zuhal Topal ile karşılaştırılamaz bile...
  • Evet kendisi kürt , şimdi kürt türk meselelerine girmeyelim ama o yüzden biraz soğudum kendisinden.Yinede güzel kadın ama Zuhal'ınde kendine özgü bir güzelliği var.Zuhal ile aralarında yaklaşık 3-4 yaş bişey var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipponese -- 8 Ocak 2011; 19:47:42 >
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.