Şimdi Ara

General Mobile Discovery Power Tuşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunlu discovery'si ile sürekli sorun yaşayan ben yeni bir sorunla karşınızdayım. Önceki sorunum olan şarj soketi sorununu yaptırdım fakat kapatırken tam kapatamamışlar, ses tuşları basılı kalmış. Kendim uğraşırken tuş filminin üzerindeki siyah pimleri sıyırdığımı farkettim. Şimdi iki sorum var :

1-) Bu sorunun bir çözümü var mıdır?

2-) Discoverynin yurtdışında satılan gionee e3 modelinin yedek parçası olan ses filmi telefonuma uyar mı? Yabancı bir siteden getirtmeyi düşünüyorum zira parça ücreti ülkemizdekinin 4 katı daha ucuz.

Yorum ve yardımlarınızı bekliyorum.

• Hocam geri garantiye gönderip yaptırsaydınız keşke.Evet yurt dışındaki gionee e3 modeli uyar ürün zaten aynı.Fakat zaten ordan buraya kargo ile getirmesi hemen hemen aynı fiyata belki daha fazlaya gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xAsiriDozx

Hocam geri garantiye gönderip yaptırsaydınız keşke.Evet yurt dışındaki gionee e3 modeli uyar ürün zaten aynı.Fakat zaten ordan buraya kargo ile getirmesi hemen hemen aynı fiyata belki daha fazlaya gelecek.

Hocam kargo ücreti yok zaten, ürün 10 liraya kargo ücreti olmadan kapıma kadar geliyor. araştıdım Türkiyede 50 lira civarında maliyeti çıkıyormuş. Soketi garanti dışında yaptırdığım için garantim yok maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercan038 -- 23 Temmuz 2014; 5:30:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    General Mobile E-tab 4 Hard Brick
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.