Şimdi Ara

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** (1989. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56.565
Cevap
328
Favori
3.374.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19871988198919901991
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefonda sd kartı güvenli çıakr diye bi ayar yok yav direk çıkarıyoz mu kartı
  • Telefonun mavi rengini kullananlar cevap verebilir mi? Herhangi bir soyulma, kararma veya beyaz renkte olduğu gibi kayma durumu var mı?

Ekran açısına bakan arkadaşlar ekranın parlaklık değerine dikkat etti mi acaba? Olur olur basit şeyler gözden kaçabilir diye söylüyorum. Yoksa firma İPS ekran derken farklı özellikte satması yasalara aykırı.(Daha iyisi olabilir ancak daha kötüsü olamaz.)

Şu videoda anlatılan uygulamalar oldukça yararlı gözüküyor. Gravity screen ilgimi çekti doğrusu.
    http://www.youtube.com/watch?v=BPqbhpm1m30
  • Şarjı çok giden arkadaşlar PurePerformance Golden Edition kursunlar(önce cwm'den "mount system" ve "mount data" diyip sonra flashlayın.) üzerine de Pure Graphic ve Pure Audio kursunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiner kokusu

600 tl civarına alınacak en iyi telefon bu mudur ?

Budur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

bu telefonda sd kartı güvenli çıakr diye bi ayar yok yav direk çıkarıyoz mu kartı

Çek cikar hocam :)

• Stock rom icin duzenlenmis build.prop var mi arkadaslar? Bir de buildprop duzenlesek resmi guncellemelerde sorun cikar mi?

• Arkadaşlar dün sorduum soruyu tekrar sormak istiyorum...

Ekranın üst kısmını tek parmakla aşağıya doğru çektiğimizde açılan pencere veya ekranda, wireless, bluetooth, gps vs. görünen alanda ses profillerinde sadece genel ve açık havayı algılıyor dokununca sessiz ve toplantıya dokununca aktif hale getiremiyorum. Ancak menüden girip değiştirebiliyorum...

Sizde de aynısı mı oluyor. Telefonum rootsuz ve enson güncelleme kurulmuştur...

Bir de şu internette dolaşan yeni Google Experience Launcher'i kuran var mı aranızda.

Android 4.1 ve diğer sürümlerdeki Google Play ya da Google Search yüklü olan tüm telefon ve tabletlere kurulabiliyormuş.
    Ama telefon için olan update'in içinden aldıkları için telefon galiba daha sağlıklı çalışıyormuş...

Deneyen var mı?

Edit: Androidpolice sitesinde anlatmışlar olayı ama gecenin bu vakti kafam basmadı. Okumak isteyen varsa linki şu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 30 Kasım 2013; 1:04:48 >
  • arkadaşlar gm discovery marka telefon sarj soketi cok dandik oldugu için kırılmış garantiye yolladım 20 iş günü dolmasına yakın garanti dışı dediler ve 50 ücret istediler ödedim.sorum su:20 iş günü doldugunda telefonun yenisini yada ücret talep edebilirmiyim , yoksa garanti dışı dediler diye servis süresi uzuyormu bilgilendirmisiniz.garanti dışı dedikden sonra servisden geldikden sonra artık tel garanti dışı mı kalıyor bu da başka bir soru lütfen yardımcı olun tşkrlr
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiru5

quote:

Orijinalden alıntı: Captain16

Soruldu mu bilmiyorum,yardimci olursaniz sevinirim.Bu son guncellemeden sonra telefon titresimdeyken en alttaki kapasitif tuslara bastigimizda titreme oluyor onu kapatabilme sansimiz var mi ?

hocam o sorun güncellemeden sonra herkes de var kapatma şansı da yok şimdilik benim bildiğim ancak yeni gelen güncellemeyle düzeltirlerse düzelir

Forumda allah razı olsun arkadaşın biri çözümü söylemişti. Google play den es task manager i indiriyoruz ve açtıktan sonra güç doktoru ardından diğer diyip dokunma geri bildirimini kapatıyoruz. Bu işlemi sadece titreşim modundayken yapın. Ayar titreşime her geçişinizde sıfırlanıyo. Yani bu işlemi her titreşim moduna geçtiğinizde tekrarlıyosunuz. Ben alıştım 5 sn mi almıyo artık.

• Arkadaslat telpa ile olan sorunlarinizi sikayet var.com adresine yazin bugun bana geri donus yaptilar ordan rezil edin bunlari

• Arkadaşlar GM discoverynin üreticisi BLU mu yoksa Gionee mi Kesin olarak bilen var mı?
  • Her ne kadar çoğu arkadaş Blu dese de, Kernelde GN, board da da gionee yazıyor dostum. Bu durumda Blu üretti demek saçma olur

• Hocalar telefon elime dun ulasti ancak büyük bi sorun var 4 saat şarj oldu %20 de taktim sabah % 41 olmuş.İlk şarj diye mi boyle yoksa şarj kablosunu kutudan çikan değil kendi aldigimi taktiğin için mi boyle.Ayrıca gizli bir şarj düşüşü var gibi ek olarak mobil veri hep acikti.Telefon sarjdayken ekran kapaliydi

• quote:

Orijinalden alıntı: sivri13

Hocalar telefon elime dun ulasti ancak büyük bi sorun var 4 saat şarj oldu %20 de taktim sabah % 41 olmuş.İlk şarj diye mi boyle yoksa şarj kablosunu kutudan çikan değil kendi aldigimi taktiğin için mi boyle.Ayrıca gizli bir şarj düşüşü var gibi ek olarak mobil veri hep acikti.Telefon sarjdayken ekran kapaliydi

4 saat şarjda %20 yükselmesi imkansız, kutudan çıkan şarj aletiyle birdaha şarj etmenizi öneririm, voltaj değerleri falan farklılık gösterir. Donanımsal veya yazılımsal sıkıntı yok yani. Hayırlı olsun, kendi şarj aletiyle şarj edin fakat takarken çıkarırken biraz yumuşak davranın
  • Sonunda telefonun her USB Depolamayı aktif ettiğimde soft reset atmasının sebebini buldum arkadaşlar. Bu sorunun öncesinde systemin kamera apksını 4.4 ile değiştirmiştim, tekrar orjinal kamera apk'sını sisteme atınca sorunum düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowmexo

quote:

Orijinalden alıntı: ordeniz

Atom ya da nexus ama ben miuii tavsiye ederim.pil ömrü de gayet iyi görsellik zaaten on numara beş yıldız.

cevap için çok teşekkür ederim hocam şimdi bu üçünüde araştırıyorum ve sonrada root rom yükleme konularını araştırıp öğreneceğim. teşekkür ederim tekrar.

Facebook'dan arkadaşlık isteği gönderdim hocam, gün/saat farketmez dilediğin zaman sorabilirsin zevkle yardımcı olurum.
    Bende yakın zamanda rom atıcam, telefonun arayüzü kendine has fakat yinede rom atıcam. Benimde aklımda olan romlar;

GamerzROM MTK Nexus edition v2.0
    ATOM ROM v1.0 & ATOM KERNEL
    gamerzROM JETPAK 1.9

nedense miuii'yi ben sevmedim. Donanımsal olarak iyiyse arayüzüne katlanıp atıcaz onuda
  • Arkadaslar bu cihaz için yuksek mAhlık batarya var mı? Ornek. 3000mAhlık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.4 sürümünün kamera uygulaması olduğu için kaldırdığım stock kamera uygulamasını geri yükleyemiyorum. APK'sı duruyor fakat birşeyi yanlış yapıyorum. Kullandığım program Es Dosya Yöneticisi

YARDIM !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 30 Kasım 2013; 11:41:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

Arkadaslat telpa ile olan sorunlarinizi sikayet var.com adresine yazin bugun bana geri donus yaptilar ordan rezil edin bunlari

• quote:

Orijinalden alıntı: Vandrak

Her ne kadar çoğu arkadaş Blu dese de, Kernelde GN, board da da gionee yazıyor dostum. Bu durumda Blu üretti demek saçma olur

Kim üretti o zaman

• 
Sayfa: önceki 19871988198919901991
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.