Şimdi Ara

Geniş Aile (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.344
Cevap
5
Favori
162.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amma seveni varmış zeyzey'in. Ben Koyu Bilal için izliyorum. Ben mi tuhafım. O giderse dizi biter benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

Amma seveni varmış zeyzey'in. Ben Koyu Bilal için izliyorum. Ben mi tuhafım. O giderse dizi biter benim için.

+Eko için
  • ya cevahir zey zey bilal diziyi dizi yapıyolar ulvi salak geliyo bana ama oda iyi komik. ama şukufe gelmesin anti komsu kızı yasasın ZEyzey
  • Olmadı be komşu kızı...
  • Sezon finalini tekrardan izledim.Ağlayacaktım çok şahaneydi be
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri

Olmadı be komşu kızı...

Bundan sonra da olmaz gibi bence...
  • sezon finalini şmdi bida izledim bu cevo şukufeyi çok sevmş ama zeyzeyde seviyo cevo zeyzeyi seviyo gibi. ama bilemiyorum it gibi sevdiğin bi kızı yıllar sonra bida karşında görmek . dizide olsa her insann kafası karısır
  • Şukufenin gelmesiyle konu baya hit olmuş durumda...Vay arkadaş
  • şukufemi :p zeyzey varken sukufeye dikiz aynasından bile bakılmaz
  • Şukufeyi tek geçerim. Çoğu çıtırı cebinden çıkartır.
  • zeyzey aşık olunacak şufuke tam sevilecek hatun tipleri. şufukenin göğüsleri zeyzeyde olsa tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

Amma seveni varmış zeyzey'in. Ben Koyu Bilal için izliyorum. Ben mi tuhafım. O giderse dizi biter benim için.

bence bu sezon dizide cevahir hariç herkes komik,ciddi söylüyorum cevo diziden ayrılsın umursamam

bu sene senarist cevahir dışındaki karakterlere ağırlık vermeye başladı ama çok abarttı

şu an herkesin aklına koyu bilalin,ulvinin,mürselin,okuldaki tayfanın,ekonun falan komik sahneleri gelir ama cevahirinkiler gelmez

Cevahir çok fazla kelime oyunu yapan bi karakter olarak yazıldığı için bu sene malzeme kalmadı heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: Abbas The Traveler

zeyzey aşık olunacak şufuke tam sevilecek hatun tipleri. şufukenin göğüsleri zeyzeyde olsa tadından yenmez.

Şükufe'nin bicikler çok güzel haklısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Orijinalden alıntı: Abbas The Traveler

zeyzey aşık olunacak şufuke tam sevilecek hatun tipleri. şufukenin göğüsleri zeyzeyde olsa tadından yenmez.

Şükufe'nin bicikler çok güzel haklısın.

uuu bende bi hareketlenme oldu beybi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mister No
    uuu bende bi hareketlenme oldu beybi

Dünyada güzel bir bicikten daha güzel olan bir şey varsa güzel iki biciktir.
  • Arkadaşlar habere bakınhttp://www.televizyongazetesi.com/genis-aile-de-rojda-demirer-biktirdi_6_32006 şukufe tekrar geri dönerse ben izlemem artık bu diziyi cevahirin ablası gibi duruyor şukufe yakışmıyorlar bir sürü şeyden sonra tekrar diziye gelirse tadı tuzu kalmaz şukufe anca bilale yakışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Arkadaşlar habere bakınhttp://www.televizyongazetesi.com/genis-aile-de-rojda-demirer-biktirdi_6_32006 şukufe tekrar geri dönerse ben izlemem artık bu diziyi cevahirin ablası gibi duruyor şukufe yakışmıyorlar bir sürü şeyden sonra tekrar diziye gelirse tadı tuzu kalmaz şukufe anca bilale yakışır.

haber baya sallama duruyor

bi kere zaten saçmalık şurda

bu kıza senaryoyu göndermiyolar mı ? evde okurken görmedi mi saçmalığa bak,adam gibi sallasalar bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 29 Aralık 2010; 10:14:25 >

• İnşallah sallama haberdir şukufe gelmesin gerçekten yakışmıyordu diziye zey zey ayrı bir renk kattı diziye o yakışıyor
  • Aynı haber habertürkün sitesindede mevcut doğru galiba sallama değilhttp://www.haberturk.com/medya/haber/586026-sukufe-genis-aileye-geri-mi-donuyor

http://haber.gazetevatan.com/Haber/349613/1/Gundem

Konuda belli olmuş ;

GENİŞ AİLE' DE ÇILGIN YILBAŞI!

CEVAHİR, ONU SEVDİĞİNİ SÖYLEYEN ZEYNEP'E SONUNDA AÇILACAK MI?BOYACIKÖY SPOR U KUTRAMAK İÇİN MAHALLEDE YENİ YIL PARTİSİ DÜZENLENİYOR: PARTİYE İKİ SÜRPRİZ İSİM KATILIYOR.

Cevahir, Zeynep'e açılmadığı için çok rahatsızdır. Ancak duygularını korkmadan ifade eden genç kız da ondan bir açıklama beklemektedir. Cevahir bu konuşmayı bir türlü yapamaz ve Zeynep'den kaçar. O kaçtıkça Zeynep iyice sinir olur. İkilinin arasındaki gerginlik eve de yansır. Bu arada Boyacıköy Spor batmak üzeredir. Kuddusi ve Ekber semt takımını kurtarmak için harekete geçerler. Kahvede yeni yıl partisi organize ederler. Çekiliş düzenlerler satılan biletler ile de takıma gelir sağlamaya çalışırlar. Ezeli rakip Koyu Bilal ve Cevahir yine bilet satma konusunda yarışa girerler. Ancak Koyu Bilal partiye tesadüfen öyle bir isim getirir ki kutlamalar şölene dönüşür. Okulda ise yılbaşı çekilişinde Pırıl'ın Şoray'ı çektiğini zanneden Zekai karşı atağa geçer. Kurduğu plan fena geri teper ve büyük bir skandala imza atar. Köşe bucak kaçan Cevahir, yeni yıl partisinde Zeynep'e fena yakalanır. Cevahir duygularını tam açmaya karar verdiğinde ise ikili hiç ummadıkları bir sürprizle karşı karşıya kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 29 Aralık 2010; 11:10:16 >

• 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.