Şimdi Ara

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** (1993. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56.565
Cevap
328
Favori
3.374.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19911992199319941995
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akıldakalıcı

Taksitli en ucuz nerden alirim

16 gb siyah renk nerden alabilirim önerdiğiniz site varmı vatan bilgisayara baktım ankaradaki mağazalarda gözükmüyor ?
  • burojan kullanıcısına yanıt
    Bende 16 GB ariyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheErnesto

Hayır hocam hiç bir sensör programı kullanmıyorum konuşurken birden tarih saat ayarlarına giriyor yada sistem ayarlarına

Üzüldüm hocam bir bilgim yok vallahi.Fabrika ayarlarına döndünüz mü?Belki bi yararı olur
  • quote:

Taksitli en ucuz nerden alirim

Golddan aldim telefon 649 TL 9 taksit 4 GB bide 16 gb lexar kart aldim 29 TL ye herevelazimdada 620 TL idi 4 GB ti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 30 Kasım 2013; 22:35:39 >
  • quote:

Bende 16 GB ariyorum

sakın 4 gb almayın aldım pişmanım yetersiz alan diyor cinleniyorum sd kartına .........
  • varol7 V kullanıcısına yanıt
    Data bölümü 16GB tada aynı
  • Bir kaç sorum olacak arkadaşlar sizlere....
    1) Bu telefon titreşim modunda inanın ölü gibi titriyor... Şunun az daha canlı hale gelmesi için ne yapmalıyım ?
    2) Temada ekran üzerinde bir saat var... Normal bildiğin saat... Bu lanet şeyi ekrandan nasıl kaldırırım ?
    3) Türkçe karakterlerin olduğu bir klavye yokmu ? İllahi Ö için O ya basılı tutup yanamı kaydıracaM ? Yokmu şöyle türkçe karakterli klavya ? hayır t9 varsa onada razıyım ben yemin ederim ki bak
    4) Telefon şarz fazla gitsin diye ekran parlaklığını otomatik yap diyorlar... Abi o şekilde ekranı görecem diye gözlerim bozuluyor... Başka bir şey varsa şarz için bari onu söyleyim...
    5) Abi zil sesi ayarlıyoruz iyi çok güzel... Fakat telefonu pc ile bağladıktan sonra sıfırlıyor otomatik fabrika çıkışı zil seslerine geri dönüyor... bunun bir çözüm yolu yok mu ?

Benim bulabildiğim sorun ve sorular bunlar Henüz bugün aldım telefonu ve bu sorunları nasıl çözeceğimi bilmiyorum... Sizlerin yardımlarını bekliyorum beyler bir el atıverin şu sorunlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aumar -- 30 Kasım 2013; 23:21:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzzd

Data bölümü 16GB tada aynı

nasıl aynı bu akşam arkadaşım 16 gb olanı almış bana ugradı bende 66,35 mb yazıyor (oda zoraki sd prg taşıyarak ) onda gb yazan bi alan vardı (nekadar oldugun hatırlayamadım )
  • Saol arkadaşım acaba şundan olabilir mi? Ben anlamıyorum pek ama arkadaşım telefonumu root ladı rom daha yüklemedi acaba ondan dolayı olmuş olabilir mi?
  • Beyler telefon uyku moduna girdiğinde 3g kapanıyor. Bu ayarı nerden yapıyorduk ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

quote:

Orijinalden alıntı: wiru5

quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

Arkadaslar bu cihaz için yuksek mAhlık batarya var mı? Ornek. 3000mAhlık

hocam inanmayın onlara bi arkadaş 2500mahlık almış dayanma süresi aynı diyor

yav he he

• Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    Hocam herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?
    Androidpolice.com'da bir uygulamadayken home tuşuna basınca sürekli klavyenin çıktığını söylüyordu biri.
    Doğrumudur?
    Bir de hocam kitkat launcher'i kurduktan sonra google search update'ini yaptınız mı?

Onu yapınca şu kitkat'taki ok google deyip sesli aramayı açabiliyormuşsun.
    Türkçe çalışıyormudur bilmiyorum..

Kolay gelsin
  • Arkadaşlar cep telefonu forumum var Yeni kuruldu gm destek içinhttp://cepedit.com

• arkadaslar telefonuma birşey oldu anlamadım facebooka takılıyordum telefon masanın üzerindeydi ekran beklemeye geçti suanda açılmıyor telefon düşmedi anlamadım. 10 gündür kullanıyorum bu sürede bir sorun yaşamamıştım. sorun ne olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Hocam herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?
    Androidpolice.com'da bir uygulamadayken home tuşuna basınca sürekli klavyenin çıktığını söylüyordu biri.
    Doğrumudur?
    Bir de hocam kitkat launcher'i kurduktan sonra google search update'ini yaptınız mı?

Onu yapınca şu kitkat'taki ok google deyip sesli aramayı açabiliyormuşsun.
    Türkçe çalışıyormudur bilmiyorum..

Kolay gelsin

Benim search devre dışı idi. onu etkinleştirdim. sonra update tarzı bir şeyler oldu ama hatırlamıyorum, play store üzerinden.
    Home tuşu ile ilgili sorunu yaşamadım.

Sesli aramayı kullanmıyorum. Eski telefonumda devre dışı yapardım. Rehber'e 2harf girmek zor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yufat

arkadaslar telefonuma birşey oldu anlamadım facebooka takılıyordum telefon masanın üzerindeydi ekran beklemeye geçti suanda açılmıyor telefon düşmedi anlamadım. 10 gündür kullanıyorum bu sürede bir sorun yaşamamıştım. sorun ne olabilir

pili çıkarıp taktım boot ekranı geldi oradan reboot sistem dedim uzun süre bekledim sonra tekrar pili çıkarıp taktım telefon açıldı 10 gündür kasılma takılma vs hiç sorun yoktu birden canım sıkıldı inşallah tekrarlamaz. solo launcher kullanıyordum güncelleme alırken bu oldu orjinal launchera döndüm belki bundan olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi educationist -- 1 Aralık 2013; 1:31:50 >
  • herhangi bir resmi duvar kağıdı yapınca resim ekranda büyüyor ve tam anlamıyla görünmüyor ne yapmalıyız
  • Arkadaşlar sonunda aldım ürünü pazartesi salı elimde olur büyük ihtimalle.
    Sormak istediğim sizce custom rom kullanmalı mıyım? X5 Kullandığım donemde custom romlar orjınale kıyasla cıddı fark yaratıyordu.
    Bu telefon ıcınde bu gecerlı mı yoksa stabıl olarak orjınal romdada kullanabılır mıyım?
    Yalnız cevap evetse kesınlıkle en ufak bır stabılızasyon sorunu olmayan bır custom roma sahıpmı GM?
  • uzzd kullanıcısına yanıt
    Data alani 4 gb olan modelde 1 gb iken 16 gb olaninda 2 gb

Bende 4 gb var arkadasta 16 gb ordan biliyorum

• Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    Aslında mesaj falan yazma özelliği çok güzel hocam.
    Denediniz mi bilmiyorum.
    Ama Türkçemiz için gerekli dosya olmadığı için internetin açık olması gerekiyor.
    Bence gayet güzel bir özellik...

Birkaç defa denedim sadece. Noktalama falan var mı, ya da nasıl konulur bakamadım...
  • 
Sayfa: önceki 19911992199319941995
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.