Şimdi Ara

General Mobile Discovery Elite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu telefon nasıl bir telefon iyimi dayanıklımı özelliklerimi iyimi kullanılabilecek iyi bir telefon mu

• Güzel bir telefona benziyor, daha Discovery'i geçen hafta aldım. Bilseydim bunu beklerdm,. Neyse ya discovery de güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marshall Bruce Mathers -- 8 Nisan 2014; 21:28:57 >
  • önerebileceğiniz bir telefonmu onu öğrenmek istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: skybal

önerebileceğiniz bir telefonmu onu öğrenmek istedim

Batayasi düşündürücü. Ve gm nin sozde gunclemeleride buna eklenirse bence alinmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun yerine G2 alınır be

• Bataryası değişmiyor göz önünde bulundur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    General Mobile Discovery Servis
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bana ekrani iyi gelmedi, birde launcher cok kasiyor nedense

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kobraamca3883 K kullanıcısına yanıt
    Sonra g2 sim kartımı okumuyor diye konu açarsınız artık.g2 güzel telefon, fakat elite nin dengi değil elite lite nin dengi. Fanboyluğa gerek yok.

4gb(3+1) ramli cihazı 2gb li cihazla kıyaslıyorlar
    General mobileyi karalamakta yeni moda oldu.elitenin 32 gb hafızası var g2 nin 16 gb yani kısaca g2 elite nin dengi değil. Elite lite nin dengi onunda fiyatı 999 tl g2 1500 tl niye fazladan 500 tl vereyim?
    Lg kalitesi demeyin güncelleme konusunda berbat olduklarını biliyoruz.yılda bir güncelleme alırsan öpüp başınıza koyun.discovery bile kaç güncelleme,iyileştirme aldı,engeç gelecek ay kitkat alacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 9 Nisan 2014; 8:55:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiru5

Bataryası değişmiyor göz önünde bulundur

Doğru söylüyorsunuz Bataryası değişmiyor ancak çok enteresan bir şekilde bu telefonda 5 saat civarı ekran süresi alınıyor ve bu çok iyi. Ben hayret ettim doğrusu kendim s3 kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: unflattering

quote:

Orijinalden alıntı: wiru5

Bataryası değişmiyor göz önünde bulundur

Doğru söylüyorsunuz Bataryası değişmiyor ancak çok enteresan bir şekilde bu telefonda 5 saat civarı ekran süresi alınıyor ve bu çok iyi. Ben hayret ettim doğrusu kendim s3 kullanıyorum.

Rom atarken bazen sıkıntı çıkarıyor batarynın falan çıkarılması gerekli olduğu durumlar oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Neyinkafasi

Sonra g2 sim kartımı okumuyor diye konu açarsınız artık.g2 güzel telefon, fakat elite nin dengi değil elite lite nin dengi. Fanboyluğa gerek yok.

4gb(3+1) ramli cihazı 2gb li cihazla kıyaslıyorlar
    General mobileyi karalamakta yeni moda oldu.elitenin 32 gb hafızası var g2 nin 16 gb yani kısaca g2 elite nin dengi değil. Elite lite nin dengi onunda fiyatı 999 tl g2 1500 tl niye fazladan 500 tl vereyim?
    Lg kalitesi demeyin güncelleme konusunda berbat olduklarını biliyoruz.yılda bir güncelleme alırsan öpüp başınıza koyun.discovery bile kaç güncelleme,iyileştirme aldı,engeç gelecek ay kitkat alacak.

Sen daha ayakta uyu 4gb yalan oldu cihaz 3gb 4gb yonga yok zaten adam bi tarafindan salladi hepiniz yediniz

Nick mesaj uyumu

• Vengace V kullanıcısına yanıt

Elife e7 tanitilirken dendi bu

E7 yi incele. O 1 gb sana görünmüyor. Sağ tık yapıp görebileceğinimi sandın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 9 Nisan 2014; 9:43:55 >
  • quote:

Mesut cevigi twitterdan takip etseydin anlardin ;) incelenmesinde de soyledi cihaz 3g total ram milleti kandirma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vengace -- 9 Nisan 2014; 9:49:31 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Arkadas anlamiyormusun o 1gb yi göremessin diyorum.gösterecek program yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 9 Nisan 2014; 9:52:20 >
  • quote:

Arkadas anlamiyormusun o 1gb yi göremessin diyorum.gösterecek program yok.

Oyle bir sey yok snapdragon adreno 330a ayri bir ram atayamazsin sistemden harcar daima hayretlik bir sey adamlar kendileri soyluyor hala inanmiyorsan sorun sende adreno serisine mafana gore bellek atayamazsin yok oyle birsey o sadece broadcoma ozgu birseydi ac sitesine bak diyorum bende kor cahiller her halta hemen inaniyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vengace -- 9 Nisan 2014; 9:54:32 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
    3+1 yalan oldugu anlaşıldı hatta mesut çevikte toplam 3gb dedi. arkadaşım neden kendini yoruyorsun arkadaşa 1gb da biz verelim dahada mutlu olsun tartışmaya gerek yok ki arkadaş 16gb g2 yi 1.500 tl alacak kadar anlıyor bu işten bize laf düşmez bence
  • quote:

Rami 4 gb falan degil

• Rami 32+4 = 36gb milleti kandırmayın :)
  • General Mobile Discovery Elite mükemmel bir cihaz..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.