Şimdi Ara

General Mobile GM5 incelemesi 'Ufak makyajlı, Android 7.0'lı ve F/P oranı yüksek' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, bu cihazı 3 hafta önce Teknosa'dan 700 liraya aldım ve aktif olarak kullanıyorum, halihazırda Note5 kullanıcısıyım. Bu telefonu yurtdışında mobi erişim noktası ve 2. telefon olarak aldım. O kadar memnunum ki, vazgeçilmezim Note5 i bırakıp, ondaki hattı buna 2. hat olarak takıp, bu ufak şeyle devam etmeyi düşünüyorum. Oyun oynamayan biri olduğum için bu telefon benim ekrana yazı yazmak gibi işlemler haricinde tüm beklentilerime karşılık verdi. En ufak bir takılma, yavaşlık gibi olumsuzluk yaşamadım. Son derece hafif ve pili en yoğun kullanımda, mesela tüm gün internet ve akşam runtastic ve tunein ile yapılan 2 saatlik yürüyüşlerde gece 23:00 da bile %20-25 lik bir zaman bırakıyor... Sony X compact alacaktım 4.6" olduğu için ama nerdeyse boyut olarak aynılar, 2 kat ucuz olduğu için bunu tercih ettim... Android 7 saf halile geldiği için birazcık acemilik olabiliyor ama dedim ya sorun yok bu telefonda. Bence küçük telefon arayanlar için en ucuz ve kullanışlı telefon bu. Oyun pcde, konsolda oynanır, başka cihazlara isminden ve hiç kullanmayacağınız özellikleri yüzünden para vermeyin... Sonuç: kullanıyorum, kesinlikle tavsiye ederim...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tekin-71

    Burak Solt un eline 3 kurus para vermisler belli ki. Su çöpe f/p demis. Sildim seni Burak

    Merhabalar,

    bazı firmaların telefonu çıkartıp, ardından güncelleme anlamında yüzüne bile bakmadığı, adeta unuttuğu, güvenlik paketlerini hiçe saydığı telefonları gördükçe bu fiyat seviyesinde;

    - Kutusundan Android 7.0 ile çıkıyor olması
    - Düzenli olarak güvenlik paketlerini alıyor olması (kimisine fasa fiso geliyor bu güvenlik meselesi, binlerce lira limitli kredi kartınız, sosyal medya hesabınız birilerinin eline geçince anlıyorsunuz değerini...)
    - En az 18 ay güncelleme garantili olması
    - Segmentinde başarılı kamera paketine sahip olması
    - Garantiye gittiğinde muhattap bulabilmeniz (Discovery, soket sorunlarından olumlu deneyimlerim)

    ...bu maddeler benim gözümde telefonu F/P telefonu yapıyor, herkesin kriteri farklı; performans yerine güncelleme ve güvenlik paketlerini şahsen tercih ediyorum.

    Android One programı olmasa verir miydi böyle güncelleme desteği kesinlikle tartışılacak bir konu ancak tek başına güncelleme konusu, başka markaların güncelleme anlamında ürettikleri telefonları, yongaya yeni sürüm için çekirdek yazılım geliştirilmiş olsa bile elinin tersiyle ittiği, adeta unuttuğu, yüzüne bakmadıklarını gördükçe düzenli güncelleme alan, güvenliği, kişisel bilgilerinizin güvenliği hiçe sayılmayan, Android One programı veya değil yazılımsal anlamda arkasında durulan telefonları desteklemeye devam edeceğim.

    Tüketici sadece daha fazla performans, daha fazla bellek, daha fazla donanım, donanım da donanım dediği sürece bu segmentteki telefonlar hiçbir zaman düzenli güncelleme yüzü görmeyecek; onlar bize istedikleri şeyleri satmıyorlar, biz onlardan istediğimiz şeyleri alıyoruz, haliyle belki farkında değiliz belki ama üreticileri biz yönlendiriyoruz, güncelleme, telefonun arkasında durulması gibi konular tüketici tarafında ön plana alındığı vakit bu ürünün segmentindeki telefonlarda da inşallah düzenli yazılım güncellemelerini görürüz.

    Silelim birbirimizi, Tekin.

    İyi günler.




  • 4g nin Kutusunu değiştirmişler al sana yeni telefon
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gcb1903

    Yav vermeyin şu paraları şunlara. Gidin forumda Xiaomi, lenovo sıfır cillop gibi cihazlar 600 700 liraya satılıyor onlardan alın.

    Bak hiç olmadı git 2 3 sene öncenin amiral gemi modelini al büyük markaların. Snap 801 takılı bir z2, s5 tarzı cihaz alın hiç olmazsa dolu dolu telefon kullanın. Korkmayın Snap 801 snap 410, 610'dan falan daha iyidir. Belleği adam gibidir, malzeme kalitesi iyidir, kamerası iyidir, bataryası iyidir.

    Ben anlamıyorum illa son model alağım diye 2014 model passat fiyatına 2017 model clio alıyor insanlar.


    3 senelik Sony Z2 halen fişek gibi. Tek sorunu son güncelleme ile bataryası düştü biraz oda downgrade ile düzeliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 30 Kasım 2016; 16:36:12 >




  • gm5 plus ile aradaki fiyat ve donanım farkını göz önüne alırsak bunu almak biraz saçma kalıyor.
  • gm batınca kına yakacak arkadaşlara kötü haberim var bu firmayı batıramazsınız. neyse ki devlet sizin gibi kendi malı batınca kına yakacak durumda olmadığı için fatih projesindeki tabletleri gm üzerinden veriyor ve firmaya ciddi güç katıyor. ben inanıyorum ki daha çok taze olan bu firma ilerleyen yıllarda çok daha memnun edici ürünler sürecektir piyasaya. kınaları saklayın düğünde kullanırsınız
  • Burak bey, helal olsun çok güzel bir inceleme olmuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    gm batınca kına yakacak arkadaşlara kötü haberim var bu firmayı batıramazsınız. neyse ki devlet sizin gibi kendi malı batınca kına yakacak durumda olmadığı için fatih projesindeki tabletleri gm üzerinden veriyor ve firmaya ciddi güç katıyor. ben inanıyorum ki daha çok taze olan bu firma ilerleyen yıllarda çok daha memnun edici ürünler sürecektir piyasaya. kınaları saklayın düğünde kullanırsınız

    Nickini dh misafiri degil gm muduru muzo yap sen

    Kimsenin batmasi cikmasi şahsim icin konusuyorum cok da tinnnm bana sony nin apple in ne faydasi var da gm nin faydasi olsa ne olmasa ne? Bu yuzden batsin ciksin umrumda olmaz. Eski telefonu yeni diye kakalamaya calismanin neresi etik! Soyle eski telefonu yebi diye itelemek etik mi?

    Haaa eger etik degilse herkes agzina geleni soyler.

    Ben gm icin daha once bir oneri getirdim. Boyle ucuz sacma pazarlama stratejilerine (bizim gibi teknolojiyi seven takip edenler icin) ters teper. Alin size gm 4g telefon 4 yil da guncelleme garantisi dese zaten artik her cikardigi kapis kapis giderdi. Ne yapti da alkislamadik? Gm 4g cikti gittim aldim hemde iki tane bir kendime birde esime. F/p harikaydi. Gm5 plus yapti f/p 999 tl den o zamanin sartlarinda nimet gibi kapisildi. En yakindaki cevremde en az 5 kisiye de aldirdim bu gm 5 plus i bizzat ben aldirdim ben.
    Ama tutupta boyle sacmalarlarsa yerden yere vurulmakta mustehaklar.




  • GM 4G yi 1.5 yıldır tabiri caizse çatır çatır kullanıyorum. Bu cihazım ömrünü tamamladığında ya da değiştirme ihtiyacı duyduğumda yine bir GM alabilirim.Benim için tam bir Performans/fiyat cihazı idi.Dikkat ediyorum da forumdaki bazı arkadaşlarımız; içerisinde %1 bile yerlilik olan herşeyi TUKAKA yağmuruna tutmayı kendilerine görev edinmişler.Nasıl bir fanlıktır, nasıl bir düşmanlıktır, nasıl bir ... dır anlaşılır değil.
  • Yattım pusuya bekliyorum turkcell.com'dan satın alacağım sarı kutu indirimi ile 599 tlye geliyor.
  • Sanal butonlar olmamış hep işin kolayına kaçtıkları için kapasitif buton koymuyorlar şunlara
  • Bu Firmanın gm 1 telefonunu teknosadan almıştım o zaman peşin paraya aldıgım telefon hayatımın en büyük hatasıydı.Neden mi?

    1.Telefon aldıgım ilk zamandan itibaren dokunmatıgı kendı kendine işlem yapıyordu (daha sonra gogolede araştırdıgımda kronık bır sorun olduğunu gördüm)

    2.Zaman sonra ekrarnın kenarları sarar dı yine arastırdıgımda herkes aynı konudan sikayetci

    3.Power tuşu kapalıyken kilit ekranı çalısmıyordu

    ve en soununda dayanamayıp garantıye yolaladım bana 160 lıra cıvarı masraf cıkardılar üstüne bırde ses acma kapama tusunu bozup yollardılar ıkıncı kez yolladım onu yaptılar tekrardan ama benı magdur ettıler fakat ekranda catlak dahı olmamasına ragmen kasadakı cızıklerden dolayı kendı kendıne ıslemm yaptıgın ve sarardıgını ıdda ettıler büyükbır saygısızlıkla hakaret ıceren konusmalar yaptılar.Dayanamadım tüketici hakları hakem heyetıne sıkayat etım ve kazandım.

    Kısacası böylesi alakasız ilgisiz firmanın ürününü almak mı yüzkere düşünün derım sorun cıkmasa tamam ama bırde o servıslerıne işiniz düşerse vay halınıze internettekı sıkayetlerı okuyun anlarsınız.Gerçekten aşırı kalıtesız ve servis hizmeti yok.

    İphone a geçince gerçekten dünya varmıs dedım.




  • Çöpdiyen çıkmamış, 2016 yılında bu ekran kasa oranı nedir?
  • Teknolojiden anlayan bir adamın alacağı bir telefon asla olmaz. Bu telefonun savunulacak hiç bir tarafı yoktur.
  • kesinlikle cöp ve devletimize 1tl faydasi olmayan cinden getirdigi telefon ve bilumum cihaza isim yapistiran şark kurnazi anlayida sahip dir telpa allahima hamd olsun 2 cihaz almistim gmd1 ikisininde parasini catir catir aldim telpa dan thh karariyla lenovo k5plas alin bin basar bu gm5 e vesselam
  • Ön tasarım yine fena değil. O arka taraf nedir ? Hadi onu geçtim o GENERALMOBILE yazısı nedir? Gerçekten font ve görüntüsü çok kalitesiz: Arkadan bakınca replika telefon havası vermiyor mu arkadaşlar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yandex

    Parasını hak eden bir telefon değil. General Mobile 4G'nin aynısı. İşlemcisine kadar. Sadece arka kapağı abisi 5 Plus'tan almışlar. Her şeyi geçtim Snapdragon 410 taa 2014'ten kalma bir işlemci. Ekran desen 720p.

    600-700 lira bütçesi olupta telefon arayanlara önerim Lenovo K5 Plus.

    Lenovo K5 Özellikleri :
    1080p Full HD 5 inç ekran
    2 GB Ram
    Snapdragon 616, 64 bit işlemci
    Dolby Atmos çift hoparlörlü yüksek ses çıkışı

    http://www.hepsiburada.com/lenovo-k5-plus-lenovo-turkiye-garantili-pm-HB0000014J3W

    General Mobile GM5 incelemesi 'Ufak makyajlı, Android 7.0'lı ve F/P oranı yüksek'
    General Mobile GM5 incelemesi 'Ufak makyajlı, Android 7.0'lı ve F/P oranı yüksek'
    General Mobile GM5 incelemesi 'Ufak makyajlı, Android 7.0'lı ve F/P oranı yüksek'


    Merhabalar,

    siz istediniz, biz yaptık, Lenovo yetkilileriyle iletişime geçip K5 Plus'ı da ofisimize getirttik :)

    Elimde sıralanmış bir miktar iş var ancak en yakın zamanda Lenovo K5 Plus'ın da inceleme videosunu hazırlayacağım.

    Sevgiler, saygılar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakesan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Yandex

    Parasını hak eden bir telefon değil. General Mobile 4G'nin aynısı. İşlemcisine kadar. Sadece arka kapağı abisi 5 Plus'tan almışlar. Her şeyi geçtim Snapdragon 410 taa 2014'ten kalma bir işlemci. Ekran desen 720p.

    600-700 lira bütçesi olupta telefon arayanlara önerim Lenovo K5 Plus.

    Lenovo K5 Özellikleri :
    1080p Full HD 5 inç ekran
    2 GB Ram
    Snapdragon 616, 64 bit işlemci
    Dolby Atmos çift hoparlörlü yüksek ses çıkışı

    http://www.hepsiburada.com/lenovo-k5-plus-lenovo-turkiye-garantili-pm-HB0000014J3W

    General Mobile GM5 incelemesi 'Ufak makyajlı, Android 7.0'lı ve F/P oranı yüksek'
    General Mobile GM5 incelemesi 'Ufak makyajlı, Android 7.0'lı ve F/P oranı yüksek'
    General Mobile GM5 incelemesi 'Ufak makyajlı, Android 7.0'lı ve F/P oranı yüksek'


    Merhabalar,

    siz istediniz, biz yaptık, Lenovo yetkilileriyle iletişime geçip K5 Plus'ı da ofisimize getirttik :)

    Elimde sıralanmış bir miktar iş var ancak en yakın zamanda Lenovo K5 Plus'ın da inceleme videosunu hazırlayacağım.

    Sevgiler, saygılar.





    k5 plus incelemesini merakla bekliyorum, özellikle kamera yorumlarınızı ..




  • gaziosmanpaşa kültür merkezi bizim semt :) resim güzel çıkmış.
  • arkadaslar gm 5 teki duvar kagidini bulma sansimiz var mi acaba yardimci olur musunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.