Şimdi Ara

Geniş Aile (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.344
Cevap
5
Favori
162.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önce de dizideki karakterlerin diziden löp diye ayrılmalarını hiç sevmediğimi söylemiştim. geniş ailedeki ana karakterlerin isimlerine bakarsınız hepsinin karakütür sayfalarından fırlamış karekterler olduğunu görürsünüz. Cevahir, Koyu Bilal, Şukufe, Ulvi, Mürsel, Zekai, Nazan, Devir, Sevim, Kütük vs... yani çevrenizde kaç tane Şukufe var ki. Zeynep karakteri bu konsepte uymuyor. Zoraki bir karakter. Zuhal Topalin diziden ayrılması sonucu mecburen oluşturulmuş bir karakter. bana kalırsa Şukufe karekteri diziye dört dörtlük uyuyordu. diziden ayrılan tüm oyunculara olduğu gibi Zuhalede çok kızdım. bi işi tam yap, yarım bırakma. beraber yola çıktığın yol arkadaşlarını yarıyolda brakma de mi. şimdi tekrar diziye gelirse ne olcak, nasıl olcak, ilginç olur. bunlar benim düşüncelerim tabi.
    şehir dışına pasaportla çıkan ulvi!
  • bomba bir bölüm geliyor
    sadece konuklar üzerinden bile ne biçim espri yapılır düşünemiyorum
  • Go home Şufukeeeee
  • Hande Yener'e ne olmuş öyle tipe bak travesti gibi Şufuke gelmesin ya oğlum laaan deyip duruyodu hiç sevmiyorum
  • Şukufe
  • Şukufe
  • şukufeye inşallah lafı sokar. orada zeynp çok güzel o hakediyo cevoyu ama cevo onu hakediyomu görecez bölümde
  • cevahir şuküfeye yüz verecek gibi durmuyo . fragmanda inşallah yol verir
  • http://www.youtube.com/watch?v=RmfEsqhl994

ben şu fragmanı izledim şukufeyi göremedim,başka fragman var mı
  • startvnin sitesinden izle fragmanı ilk yayınlanan fragmanda yoktu onuda koymuşlar abi zeyzey varken tr içindeki hiçbir hatuna bakılmaz ,düşünülmez ,kafa yorulmaz ,vakit harcanmaz.
    Ama şukufe gelse şenlik olur :D
  • Bence @Z1mBaBwE'ın dediği gibi olacak.Şukufe geri döndüm sana (demesede , benzer birşey söyleyecektir) Cevahirde Zeynebi şeçip güzel bir laf koyacak Şukufeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak451905

startvnin sitesinden izle fragmanı ilk yayınlanan fragmanda yoktu onuda koymuşlar abi zeyzey varken tr içindeki hiçbir hatuna bakılmaz ,düşünülmez ,kafa yorulmaz ,vakit harcanmaz.
    Ama şukufe gelse şenlik olur :D

asıl bomba zeyzeyin kardeşi ama hatunda oyunculuk yok

gerçi belki vardır ekranlara çıkmak istemiyodur,bilemiyorum ama ben şahsen zey zeyin yerinde bu kızı görmek isterim

/>

/>

• Umarım bir bölümlüğüne gelmiştir şukufe zey'le cevo daha çok yakışıyor birbirlerine cevo güzel bir laf söyleyip şukufeyi yerin dibine sokup zey zeyi sevdiğini söyler.
  • Ama bazı yorumlarda şöyle demişler.Zeynep yani Rojda nişanlanmış , o yüzdende diziyi bırakabilirmiş.Yani Şukufe tamamen gelmiş.Ama bu bölümde belli olur yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Umarım bir bölümlüğüne gelmiştir şukufe zey'le cevo daha çok yakışıyor birbirlerine cevo güzel bir laf söyleyip şukufeyi yerin dibine sokup zey zeyi sevdiğini söyler.

Büyük ihtimal öyle olucaktır lakin diyelim zeyzey cevo oldu bundan sonra ne muhabbet kalıcak yani yaza kadar daha çok bölüm bi ayrılıp bi barışıcaklarmı ??
    Muhtemelen bu bölümde en son sahne şukufe ile şukufe birşey söyler cevahir bu sefer 5-10 bölüm zeyzeyin peşinden koşar.
    Zeyzey gidiecek demiş arkadaş o giderse bende giderim hertürlü
  • +1 eğer zeyzey giderse bu dizi benim için bitmiştir.İzlersemde öylesine izlerim artık.
  • Arkadaşlar mantıken düşünürsek zuhal topal çok yoğun olduğu için diziyi bırakmadı mı ? aşırı yoruluyormuş bu yüzden izdivaç programını sunacağını söylemişti geri geceleceğini sanmıyorum sadece geniş aile ekibini kırmamak için yılbaşı özel bölümüne gelmiş olabilir rojda o zaman boşa geldi diziye bence rojda diziden ayrılmayacak çok sevildi çünkü dizide.
  • Ya zaten biz şuan boşuna hevesleniyoruz.Şukufe dizinin sonunda gelicek.Cevahir'e ben geldim diyecek ve dizi orada bitecek.Sonrada bir sonraki bölümü bekleyeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipponese -- 28 Aralık 2010; 18:16:36 >
  • Star tv'nin sitesinde zuhal topal için konuk oyuncu olarak yazmışlar ama şuan sayfa görüntülenemiyor.
  • o diziyi tek zey zey için izliyorm . şukufe yeniden gelirse olmazki basp gitti ne yüzsüzlük olr dizi biter benim içn .
    bnce çogu kişi izlemez öle olursa da zeyzey inş gitmez
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.