Şimdi Ara

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** (2780. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56.565
Cevap
328
Favori
3.374.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27782779278027812782
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paleon isimli bi patarya tavsiye etti bana telefoncu. 1.5 aydır kullanıyorum. Sanki telefon yeniden doğdu. 3g hep açık. İntetneti hep kullanırım. Ekran ışığı otomatikte. Sabahtan, yatana kadar çok rahat götürüyor ve en az %25 hâlâ şarj var. Batarya 15tl. Pendik ten aldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MMX 166 kullanıcısına yanıt
    Her iki SIM kart da 3G'yi destekliyor. Daha az önce kotası dolduğu için değiştirip diğer SIM'e geçtim. Sıkıntı yok.

Görüntülü görüşme meselesine gelince, belki sesli arama bir hattan, 3G diğer hattan olunca görüntülü görüşme yapılamıyor olabilir.
  • telefon baya baya kasılmaya başladı artık napmam gerek ?

rootlu grennify kullanıyorum ama pek faydasını göremedim
  • Format atin,greenify falan hikaye bir yerden sonra cunku sistemin kendisi sisiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Aktepe

Her iki SIM kart da 3G'yi destekliyor. Daha az önce kotası dolduğu için değiştirip diğer SIM'e geçtim. Sıkıntı yok.

Görüntülü görüşme meselesine gelince, belki sesli arama bir hattan, 3G diğer hattan olunca görüntülü görüşme yapılamıyor olabilir.

kuvvetle ihtimal goruntulu knusmaya yanlizca mikro sim yuvasinin izin veriyor.

acaba 3g hizinda bir fark varmi peki.

gps acilmasi 3g hizini arttirirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gps ile 3g arasinda bir iliski yok,ihtiyac olmadikca gps kapali dursun yoksa bosa sarj yemis olur

• Arkadaşlar ilk çıkan 4 gb olan modeli kullanıyorum
    Hepsiburadan 64 gb OTG uclu usb bellek aldımhttp://www.hepsiburada.com/sandisk-64-gb-usb-3-0-dual-drive-usb-bellek-sddd2-064g-g46-p-BD803090
    fakat telefona takınca çalışmıyor. çalışır mı?
  • arkadaslar kacak discovery 2 aldim gpu z yukledim icindeki ram islemci filan orjinal ile ayni gozlerime inanamadim telefon çin den gelmis imei sorguladigimda ithal yolla geldigi yaziyor kayitli neyse bagzi yazilar ingilizce bunun telpa nin romunu yuklesem calisirmi acaba ?

• exelance1248 kullanıcısına yanıt
    Otg destegi yok

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    yapacak birşey varmı. yani program vs gibi.
  • exelance1248 kullanıcısına yanıt
    Yazilimla olmuyor,donanimsal eksiklik var

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
    Her iki SIM yuvasını da 3G için kullandım, hızlarında bir fark görmedim. GPS ile 3G hızının bir ilgisi olmaması gerekir.
  • arkadaşlar elime bir discovery geçti 16 gblık. yazılım güncellemede wifide de mobil veride de ağ problemi diyor. üzerindeki güncelleme de 18.11.2014 diyor.
    Android sürümü 4.4.2
    Çekirdek sürüm 3.4.67
    derleme numarası: sw version 0202_v8095 - hw version Maionbord_p2

yazanlar bunlar. bu alet güncel mi nasıl anlayacağım?
  • Son guncellemeyle KitKat nasıl oldu performans falan hİzlimi ? Jb ROM lardan iyiyse kitkata geçeceğim değilse jb devam.Yoğun kullanımda nasıl ?

• Arkadaşlar 16gb full brick oldu şarj almıyor recovery, factory moda girmiyor ne yapabilirim :(
  • 16gb telefonda hafıza dolu uyarısı vermeye başladı google play'den indirme yaparken. bu ne şimdi?
  • Guc tusu gitti. Dokunmatik gibi calisiyor. Haydi hayirli olsun.

• Mikrofin bozuk, kasa çatlaklar içinde, stock rom atamıyorum çünkü atarsam reset döngüsüne giriyor, galiba hafıza kartı giriş yeri de bozuk, güç tuşu @tiempold Hocam'ın dediği gibi dokunmatik sanki, ekranda ufak çizikler ve çok beyaz bir bölge var.

Telefonu telefonluktan çıkarmışım.

Neyse 4G alacağım İnşallah. CM atar keyfimize bakarız.
  • Telefonda donma tuş işlememesi gelen çağrıyı cevaplayamama gibi sıkıntılar var
    Ayni problemi yaşayan yada çözüm yolu bilen varmı

• 
Sayfa: önceki 27782779278027812782
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.