Şimdi Ara

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** (1991. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56.565
Cevap
328
Favori
3.374.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19891990199119921993
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatihertekin159

quote:

Orijinalden alıntı: burjuva16

merhaba arkadaşlar telefonum için 32 gb sandisk hafiza kartı aldım.telefonuna takıp depolama alanına baktıgımda kullanılabilir alan 29,71gb yazıyor..pek anlamam ama bu işlerden normal bişimi bu,yoksa uygun degilmi.pc takıtıgımda ise kapasite 31.95 küsür yazıyor..

Normal . Ama piyuasada çok fazla sahte ürün olmaya başladı. Kapasite 1 gb bile olmayan kartları 32 gibi satıyolar. Bilgisayarada taksan nereye takarsan tak anlamaıyorsun. Bunu denemek için kartın kapasitesi kadar mp3 yükleyip son yüklediğiniz mp3 lerin çalıp çalmadığına bakınız.

panik yapmaya gerek yok ozaman.. yardılarınız için teşekkürler arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: herakles24

filip cover kullanan arkadaşlar bunu bi deneyin güç tuşuna basma derdinden kurtarıyo Auto Screen On Off(Smart Cover

birde bi allahın kulu bana acaba aphalt 6-7-8 ve fifa apk sı ata bilicek varmı dır ? pm le veya başka yollarla

O program çok şarj yiyor ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu yeni aldım 16 gb olanını... Her hangi bir root falan yapmam gerekli mi ? Geçmiş sayfaları fazla kurcalayamadım... Sadece radyo kurdum... Bir kaç tanede oyun attım. Haricen önerdiğiniz yada performansını etkileyecek bir kaç şey varsa tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. İlk defa android telefon kullanıyorum pek anlamıyorum o yüzden
  • Telefonun müzik dinlerken ses seviyesi az arttirma sansimiz varmidir

• quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

Telefonun müzik dinlerken ses seviyesi az arttirma sansimiz varmidir

Müzik ve arama seslerini bende artırmak istiyorum da bulamadım henüz hocam.
  • gmd'de qslide tarzı bir uygulama var mı?
  • Kulaklığını kullanmayan boşta duran varsa pm lütfen :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ddiscoveryy

Kulaklığını kullanmayan boşta duran varsa pm lütfen :)

Yaz kardesim adresini ozelden pazartesi kargo ile gonderiyim para falanda istemez karsi odemeli gonderirim kargo parasi odersin sadece

• Selam arkadaşlar bir aydı kullanıyorum cihazı kablosuz ekranı bağlıyordum samsung aparatı ile, son güncellemeden sonra bağlanıp 10 saniye sonra atıyor,
    nedeni bilen arkadaşlar acil yardım. teşekkür ederim. bu arada fabrika ayarlarına da döndüm ama aynı sorun...
  • herakles24 kullanıcısına yanıt
    Hocam smart flip cover mi kullanıyorsunuz? Yoksa normal mi?
    Ankara'da bir telefoncu da gördüm ama kimse konuda bahsetmediği için almadım.
  • ^^asya^^ ^ kullanıcısına yanıt
    arkadaslar soylene programları ındırıp yukledım ama ınternete baglanmadan harıta ekranı boş cıkıyo sadece gps calısyo ama harıta yok benım anlamadım kendı harıta purogramı baska arkadaslarda casıyormu nasıl.? yoksa eksık yaptıgım bıseylermı var ınt ve ya vaylansı acrsa harıtada yer bıldırımıde cıkoyor
  • dün internet üzerinden satın aldığım 4gb modelinin mikrofunu çalışmıyor arkadaşlar . benzeri sorun yaşayan oldumu , olduysa nasıl çözdünüz
  • bazı durumlarda guc tusuna basarak acmak zor oluyor. Tus kilidine hareketle veya dokunarak acan uygulama var mı?

• buraya bakabilirsiniz root gerekli ama

http://forum.pittech.net/index.php?topic=593.msg1175#msg1175
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aumar

Telefonu yeni aldım 16 gb olanını... Her hangi bir root falan yapmam gerekli mi ? Geçmiş sayfaları fazla kurcalayamadım... Sadece radyo kurdum... Bir kaç tanede oyun attım. Haricen önerdiğiniz yada performansını etkileyecek bir kaç şey varsa tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. İlk defa android telefon kullanıyorum pek anlamıyorum o yüzden

hocam telefon işinizi görüyorsa root falan atmayın şimdilik,launcher falan kurabilirsiniz orjinali bazen takılıyor nova yada apex iyidir bataryayı korumak için yada virüs programları falan kurmayın işe yaramıyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiru5

buraya bakabilirsiniz root gerekli ama

Root garantiden cikarir diye duydum

• quote:

quote:

Evet çıkarıyor ama kaldırabilirsiniz daha sonra root atmak size kalmış artık
  • quote:

quote:

Unroot

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

Arkadaslar bu cihaz için yuksek mAhlık batarya var mı? Ornek. 3000mAhlık

hocam inanmayın onlara bi arkadaş 2500mahlık almış dayanma süresi aynı diyor
  • Kitkat launcher kurdum güzel oldu telefon

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ ***  *** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ ***  *** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ ***

bu da apk linki;
    http://yadi.sk/d/M4gi1UISDQ5x5

Kamera uygulaması olarak da kitkat'ınkini kullanıyorum onun apk'sını buradan indirmiştim sanırm.

25gündür kullanıyorum gayet güzel telefon. Şu ana kadar sorun yok.
    Kulaklığı orta ama kulaklık çııkışı iyi, kendi kulakiçi ahşap kulaklığımla kullanıyorum, sesler ideal, güzel yani. Ama gm kulaklığı orta seviye, görüşme yaparken kullanıyorum. Ahşap olanı bozulana kadar sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 30 Kasım 2013; 17:59:42 >
  • 
Sayfa: önceki 19891990199119921993
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.