Şimdi Ara

Geniş Aile (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.344
Cevap
5
Favori
162.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    güzel yazı olmuş. tebrik ederim...

türk malı"na ne demeli o zaman? tamam bizim içimizde o karakterlerden bolca bulunur ama onlar gibi olmayanlar asla onların yerine kendilerini koyamaz, aynı kefeye girmek istemezler. asıl o dizi şansını fazla zorlamaya başladı. beni biraz kastığı için asla izlemiyorum.

ona bakma buna bakma, neye bakalım o zaman.
    akşamları evlenme prog. bakalım? yemek yapanlara mı bakalım?
    şahsen benim baktığım bi geniş aile ve kurtlar vadisi, haricinde asla tv karşısına geçmem
  • teşekkürederim. geniş aile senaristleri gerçekten çok zekiler. Dizi içerisinde öyle espriler yapılıyor ki o espriyi yapabilmek için gerçekten geniş bilgi,birikim ve tecrübe gerekiyor. Çok ince espriler. tabi dizi de yapılan esprilerin hepsi öle değil. arada bir kaçı.
    diziden ne zaman bi karakter ayrılsa veya yerine biri girse o dizinin büyüsü kaçıyor. Hatta bazı karakterlerin sesi bile değişse, yeni ses önceki sesten güzel olmamak kaydıyla, bakınız Polat Alemdar, rahatsız oluyorum. Geniş Aİlede de Şukufe karakteri Amerikaya gittiğinden beri diziyi eskisi kadar seyretmez oldum. Cevahirin bıyığı kesmesi bile alıştığım bir şeyin elimden alınması gibi oldu. Türk malı dizisine gelince başladığından beri hep şunu sormuşumdur. Dizide Recep İvedik karakterini neden Şafak Sezer canlandırıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

teşekkürederim. geniş aile senaristleri gerçekten çok zekiler. Dizi içerisinde öyle espriler yapılıyor ki o espriyi yapabilmek için gerçekten geniş bilgi,birikim ve tecrübe gerekiyor. Çok ince espriler. tabi dizi de yapılan esprilerin hepsi öle değil. arada bir kaçı.
    diziden ne zaman bi karakter ayrılsa veya yerine biri girse o dizinin büyüsü kaçıyor. Hatta bazı karakterlerin sesi bile değişse, yeni ses önceki sesten güzel olmamak kaydıyla, bakınız Polat Alemdar, rahatsız oluyorum. Geniş Aİlede de Şukufe karakteri Amerikaya gittiğinden beri diziyi eskisi kadar seyretmez oldum. Cevahirin bıyığı kesmesi bile alıştığım bir şeyin elimden alınması gibi oldu. Türk malı dizisine gelince başladığından beri hep şunu sormuşumdur. Dizide Recep İvedik karakterini neden Şafak Sezer canlandırıyor?

Bence Zeynep daha çok yakıştı diziye.

• -Evlenince bu kızla beraber hepiniz benim soyadımı alacaksınız , Sülalecek !

-O zaman hepimiz senle gerdeğe gireriz, Sülalecek !

• Geçen bölüm kadar iyi olmasa da güzeldi. Millet robot yapıyor ben çocuk yapamıyorum ya.
  • Cevahir: Neydi la bu zeyzeyin handikapları?

Ulvi : Çok zayıf hacı yaa ele gelmez ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

bölüm bomba ya

atın nalı çıkar kalır toynağı.
    adama nal toplatır kızın oynağı.

• 70. bölüm
  • Ulvi: babam benim ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norain -- 26 Aralık 2010; 4:33:27 >
  • Bu hafta fazla birşey beklememek gerekli
  • Babam benim ya

Ya tamda sevdiği söyledikten sonraki bölüme denk geldi yılbaşı.
  • Bence 70.bölümün başında zey zeyin gönlünü alacak cevo ve ailesi zey zeyde affetmiş olacakki cevahirle dans ediyor.Ancak fragmanın başında koptum

Mürs: Aaa nazan acemi tavşan

Cevo: Ver bi yanah

Mürs : kikikiki

Cevo : Anaaaaaaaaaaaaaaaam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 26 Aralık 2010; 8:04:01 >
  • Nerdeyse öpüşecekler çok hızlı gelişti olaylar
  • Gripin de yedek oyuncu gibi oldu dizi de. Her yılbaşı bayram falan geliyorlar.
  • güzel blm olcak gibi. :D
  • Bugün izlerken ufak bir ayrıntı dikkatimi çekti.Masadaki cacıklara isimlerinin baş harflerini yazmışlar.Budamı bi yere gönderme diye düşündüm.

• Arkadaşlar büyük süpriz var şukufe gelmiş fragmanı izleyinhttp://www.startv.com.tr/dizi/genis-aile-110.html
  • yılbaşına özel bi durum galiba.
  • İnşallah öyledir bir bölümlüğüne gelmiştir ama bence cevo zey zey'i seçecek orada şukufeye güzel bir laf söyliyecek.
  • Bencede yılbaşına özel bir durum olsun.Gelmesin şukufe falan
    quote:

İlerleyen bölümlerde Cevahir'de değişiklikler olacak mı? Seyirciyi bekleyen sürprizler var mı
    ?
    Ufuk Özkan: Can çıkar huy çıkmaz, Cevahir'in çok değişeceğine inanmıyorum. O yine üçkağıtla, yalan dolanla bir şekilde köşeyi dönmeye çalışacak. Köşeyi dönmeye çalışırken de kendisi ve çevresindekileri de yakacak. Müebbet faydasız bir çocuk yani. Yapacak bir şey yok. Ancak Zeynep'le olan bölümlerde ciddi bir aşk meselesi devreye giriyor. Şükufe'den sonra kalbini tekrardan birine açmaya başlıyor. Bunu bir kaç bölümdür analiz ediyor. Bir kaç bölüm sonra artık Devir abiye açılacak o da Zeynep'le ilgili. Aşkını ilan edecek artık.

Cevahirin açılacağından söz ediyor galiba.

• 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.