Şimdi Ara

Geniş Aile (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.344
Cevap
5
Favori
162.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zeyzey giderse Geniş Aile benim için bitmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Minekop -- 29 Aralık 2010; 14:17:57 >
  • zeyzey giderse bnde izlemem
  • Zeyzey giderse bende izlemem fakat.İzdivaçta duyduysanız geçen bölümlerde şöyle dedi "bizzat Zuhal Topal'ın kendisi".

- Yakında bir dizide oynayacağım , 2-3 bölüm tadımlık olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Zeyzey giderse bende izlemem fakat.İzdivaçta duyduysanız geçen bölümlerde şöyle dedi "bizzat Zuhal Topal'ın kendisi".

- Yakında bir dizide oynayacağım , 2-3 bölüm tadımlık olarak.

Umarım tadımlık olur.2-3 bölüm oynayacaksa cevahirin zeyzeye olan duygularını hemen söylemeyeceğini düşünüyorum.Uzatırlar yani.

• öyle programları izlemediim içn bilemicemde gelme da iyidi . zeyzey e bayılıyorm ya sadece onn içn izliyorm diziyi . bide cevahir. komsu kızı cevahiri mal edecek görün tutulp kalacak orada bölüm bitecek sonrada
  • Şukufenin kalıcı olması imkansız ayrıca saçmalık olmuş konuk olarak gelmesi bile. Bir de zeyzey giderse niye izlemez mişsiniz? Zeyzey gelmeden önce nasıl izliyordunuz? Yarın bir gün o gider başkası gelir. Cevahir, Bilal, Ulvi ve Eko gitmesin de.
  • Ulvi gitmesin yeter aslında
  • Mürselsiz de olmaz
  • +1 eko ama zeyzeyde gitmesin!!!
     Geniş Aile

• quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

Amma seveni varmış zeyzey'in. Ben Koyu Bilal için izliyorum. Ben mi tuhafım. O giderse dizi biter benim için.

+1 Koyu Bilal'in laflar müthiş ya son bölümde
    Bilal;Biz hristiyanlarla evleniyoz müslüman yapıyoz bir nevi misyoner pozisyonundayız
  • Up Yılbaşı Özel bölüm için hazırmıyız!
  • Çok harika bir bölüm olucak. Ama Şukufe nereden çıktı yav...
  • Abur cubur alıp geçiyorum tv karşısına. Senede bir defa televizyon izliyorum o da yılbaşında. Çünkü reklamlarda izleyecek bir şey oluyor.
  • Ev çok kalabalık kuzenler falan izleyemiyorum bugün.Yarın indirip izlerim artık
  • Ulvi: bende ayı gibi hemen evlendim haa.. film yıldızı gibi aşk yaşıyonuz cevo.. benim çocuğum bile olacak.. İnşallah zenci olur ha..

• 2010 en iyi bölümü.

-Bilal'in saçı

-Mürsel'in oynaması

Kısacası espirilerin tavan yaptığı güzel bir bölüm daha.
  • zekai: sana en güzel yemekleri yaptıracam anneme, mantı yaptıracam. yalnız şu pırıl'a kimin hediye alacağını öğren.
    kütük: ben mantı için değil pırıl'a kimin hediye alacağını, kimden çocuğu olacağını bile öğrenirim.

Ulvi döktürüyor gene.

Sanatçılar falan olunca bölüm pek iyi olmuyor geçen sene ki gibi ama yine iyi espriler var.
  • Şukufe çıktı piyasaya
  • Ama cevahir sonunda zeynebe onu çok sevdiğini söyledi ama şukufe berbat etti ortamı bence cevo kalbinin sesini dinleyecek ve birazda devir abinin sözlerini dikkate alarak şukufeye gereken cevabı verecek zeynebi gerçekten sevdiğini kanıtlayacak.
  • Cd'den Şahin K'nın filminin çıkması tam komediydi
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.