Şimdi Ara

General Mobile GM 6 resmi olarak tanıtıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
0
Favori
7.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Telefon içindeki modemin sürümünün harcadığı gücü PC kasasındaki powersub ile kıyasladın ya bişey demiyorum hocam haklısınız.


    Ortada bi telefon var bide karalama kampanyası.


    İnsan bu karalama kampanyasıyla uğraşmak yerine inan telefona rakip olacak telefon üretirdi. kolay gelsin.


    Alan insanlara saygı duyulması gerek. Kişinin özgürce vermiş olduğu tercihler sizi bizi kimseyi ilgilendirmez.

    Telefonu alan kişi memnunsa sorun yoktur. ki zorlada satan yok. cat 4-6-12 vb modemi halkın içinden birine sorsan genel olarak ilgi alanlarında olmayacak bir konudur. çok büyütüyorsunuz.

    bence insanların tercihlerine saygı duyulması lazım. bizin tercihlerinizede saygı duyulmasını istiyorsak.

    Beğenmediyseniz bu cihazı almayın. ama aldırmamak için boşa uğraşıyorsunuz. beğenen adam inat eder gene alır. şahsen ben almam sevmedim telefonu ama insanların tercihlerine saygım var. istedği telefonu kullanır.

    fazla güç harcasa ne olacak ki eve 500 Tl lik elektrik faturası mı gelecek ? 100mAh bilemedin 200mAh akım çeker. geçmezde çeker diyelim. sorun olacak bir akım değeri değil.




  • Google Pixel telefonu nedeni ile Google kısıtlanmış cihaz çıkarılmasını istemiş olabilir.

    Bu kadar düşük özellikte çıkarılmasının başka bir açıklamasını bulamıyorum.

    Yıl 2017 ve hala Full Hd ekran olmaması düşündürücü...

    Piyasada 4k ekranlı telefonlar varken 2K değil, FullHd değil Hd ekran ne oluyor? Fiyatı ne olursa olsun... Dandik 200 TL'lik Reeder tabletlerde bile FullHd ekran varken...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 1 Mart 2017; 3:47:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discovery 1 ve 2 yi kullandım(hala kullanıyorum) 1 sarj soketi kronikti,2 de ekran kilifi kullanmazsaniz kalan parmak izi surekli ekrana basıyor ve tel sapıtıyor, bakalım 3 de hangi kronik rahatsızlık olucak,kapasitif düğümelerde ekrandan yemiş bu tel alınmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tugares

    Mediatek i sürücüleri güncelleme konusunda zorlar ki.bu durum çok insanın işine yarar umarım.

    General Mobile TELPA kaynak kodlari veya orjinal ROM firmware imaj dosyalarini da paylasmiyor yasak!


    YAni baska markalarin Android One ile faydalanacagini hic sanmiyorum.

    Anca su olur : Baska markalarin rom lari port edilir ama ne kadar optimize edilmistir bilinmez sorunlari pil tuketimi filan veya kamerasi nasil calisacak bilinmez ...
  • Yahu anlam veremediğim birkaç şey var.


    1) GM 4g ve GM 5 te 69.7mm olan en boyutu bu telefon ile 71.3 mm olmuş. Demek ki tasarım geriye gitmiş.


    2) İşlemci olarak Xiaomi gibi Snapdragon 625 veya 435 verebilirdi. 102 dolara Xiaomi yapıyorsa demek ki yapılır. Bu işlemcinin verimli olacağını ve uzun süre rahat kullanım sunacağını düşünmüyorum.



    Tasarım ve işlemci olarak beğenmedim. Vestel'in telefonu işlemci hariç çok daha innovatif bir cihaz olmuş. O işlemciye HD ekran verseydi ve uygun fiyat yapsaydı fakat onlar da cihazlarını amiral gemisi zannediyor ve pahalı olarak sunacaklar.



    Sonuç olarak bizim markalar gene bizi düşünmedi. Bulabilirseniz Xiaomi Redmi 4 serisi telefonlar alın keyfinize bakın. Yeni tanıtılan 4x modeli 102 dolar. Hadi getirenler kar koysa falan fistan 700 liraya her işinizi görecek sağlam, tasarımı iyi, bataryası iyi bir cihazınız olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowmexo -- 1 Mart 2017; 7:16:42 >




  • Buraya yaziyorum, bu cihaz 3g de cok sebeke sorunu cikaracak.. Mtk islemcilerin nedense 3g de turkiye de bir uyumsuzluk sorunu var.. Kisaca soyle diyeyim isteyen mtk islemcili cihazda denesin, sebekeyi 3g ye alin whatsapp skype yada messenger dan birilerini yolda yururken ya da otobuste giderken arama yapin surekli hattin kesilecegini goreceksinz. Ya yolda yururken internete girin 3g de baglantinin cok kopacagini goreceksiniz... Aha buraya yaziyorum alanlarin cogu sebeke sorunu var diye servise verecekler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelişmekte olan ülkeler için çıkarıldığı belli ön ve arka tasarım gene kötü olmuş özellikleride vasat ucuz etin yahnisi yavan olur hesabı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ertuğrulgazi46

    Cat 4 modem olsa nolur olmasa nolur. 150Mbps internet indirme hızına ulaşan ya da geçen kaç kişi var. Benim oldugum yerde( K.maraş) 10-15Mbps alınca seviyorum. Yanlışlık bir kere 50mbps aldım aniden kayboldu


    Yalnız işlemci tercihi süper olmuş Snap821'den az biraz güçsüz ama olsun yeterde artar.

    Şimdi Cat 4 modem ile 10-15 mbps aldığın yerde Cat 6 ile 20-30 Mbps hız alırsın Cat 9 ile 30-60 mbps..

    Yani en fazla 150 mbps hızla bağlanıyor ve Türkiye'de zaten o hıza ulaşamazsın diye modemin kategorisinin önemsiz olduğunu söyleyemeyiz..

    Aynı yerde aynı operatör kullanarak modem kategorisi farklı iki telefonla speed test yapın demek istediğimi anlarsınız..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türbülans Havayolları A.Ş

    Buraya yaziyorum, bu cihaz 3g de cok sebeke sorunu cikaracak.. Mtk islemcilerin nedense 3g de turkiye de bir uyumsuzluk sorunu var.. Kisaca soyle diyeyim isteyen mtk islemcili cihazda denesin, sebekeyi 3g ye alin whatsapp skype yada messenger dan birilerini yolda yururken ya da otobuste giderken arama yapin surekli hattin kesilecegini goreceksinz. Ya yolda yururken internete girin 3g de baglantinin cok kopacagini goreceksiniz... Aha buraya yaziyorum alanlarin cogu sebeke sorunu var diye servise verecekler

    Şu an geçici olarak kullandığım (2 aydır) GM discovery'de MTK işlemci var, hattım Avea ve bahsettiğiniz tarzda problemlerle henüz karşılaşmadım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    bencce general mobıle'ın en iyi telefonu GM 4G idi halen kullanıyorum ve çok menunnum bunun üzerine daha adam akıllı bir telefon çıkarmadı general mobıle...!

    GM4G ben de kullandım. GM5'in tuşları daha hoşuma gitti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: benhuraxu

    Hayal kırıklığı. En fazla 700tl verilir o da parmak izi okuyucudan dolayı. İşlemci sd652 ekran full HD olmalıydı. Hiç de şık değil malesef. En beğendiğim yerli markamız beni hayal kırıklığına uğrattı. Ben s6'mı bana sattıracak birşey bekliyordum.

    S6'yı sattırması için fiyatının 2000+ olması lazım. 2017 model Galaxy A7 bile bana Note5'imi sattıracak durumda değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ALBAY

    600-700 tl arası ederi var. Üzeri fiyasko olur. İşlemciyi sd410 ile kıyaslamışlar :D Antutudan 40k alıyor. Yazık valla.




    quote:

    Orijinalden alıntı: benhuraxu

    Hayal kırıklığı. En fazla 700tl verilir o da parmak izi okuyucudan dolayı. İşlemci sd652 ekran full HD olmalıydı. Hiç de şık değil malesef. En beğendiğim yerli markamız beni hayal kırıklığına uğrattı. Ben s6'mı bana sattıracak birşey bekliyordum.


    Zaten şu anda GM 5 700 lira civarında. Bu cihaz GM 5'e ek olarak

    daha fazla ram (3 gb),

    parmak izi okuyucu,

    daha fazla hafıza (32 GB),

    nisbeten daha iyi bir işlemci,

    muhtemelen daha iyi bir arka kamera,

    daha iyi bir ön kamera,

    ön kamerada flaş,

    metal çerçeve

    ile geliyor. Yani o kadar da gömmemek lazım. Yiğidi öldürsek de hakkını yememek lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mail_er -- 1 Mart 2017; 9:21:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu sefer bataryası iyi olmuş. elimde 5.5 inç FHD ekranlı Moto-G4 Plus var ve 3000'lik bataryayla rahat 6-7 saat ekran süresi veriyor. mantık olarak bunun çok daha fazla kullanım süresi vermesi lazım. Telefonu yoğun kullanıp şarjı bitmeden eve dönebilmek güzel bir duygu. Aynı duyguyu Note-5 yaşatmıyor mesela.

    eksileri:
    - usb-type-c olmasını beklerdim
    - kameranın çıkıntısız olmasını beklerdim. arka kapağı kılıfa gerek bırakmayacak bir kapak ama kamera çıkıntısı yüzünden pek bir anlamı kalmıyor.
    - sanırım gene hızlı şarj yok. umarım vardır. batarya büyük olduğu için beklemek sıkar adamı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 1 Mart 2017; 9:28:42 >
  • Beyler android one platformu 1st generation 2nd generation diye nesillere ayriliyor. Ve nesilin donanimi ayni. 3rd grneration cihazlarin donanimi da bu sekildedir. Eger degilse gm android one adini kullanip milleti kaziklamaya calisiyordur.





    Yani donanimi google belirliyor diye biliyorum. Degistiyse yanlisim olabilir tabi ama en son boyle okumustum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben telefondan çok editörün yorumumu beğendim. Dikkat edin Lg G6, XPERİA XZ premium, Huawei p9 tanitilirken dahi bu kadar özellikleri anlatan bir Yazı görmedim.

    Bide editörun kalkıp ivme ölçer, yakınlık sensörü, jiroskoptan bahsetmesi bak bak bak bunlar ne G6 da ne Xperia XZ de nede P10 da vardı. Ayrıca telefonun 4G özelliğinin de olduğunu söylemiş. Ha bide 4G ile hızlı interneti deneyimleyecekler demiş ???? Galiba bu ülkemizde geçerli değil. Çünkü halen bazı yerlerde şebeke problemi var. Ve kaldığım ilçede Türk Telekom 4G çekmiyor. ????

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mail_er


    quote:

    Orijinalden alıntı: Türbülans Havayolları A.Ş

    Buraya yaziyorum, bu cihaz 3g de cok sebeke sorunu cikaracak.. Mtk islemcilerin nedense 3g de turkiye de bir uyumsuzluk sorunu var.. Kisaca soyle diyeyim isteyen mtk islemcili cihazda denesin, sebekeyi 3g ye alin whatsapp skype yada messenger dan birilerini yolda yururken ya da otobuste giderken arama yapin surekli hattin kesilecegini goreceksinz. Ya yolda yururken internete girin 3g de baglantinin cok kopacagini goreceksiniz... Aha buraya yaziyorum alanlarin cogu sebeke sorunu var diye servise verecekler

    Şu an geçici olarak kullandığım (2 aydır) GM discovery'de MTK işlemci var, hattım Avea ve bahsettiğiniz tarzda problemlerle henüz karşılaşmadım..

    Bende MTK da hat düşmesini çok yaşadım. Özelikle vodafonede çok oluyordu. En kötüsü de online oyun oynarken H+ iken bazen direk E oluyor ve oyunda atılıyordum. Ve Redmi note 2 yüzünden MTK yı bıraktım. Şimdi redmi note 3 Pro ya geçip bunlardan kurtuldum. İyiki Snapdragon var diyorum. Üstelik 700 tl civarında aldık. 😂😂😂 GM gibi MTK li cihaza 1000 tl ye almadık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: smart1978

    quote:

    Orijinalden alıntı: tugares

    Mediatek i sürücüleri güncelleme konusunda zorlar ki.bu durum çok insanın işine yarar umarım.

    General Mobile TELPA kaynak kodlari veya orjinal ROM firmware imaj dosyalarini da paylasmiyor yasak!


    YAni baska markalarin Android One ile faydalanacagini hic sanmiyorum.

    Anca su olur : Baska markalarin rom lari port edilir ama ne kadar optimize edilmistir bilinmez sorunlari pil tuketimi filan veya kamerasi nasil calisacak bilinmez ...

    Android One programı amacının dışına çıkmaz mı öyle bu durumda?
  • En 899 olur bence fiyatı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat abartılmazsa donanım özellikleri orta segment için bence bu sefer çok iyi seçilmiş. 720p ekran vs ile pil dengesi de çok uygun olacak. Satışı fazla olacak bir telefon daha geliyor bence Android One çok ileri götürdü GM'i

  • Bu Apple olmasaydı ne yapardık ? Bütün firmalar neden aynı tasarımı yapıyor arkadaş :D

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.