Şimdi Ara

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** (1990. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56.565
Cevap
328
Favori
3.374.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19881989199019911992
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler telefonun orjinal kulaklığını kullanmayan varsa alabilir miyim ? Makul bir ücret karşılığında ya da ucretsiz de olabilir size kalmış artık :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddiscoveryy

Beyler telefonun orjinal kulaklığını kullanmayan varsa alabilir miyim ? Makul bir ücret karşılığında ya da ucretsiz de olabilir size kalmış artık :D

Kulaklığı dün açtım telefonu alalı 20 gün ve üzeri olduğu halde. Dün bi deniyim dedim çoğu şikayet üzerine gayet de güzel hocam. Açmamış olsam dahi ücretsiz vermezdim. 15tl + etmez mi bu kulaklık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 30 Kasım 2013; 11:46:34 >
  • Hocam asıl üretici Gionee diye biliyorum ben de...
    Hatta Discovery aslında Gionee Elife E3 modelidir.
    Belki diycem ama emin değilim Blu farklı birşeyler yaptırtmış olabilir.
    Farklı bir donanım belki.
    Aslında Gionee telefonlara bakarsınız kullandıkları arayüz bizim telefonun arayüzü.
    Kısacası General Mobile Discovery --> Blu Life Play --> Gionee Elife E3 diyebiliriz.
  • İyi ki hatırlattın hocam benim de neredeyse 2 hafta oldu alalı telefonu, hiç açmadım daha kulaklığı...
    Güzelmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 30 Kasım 2013; 11:55:15 >
  • Ben jetpack hariç hepsini denedim,şu an miui'deyim ve çok memnunum.Günün ilerleyen saatlerinde yedek alıp lewa kurucam.Yalın istiyorsanız Atom,şekilli olsun diyorsanız miui.Miui nin bir artısı da haftalık ota güncelleme alıyor olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

Arkadaslar bu cihaz için yuksek mAhlık batarya var mı? Ornek. 3000mAhlık

Aliexspress denen honkong merkezli alisveris sitesinde pil var 3000 mah di sanirim hatta biri siparis vermisti ama donmeni goruma site yurkce yanilmiyorsam ordan bakabilirsin

• Son güncellemeden yada başka bir sebepten dolayı ses açarken yada kapatırken ses kademesi iki kademe birden atlama yapıyor bazen.

Birde daha önce yazmıştım DTS ayarları kendi player ini kullanmıyorsanız varsayılan yapmalısınız. İki ayarı üst üste yaparsınız dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordeniz

Ben jetpack hariç hepsini denedim,şu an miui'deyim ve çok memnunum.Günün ilerleyen saatlerinde yedek alıp lewa kurucam.Yalın istiyorsanız Atom,şekilli olsun diyorsanız miui.Miui nin bir artısı da haftalık ota güncelleme alıyor olması.

Yedeği CWM backup ile mi alıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Beyler telefonun orjinal kulaklığını kullanmayan varsa alabilir miyim ? Makul bir ücret karşılığında ya da ucretsiz de olabilir size kalmış artık :D

Kulaklığı dün açtım telefonu alalı 20 gün ve üzeri olduğu halde. Dün bi deniyim dedim çoğu şikayet üzerine gayet de güzel hocam. Açmamış olsam dahi ücretsiz vermezdim. 15tl + etmez mi bu kulaklık

Hocam 20 tlye alayim :)

• quote:

quote:

quote:

Satmayı şuanlık düşünmüyorum hocam ama 20 tlde etmez bu, arkadaşım philips almış 30tlye. Bütçeniz varsa bakmanızı öneririm bu fiyata çok daha iyileri var
  • Arkadaşlar . General mobile discovery telefonlarımızın ufak tefek kusurları için bazı troller olur olmaz yazılar yazıp telefon hakkında kötüleme yapmaya çalışıyorlar. Öncelikle şu haberi okumanızı istiyorum

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/76020/2/12/akilli-telefonlarin-en-buyuk-dertleri

Sonrada soket mevzusuna geleyim. Biriki gün önce soketi takılıyken babam elimden kaptı telefonu . Normalde o gerilme ile soketi karmalıydı ama bişi olmadı. Okdar da zayıf değilmiş o soket.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Satmayı şuanlık düşünmüyorum hocam ama 20 tlde etmez bu, arkadaşım philips almış 30tlye. Bütçeniz varsa bakmanızı öneririm bu fiyata çok daha iyileri var

Hocam ben baya sevmiştim ama bozulduğu için yeniden almak istiyorum. Philips'in modeli neydi? Dün ep 630'a baktım goldda 53 tlydi vazgeçtim başka yerde de yoktu zaten

• merhaba arkadaşlar telefonum için 32 gb sandisk hafiza kartı aldım.telefonuna takıp depolama alanına baktıgımda kullanılabilir alan 29,71gb yazıyor..pek anlamam ama bu işlerden normal bişimi bu,yoksa uygun degilmi.pc takıtıgımda ise kapasite 31.95 küsür yazıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdkdemirel

arkadaşlar gm discovery marka telefon sarj soketi cok dandik oldugu için kırılmış garantiye yolladım 20 iş günü dolmasına yakın garanti dışı dediler ve 50 ücret istediler ödedim.sorum su:20 iş günü doldugunda telefonun yenisini yada ücret talep edebilirmiyim , yoksa garanti dışı dediler diye servis süresi uzuyormu bilgilendirmisiniz.garanti dışı dedikden sonra servisden geldikden sonra artık tel garanti dışı mı kalıyor bu da başka bir soru lütfen yardımcı olun tşkrlr

Tüketici hakem heyetine gitmek için hiçbir şart yok diyebilirim. Yeni düzenleme ile 2000 tl küsür altı tüm sorunlar tüketici hakem heyetine bildirilebilinir. Bir şartınız yok. Siz şikayetinizi yapın . Karşı taraf savunmasını yapsın. Kim haklı karar verir heyet. Bunun için telefonu elinize almış olmanız bişeyi değiştirmez. Telefonu yaptırsanızda parasını versenizde heyete başvurabilir haklı görülürseniz size haklı olduğunuza dair bir belge verilir. Bu belge ile ile ilgili firmaya başvurup paranızın iadesinden tutunda malın iadesine kadar (karar ne ise) istekte bulunabilirsiniz. Bu karara uymazlar ise 40- 50 tl bir para harcar icraya verirsiniz ve yine hakkınız olanı alırsınız.

Sistem böyle işlemektedir.

Ekleme : o 40 - 50 tli yide karşı taraftan icra kanalı ile alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihertekin159 -- 30 Kasım 2013; 12:52:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burjuva16

merhaba arkadaşlar telefonum için 32 gb sandisk hafiza kartı aldım.telefonuna takıp depolama alanına baktıgımda kullanılabilir alan 29,71gb yazıyor..pek anlamam ama bu işlerden normal bişimi bu,yoksa uygun degilmi.pc takıtıgımda ise kapasite 31.95 küsür yazıyor..

beyler yokmu cevap verecek önemliiiiiii benim içinnnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: burjuva16

merhaba arkadaşlar telefonum için 32 gb sandisk hafiza kartı aldım.telefonuna takıp depolama alanına baktıgımda kullanılabilir alan 29,71gb yazıyor..pek anlamam ama bu işlerden normal bişimi bu,yoksa uygun degilmi.pc takıtıgımda ise kapasite 31.95 küsür yazıyor..

Normal . Ama piyuasada çok fazla sahte ürün olmaya başladı. Kapasite 1 gb bile olmayan kartları 32 gibi satıyolar. Bilgisayarada taksan nereye takarsan tak anlamaıyorsun. Bunu denemek için kartın kapasitesi kadar mp3 yükleyip son yüklediğiniz mp3 lerin çalıp çalmadığına bakınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulut-161

quote:

Orijinalden alıntı: herakles24

arkadaşlar teli 1 aydır kullanıyorum herhangi bir kasma takılma vs veya bug'a raslmadım tel 16 gb versiyonu güncellemeden sonra dahada bihoşuma giti tel tek sıkıntısı kamera çekimi gece berbat kulaklık sesi höporler sesi diger telerden farklı degil daha önce wave 2 ve motorola atrix kullanan biriyim (atrix in kullalık sesi s4 bile yok ) sam wave 2 aynıydı bence tel gayet başarılı aksesuarda hiç sıkıntı yok

arkadaşım haaa ağzınla bin yaşa derler ya bizim bu gbd çiler nasıl tel kullanıyor böyle (te le fon) harika diyorum başka bişey demiyorum

dostum sorma gitsin bendeki siyah yigenimede beyaz aldık onda da bi sorun yok yanlız ilk andro deneyimi oldugu için geçen bi format atmış benim tek kaç kere yere düştü kapı kolu izasından kılıfsız tık yok telde canavar gibi çalışıyo

Eger sorunsuz bi tel istiyosanız gerçi başaran ondada sorun bulur şu an için en iyi sorunsuz lg optimus g pro da sorun yok diger tel formlarına bakın görürsünüz
    millet nelerle uğraşıyo ekranda sarı lekeler ısınma sorunu batarya sorunu falan filan işte 1800 bataryayla iki günü gördügüm oluyo nete fazla takılıp oyun da oynamasam eger çift hat kullanıyorum 2 gündür çift hat performansını daha denemedim batarya ne kadar gidicek diye onuda paylaşırım burda
  • Evet.
  • burjuva16 B kullanıcısına yanıt
    29.71 normal 31.95 normal değil.
  • filip cover kullanan arkadaşlar bunu bi deneyin güç tuşuna basma derdinden kurtarıyo Auto Screen On Off(Smart Cover

birde bi allahın kulu bana acaba aphalt 6-7-8 ve fifa apk sı ata bilicek varmı dır ? pm le veya başka yollarla
  • 
Sayfa: önceki 19881989199019911992
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.