Şimdi Ara

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** (2781. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56.565
Cevap
328
Favori
3.374.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27792780278127822783
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cihazin surumu 4.2.1 3g bin cekmedigi yerlerde 3g dek 2g te alamiyorum baglanti hizimi otomatik olarak ve sadece wcdma olarak ayarlayabiliyorum dolayisiyla kararsizlik yasiyor telefon ve hiz diye bir olay yok baglantimda. Yok mudur bunun cozumu? Sadece GSM e nasil ayarlarim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav bu ne. Herkes de şikayetçi olur mu telefondan. Şurası bozuk kasıyor ediyor. Ne yaptın sen GM. Yıl 2015 olmuş hala bi KitKat verememişsin millet Marshmallow'a geçiyor. Yazık ya.

• Ayarlar-Mobil Aglar-3g hizmeti-3g yi etkinlestire gelip kapali yapin.

Tamamen 2g baglanti olur.Tekrar 3g acmak icin yine ayni yontem

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Ayarlar-Mobil Aglar-3g hizmeti-3g yi etkinlestire gelip kapali yapin.

Tamamen 2g baglanti olur.Tekrar 3g acmak icin yine ayni yontem

Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Format atin,greenify falan hikaye bir yerden sonra cunku sistemin kendisi sisiyor

format nasıl atılıyor hard format soft format falan diyorlar ama çok anlamam anlatır mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xyoline

Mikrofin bozuk, kasa çatlaklar içinde, stock rom atamıyorum çünkü atarsam reset döngüsüne giriyor, galiba hafıza kartı giriş yeri de bozuk, güç tuşu @tiempold Hocam'ın dediği gibi dokunmatik sanki, ekranda ufak çizikler ve çok beyaz bir bölge var.

Telefonu telefonluktan çıkarmışım.

Neyse 4G alacağım İnşallah. CM atar keyfimize bakarız.

Hocam merak ettim, ne kadardır kullanıyorsunuz telefonu?
  • düşürünce bana da olmuştu . garantisi vardı yolladım , ücretsiz değişip geri geldi
  • Neredeyse 2 yıl olacak. Yalnız çok iyi bakıyordum cihaza, galiba dikkatli kullanmamak lazım biraz.
  • http://www.a101.com.tr/tr/Afis-Yazdir.aspx?SolBannerID=792

hafıza kartı discovery için kullanılır mı?
  • Slm arkadaşlar

kitkat güncellemesinden sonra ne kadar radyo apk sı kurduysam uygulama hatası alıyorum acaba bu sorunu tek alan benmiyim çözümünü bilen yardımcı olabilecek olan varsa yardım edermisiniz
  • Tardis* kullanıcısına yanıt
    Evet, kullanabilirsiniz.
  • 4.2.1 jb de music uygulaması açılmıyor

TELEFONUN KENDI MUSİC UYGULAMASI
  • Benimde 2 seneyi geçti dikkatli kullaniyorum sürekli ekran koruyucu ve flip cover kılıf takılı tek sıkıntı batarya ölmeye başladı

• Arkadaşlar düzgün bi rom var mı telefon için?
  • Herkese merhabalar. Discovery 4 gb kullancısıyım ve güç tuşu bozuldu. Sanırım servis ücretsiz değiştiriyor ancak zamanında batarya şişmişti bende garanti ile uğraşmamak için telefoncudan değiştirdim. Şişen pili de telefonun yanında göndersem yenilerler mi ? Ayrıca telefon her şarj cihazı ile şarj olmuyor azıcık oynayınca şarj olmayı kesiyor. Servise soketi tamir ettirmek yerine direkt 16 gb ile değiştirmesini mi söyleyeyim ne tavsiye edersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Chimaera

Arkadaşlar düzgün bi rom var mı telefon için?

telefonu kullanan kalmadı herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parmen

quote:

Orijinalden alıntı: -Chimaera

Arkadaşlar düzgün bi rom var mı telefon için?

telefonu kullanan kalmadı herhalde.

Bende arkadaşım için sormuştum, adam isyan ediyor. Onunda güç tuşu bozuldu, herkeste aynı sorunlar
  • Eskiden rom çoktu şimdi hiç çıkmıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu alalı 2 sene oldu en büyük sorunum sarj. Sık kullanılırsa 2 saat gitmiyo pili sadece arama mesaj olursa aksamı görür. Sarj girisi benimde bozuk malzeme kalitesi kotu oldugu icin arka kapak catlamaya basladi ve ekrande beyaz bi kac nokta var. Telefona costum rom kurulu oldugu icin hic donma kasma yasamadım 4 gb oldugu icin hafiza sorunu oluyo ama 16 alinabilir mecbur kalinirsa

• -Chimaera kullanıcısına yanıt
    Legend v12 gayet stabil ben kullanıyorum. Turkdevs formunda bulabilirsin

• 
Sayfa: önceki 27792780278127822783
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.