Şimdi Ara

Geniş Aile (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.344
Cevap
5
Favori
162.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    CEVAHİR BİN PİŞMANDIR.
    ZEYNEP’İN GERİ DÖNMESİ İÇİN BİR PLAN YAPAR.

Cevahir’in hala Şükufe’yi sevdiğini düşünen Zeynep, hem Cevahir’i hem de evi terk eder. Herkes üzgündür ama en çok Cevahir yıkılmıştır. Fakat bu durum en çok Koyu Bilal’lin işine yarar. Zeynep onların dairesine kiracı olarak gelmiştir. Bunu duyan Cevahir soluğu eczanede alır, ama Zeynep’i yumuşatmayı başaramaz. Ulvi ile bir plan yaparlar. Yeni evde tek başına kalan Zeynep’i korkutarak oradan çıkarmaya çalışırlar. Fakat plan ters teper Ulvi mahallelinin eline düşer.Koyu Bilal de boş durmaz. Zeynep’e türlü türlü jestler yaparak onun gönlünü kazanmaya çalışır. Okulda da işler yolunda değilidir. Zekai’nin terk ettiği Pırıl Şoray çıkmaya başlar. Zekai Şoray’ı okul çıkışı düelloya davet eder. Ancak olayları takip eden Müdür Ümran onların ensesindedir. Zeynep’i korkutup evden çıkartmak için Nazan’ın aklına bir fikir gelir. Cevahir ve Mürsel’ de vakit kaybetmeden uygulamaya geçer. Ancak Kuddusi Baba’nın herkese bambaşka bir süprizi hazırlamıştır. Eve geri dönmeye niyeti olmayan Zeynep’in Cevahir ve Koyu Bilal’e şoka girecekleri bir müjdesi vardır.

• Diziden ayrılacak sanırım Zaten izlemiyordum salla
  • Ah bide spoiler içine alsanız....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minekop

Diziden ayrılacak sanırım Zaten izlemiyordum salla

İzleyenlerden fazla bilgin var minekop
    Ayrılmaz 2 ay kazandılar sadece cevahir zeyzey ilişkisine ara verdiler

• quote:

Orijinalden alıntı: burak451905

quote:

Orijinalden alıntı: Minekop

Diziden ayrılacak sanırım Zaten izlemiyordum salla

İzleyenlerden fazla bilgin var minekop
    Ayrılmaz 2 ay kazandılar sadece cevahir zeyzey ilişkisine ara verdiler

Yok geçen haftaki bölümden sonra izlemeyi bıraktım

• Bu bölümü yokmuş gibi sayıyorum. Şükufe gitti kurtulduk. Zeynep gitse de olur gitmese de. Fark yapmaz. Dizinin böyle karı kız değilde genel bir üç kağıt olayları ekseninde döndüğü bölümler süper oluyor. Ne güzel bir ara her bölüm farklı şeyler oluyordu yine durdu dizi. Devir abinin oyunu gibi bölümler süper oluyor. Öyle bölümler istiyoruz.

Bölümde en çok güldüğüm yer.

Süper marioda kazandığı puanları kuyumcuya götüren Ulvi.

Hafize'nin benden Testere serisi olur Testere diye haykırması.
  • Geniş Aile zamanı
  • Başladı
  • Biriniz dışarı çıksın biriniz içeride kalsın dedikten sonra Müfit le Cevo çıktı ya orda öldüm bittim
  • Cevo iki dk'da yazdı bakalım zeynebin süprizi ne olacak cevo ve bilale.
  • bi sevgili bulur getirir :) bence
  • Cevo-Ulvi ayrılma sahnesi neydi öyle yaaa
  • Mürsel
  • Midesi kötü olmasa bu ortalama kadınla evlenir mi hiç?
  • Koyu Bilal : profeyşinıl dayak yedim ayaktayken ağzıma depik attılar
  • Zekainin sahneside güzel olmuş zey zey cevoyu tam affeder gibi olmuşken yine yanlış anlaşılmaya kurban gitti cevo.Dediği gibi ağzıyla flamingo tutsa zey zey'in gözüne zor girer bence zey zeyin kuddisi babayla birlikte bir planı var
  • Dizi sapıttı iyice , herkes hortluyo
  • O nasıl bir şakadır.Cevo gidiyordu
  • Zey zey kıskandıracak bizimkileri fazla uzatırlarsa sıkar bu muhabbet cevoyla bilal ittifak yapıp bu çocukla uğraşacaklar kabak tadı verdi artık aynı şey şukufe dönemindede oldu
  • korkut imaj yapmış iyi olmuş
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.