Şimdi Ara

Geniş Aile (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.344
Cevap
5
Favori
170.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Zey zey kıskandıracak bizimkileri fazla uzatırlarsa sıkar bu muhabbet cevoyla bilal ittifak yapıp bu çocukla uğraşacaklar kabak tadı verdi artık aynı şey şukufe dönemindede oldu

Aynı olayı zekai de yapacak.
    “Naziler komünistler için geldiğinde sesimi çıkarmadım;çünkü komünist değildim.
    Sosyal demokratları içeri tıktıklarında sesimi çıkarmadım;çünkü sosyal demokrat değildim.
    Sonra sendikacılar için geldiler, bir şey söylemedim; çünkü sendikacı değildim.
    Benim için geldiklerinde, sesini çıkartacak kimse kalmamıştı”.
    Martin Niemöller

• quote:

Orijinalden alıntı: DaRLoRd

Zekai'nin sahnesi güzeldi
    Bilal;Karınız beni aradı kocalarımız iktidarsız dedi bizde geldik

Bilal üzerine bi dizi kursalar Cuma akşamı Geniş ailenin karşısına koysalar vallahi açar onu izlerim :)
  • Bu bölümde hem cevo hem bilo hemde zek üzülen taraf oldu.En çokta şu pırıla ayar oldum en başından beri kendini birşey sanıp zeki parmağında oynatıyordu devir abinin sözleriyle zekin aklı başına geldi ama gazı biraz fazla yedi herkese salça olmaya başladı bir diğer konuda cevahirin o kadar duygusallığına romantikliğine rağmen her defasında zey zey tarafından yanlış anlaşılmasıda bayatladı artık aynı şeyi şukufede yapıyordu önüne gelen iğneyi cevoya batırıyor zey zey yakında bilale yakınlaşırsa şaşmam senaryonun cıvkını çıkarmaya başladılar yeniden.
    Ayrıca şukufe de bunlara inat sevgili bulmuş hatta evlenmişti. Kendilerini tekrarlıyorlar bu ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 15 Ocak 2011; 2:30:21 >
  • çok süpermiş ya çok güldüm ulvi dayak yediği sahne off offf

H y o r i n m a r u !
  • imkansızları üst üste getiriyolar zırt bırt
    o araba alınır mı? bu araba satılır mı? ona bu kadar para verilir mi? bu araba o kadar etmezz... sen olsaydın ne alırdın, ben olsaydım nasıl satardım. yok benim arabam çok yakıyor, şu marka olsaymış daha iyiymiş... şu para olsun az yaksın çok kaçsın parçası vergisi ucuz olsun, hemen elden çıksın, yok sen delimisin ona kadar arabamı yoktu... EL AYA ÇIKTI, BİZDE HEP AYNI TATAVA...
  • ya zeyneple cevahirin aşk sahnelerinde çalan fon müziğini bulan paylassa ya .

İzleyim mi izlemeyim mi
    The Road Starts here. It never Ends.
  • Bencede şaçmaydı kız bavulu topluyor gidecekti , Cevahir'i unutmak için.Bu mu unutmak ? 2 mahalle yana taşınınca hiç görmeyeceksin sankiBu senaristlere temiz sopa çekmek lazım.

Aslında bilerek yapıyorlar böyle.Cevahir o gün evlenme teklifi etseydi Zeynep ile bunlar evlenirdi.Konu kalmazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kill.1907

cevahirin zeynebin evinde kaldıgı sahnede çalan müziği diyorum hüzün değil beyler gönlümün vekaletini sana bırakıyorum dediği yerden sonra baslıyo

O müziği kolay kolay bulamazsın.Konu dışında birisi 1 seneden beri o müziği arıyor.

Orijinalden alıntı: .solitario.

ya geçen haftaki bölümde bilmem gördünüz mü bilal kumar masasında soyunmuştu, bide göğüs uçlarına görünmesin diye siyah bant takmıştı.=)=)bilal cevodan kat kat daha komik=)

Cevo bu sezon hiç komik değil zaten.Daha çok romantik bir karakter oldu bu sezon
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.