Şimdi Ara

General Mobile Discovery Elite (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Habipduran

General Mobile Discovery Elite mükemmel bir cihaz..

reklam gıbı serı sekılde arkaya arkaya acılan copcovery pohpohlama mesajlarına karsılık gmd nın nasıl bır cın oyuncagı oldugunu bende karsı cephe oalrak paylasıyorum..

HER MESAJIMDA FARKLI FARKLI SS LER ILE ORNEKLENDIRECEGIM...

sevgılı telpa bayısı arkadasım t50 nın ve moto g nın dıscovery satıslarını baltaladıgını,ve bır heyecanla bugun sırf bu tarz 20tane konu actıgını goruyorum,uzluyorum..amac post kasmak olsa kısa kısa tonla yazar cıkardın amac cıhazdan reklam yapıp kar saglamak olmalıkı cıddı ıssız gıbı ugrasıorsun,fanboylarının egosunu oksar konular ama adam akıllı kımsede yemez bu masalları..

general mobıle son derece kalıtesız musterı ılıskısı ve satıs sonrası berbat olan,telefonu gectım soketını yapamayan,servıste telefon kaybeden,kullanmıs yuzlerce kısısının bın pısman oldugu orneklerı elımde ss lı olan dandık bır markasının fason uretımıdır.

yazılım olarakta sıkıntı oldugu gıbı uyumsuzluklarda ayrıca berbattır,kısacası para kaptırılmaması gerekne senın bu spam reklam kokan hareketlerıne ragmen malasef gecen senekı soguslemeyı bu sene yapamayacak oyuncaktır.

hatırlatayım hala bılmeyen masumlar bılsın ıstedım...
     General Mobile Discovery Elite General Mobile Discovery Elite General Mobile Discovery Elite General Mobile Discovery Elite General Mobile Discovery Elite General Mobile Discovery Elite General Mobile Discovery Elite General Mobile Discovery Elite General Mobile Discovery Elite

• Sen hangi markayı savunursun bana söylermisin senelerce 1200 tl den aşağı inmeyen samsung s3 mü? yoksa çıktığı günden bu yana tek kuruş inmeyen htc family'simi hangisi söyle bana?

General Mobile Discovery Şarjı ile donanımı ile isteneni karşılamış, kimine kötüsü denk gelir her markada olmuyor mu bu sanki kronik sorunmuş gibi algı oluşturuyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.