Evet kendisi kürt , şimdi kürt türk meselelerine girmeyelim ama o yüzden biraz soğudum kendisinden.Yinede güzel kadın ama Zuhal'ınde kendine özgü bir güzelliği var.Zuhal ile aralarında yaklaşık 3-4 yaş bişey var.
Bi insandan kürt olduğu için soğumakta nedir..Kadın pkk sempatizanı gibi davranıyorsa eyvallah.Ama sadece kürt olduğu için soğumak çok yanlış..
quote:
Orijinalden alıntı: KYgt
Beyler onu bunu bırakın hayatımda gördüğüm en güzel kadınlardan birisidir kendileri.
Var mı itirazı olan? :)
Adam haklı beyler Dağılın
zuhalin kafası çok büyük, vücuduyla orantısız bide eski rollerinin etkisinde mi kaldım ne çok salak geliyo bana. Rojda çok daha güzel
Son bölümün tekrarı oynuyor şu an
Yanlız yazmayı unuttum Bilal Şukufe'ye çok güzel laf koydu sokakta karşılaştıkları sahnede , aferin Bilal'e
Kürtse kürt Türk olarak düşünün kürte benzer bi tipide yok zaten
quote:
Orijinalden alıntı: Defense Devil
Yanlız yazmayı unuttum Bilal Şukufe'ye çok güzel laf koydu sokakta karşılaştıkları sahnede , aferin Bilal'e
Cevahir'in Eczanede ilaç verdikleri kadına söylediği de iyidi.
-Rıfat amcama da selam söyle yalnız şu ilacı atına vermesin.Hızlı koşmaz takılır düşer 5 ince ayağına dikkat ha
quote:
Orijinalden alıntı: Minekop
HEY ALLAHIM HEY ALLAHIM.DİZİ NE KADAR GÜZEL OLSA SONUÇ OLARAK YİNE TÜRK DİZİSİ YİNE TÜRK DİZİSİ.BU SENARİST BUNLARI KAVUŞTURMAZ BEYLER BOŞUNA ÜMİTLENMEYİN.
DİZİYİ İYİCE BOKA ÇEVİRDİLER.
KLASİK TÜRK DİZİLERİNDE EN GICIK OLDUĞUM HAREKET OLAN SÖZÜ DİNLEMEDEN BASIP GİTME,NE OLDUĞUNU AÇIKLAMAMA(BKNZ CEVAHİRİN ŞUKUFEYLE BANKTA KONUŞTUĞU SAHNE)
TÖVBE YARABBİM ZIVANADAN ÇIKARTTILAR YA BIRAK İZLENMEZ BU DİZİ ARTIK
BURDAN SENARİSTE TEBRİKLERİ YOLLUYORUM.DİZİYİ BOKA ÇEVİRMEDE USTA BİR KİŞİLİK KENDİSİ
çok güzel yazmışsın katılıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Mister No
quote:
HEY ALLAHIM HEY ALLAHIM.DİZİ NE KADAR GÜZEL OLSA SONUÇ OLARAK YİNE TÜRK DİZİSİ YİNE TÜRK DİZİSİ.BU SENARİST BUNLARI KAVUŞTURMAZ BEYLER BOŞUNA ÜMİTLENMEYİN.
DİZİYİ İYİCE BOKA ÇEVİRDİLER.
KLASİK TÜRK DİZİLERİNDE EN GICIK OLDUĞUM HAREKET OLAN SÖZÜ DİNLEMEDEN BASIP GİTME,NE OLDUĞUNU AÇIKLAMAMA(BKNZ CEVAHİRİN ŞUKUFEYLE BANKTA KONUŞTUĞU SAHNE)
TÖVBE YARABBİM ZIVANADAN ÇIKARTTILAR YA BIRAK İZLENMEZ BU DİZİ ARTIK
BURDAN SENARİSTE TEBRİKLERİ YOLLUYORUM.DİZİYİ BOKA ÇEVİRMEDE USTA BİR KİŞİLİK KENDİSİ
çok güzel yazmışsın katılıyorum
Doğru.Kavuşturmaz hatda Zeynep-Bilal yakınlaşması olursa ki yüksek bir ihtimal olarak düşünüyorum.İşte o zaman klasik türk senaryosunu damgalamış olurlar.
Klasik Türk yerine klasik Geniş Aile senaryosu diyelim.Bence kısır döngü bu.Sezon sonu Zeynep gider başkası gelir.Sonra o gelir Cevahire aşık olur bu seferde bayram gecesi Zeynep gelir.Zaten boka sarmış dizi iyicene maf olur
Rojda'nın bir önceki dizisi bizim sokakta çekiliyordu. Eski İtalyan binası.
Kendisinin sıcacık ellerinden tutmuş , incecik belinden sarmışlığım vardır fotoğraf çekinirkene
quote:
Orijinalden alıntı: Sadistic Magician
Kendisinin sıcacık ellerinden tutmuş , incecik belinden sarmışlığım vardır fotoğraf çekinirkene
Neyyyyyyyyyyy
quote:
Konu dışındaki kural burda da geçerli.No SS No Güven
quote:
Ellerine kezzap dökerim
Yakarım kırarım o eli
Valla fotoğraf koyup kendimi deşifre etmek istemiyorum
Şunu söyleyebilirim; Rojda gerek sıcak kanlılığıyla , gerek güzelliğiyle ve alçak gönüllülüğüyle harika bir insan. Güzelliğine laf söylemiyorum bile
Ama göğüsleri silikon. Olsun yakından çok güzellerdi
Çekim yapılan sokağın fotoğrafı vardı aslında...
quote:
Şunu söyleyebilirim; Rojda gerek sıcak kanlılığıyla , gerek güzelliğiyle ve alçak gönüllülüğüyle harika bir insan. Güzelliğine laf söylemiyorum bile
Kendini karala rojdayı koy
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
quote:
Kendini karala rojdayı koy
Beni görmedikten sonra ne farkedecek ki
Bizene senden arkadaş
quote:
Bizene senden arkadaş
Rojda , Selin öbür kızın olduğu foursome fotoğrafımız da var
Haha İpek kızın adı.
Bu İpek'in memleketten şişko bi kız arkadaşı vardı. Rolu kısa süremeyeydi ayarlayacaktım onu be