Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (657. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 655656657658659
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Katkı için teşekkürler. Siyah arka plan düşük ışıkta kullanım için iyi. Ccleaner evet yetersiz. Onun yerine droid optimizer kullanıyorum. Droidoptimizer kullanıp SD maid le kıyaslar misin. Farkı yazarsan sevinirim. Hangisi daha işe yarıyor öğrenmiş oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

quote:

Orijinalden alıntı: Cem Uğur

Benim gibi Android 6 sorunsuz kullanan yoktur herhalde?

Ben varım.Vallahi çok memnunum.Daha 6.0.1 gelmedi.Onla daha iyi olur herhalde.

6.0.1 çok daha iyi kesinlikle.

Gelsin göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SoulRaziel

Arkadaşlar farklı renklerde kılıf siparişi vermiştim biri aynı gelmiş. Kahramanmaraş/Merkez de oturan bir kullanıcı varsa ona hediye edeceğim saygılar.

Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: TR_2016

General Mobile 4G Android 6.0/6.0.1 Çalışan Root Yöntemi

Kaynak & Teşekkürler : TurkDevs / t_sasak / Rygebin

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1-Cihazınızda Oem kilidi ve hata ayıklama modu mutlaka aktifleştirin.

2-Cihazı kapatın, ses açma ve power tuşuyla bootloader menüsünde açın (Custom Rom'da tuşlar tersidir)

3- Cihazı bilgisayara takın.

4- ''fastboot boot recovery-twrp.img'' komutu verin. (Hata alırsanız ''fastboot oem unlock-go komutu verin)

5-Twrp ekranında alttaki barı kaydırın ve onaylayın. (İlk defa açmıyorsanız gözükmeyecektir)

6-İnstall sekmesine gelin ve verdiğim root zip dosyasını flashlayın , alttaki linklerdeki Supersu 2.52 yi flashlayın tamamdır, işlem bu kadar.

TWRP Recovery https://yadi.sk/d/QE6hVPrJkphkK
    SuperSU-v2.52 https://yadi.sk/d/5lm1_UgjkphkL

6.0 Root.zip https://yadi.sk/d/CpTyrJr0kwQh7
    6.0.1 Root.zip https://yadi.sk/d/pdv_shzPkwQJN

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UNROOT

Stock rom yükleyiniz yada stock romun boot.img'sini flashlayınız.

6.0.1 için ayrı root dosyası paylaşılmış eklendi.

• TR_2016 T kullanıcısına yanıt
    6.0.1 icin root dosyasi sendeki link hatali :

yadi.sk
    Bir şey bulunamadı — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/pdv_shzPkwQJN
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

6.0.1 icin root dosyasi sendeki link hatali :

https://yadi.sk/d/pdv_shzPkwQJN

Bendekinin aynısını vermişsin hatalı değil harf harf okudum aynısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR_2016 -- 3 Aralık 2015; 18:01:52 >
  • epizod_pluss E kullanıcısına yanıt
    Yerden göğe kadar hak veriyorum. Bu nasıl üst sürüm anlamış değilim.

• TR_2016 T kullanıcısına yanıt

Haklisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: aderici2

Nereden verdiniz siparişi

N11
  • quote:

Orijinalden alıntı: aderici2

Nereden verdiniz siparişi

N11

• epizod_pluss E kullanıcısına yanıt
    Cihazi ilk aldigimda GPS testi yaptim cok gec buluyor veya bulsa da hemen kopuyor . Ustelik acik alan. Note5 te yanimda hemen buluyor ama . Yani cevresel bir engel mazeret olamaz.

Servise goturdugumde GPS icin de testler yapilsin yazilimsal olabilir dedim. Teknisyen le gorustum cihaz kayit ve teslim elemani ile degil ustelik . Teknisyen sasirdi ifademe GPS icin de bakarsin dedi ama saskin bir ifade vardi yuzunde . Belli ki GPS i test edecek techizat yok .

Giris katta Profilo AVM de test ederlerdi lakin ilk cikan 5.1.1 li guncelemeden beri GPS sorununu duzeltmiyorlar.

Kandirmaca GIBI wifi veya GSM sebekesinin Yardimli GPS ozelligini aktiflememizi General Mobile resmi sosyal site hesaplarindan sozde cozum ipucu diye kandirmaktalar ...

AYRICA :

1- Android ONE larin hepsinde donanimsal RADYO VAR. Guncelleme sonrasi radyo kullandik sevindik sonra engellediler !!!

2- Kurtarma modunda micro SD kartan dan guncelleme Android One larda mecbur standart hatta yardim dosyalarinda bile nasil kullanilacagi Turkce yazilmakta LAKIN General Mobile TELPA bunu da kapatmis .

Ilginc olan Android 6.0.1 yuklediginizde micro SD karttan guncelleme kurtarma modunda cikiyor....

Burdan cikan sonuc soyle :

Google bize sunuyor General Mobile OEM uygulama ve ayarlar ayagi ile bircok seyi YAZILIMSAL olara engelliyor veya kapatiyor ! ...

Yazim ortaya ...

TRT bandrol derdinde iseler General Mobile pasa pasa odeyecek !

Burda bir arkadas paylasti Radyo donanimsal olarak yokmus ! YALAN ! Bari gercegi soyleseler ! ...

Rezalet ...

• quote:

Orijinalden alıntı: furkani

Şöyle bildik bildik mesajlar atacağına bilmiyorum kardeşim de. Google klavye ayarlarında klavye titreşimini kapatmakla alakalı birşey yok. Forumda binlerce mesajı olan yıllanmış bir uyeyim. Yani araştırdim ama bulamadım. Klavye ayarlarında olması saçma zaten ya ekran ayarlarında yada bildirim ve sesler bölümünde olması gerek. Acaba dikkatinden mi kaçmış dedim ama yok bulamadim. Forumun amaci yardımlaşmak değil mi? Foruma bu sorunun cevabını bulmak için yeni üye olmuş kişi muamelesine gerek yok :) neyse ilgine teşekkür ettim..

kardeşim ayarlarda dil ve girişten klavye ve giriş yöntemlerinde google klavyeye gir tercihlerde tuşa basıldığında titret var oradan kapatabilirsin onu da bulamıyorsan bilemeyeceğim
  • Cihazım 4 gün içinde yapılmış şekilde ulaştı ; dokunmatik ekan , mikrofon ve titreşim motoru değiştirilmiş. Şimdilik sorunsuz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkani

Şöyle bildik bildik mesajlar atacağına bilmiyorum kardeşim de. Google klavye ayarlarında klavye titreşimini kapatmakla alakalı birşey yok. Forumda binlerce mesajı olan yıllanmış bir uyeyim. Yani araştırdim ama bulamadım. Klavye ayarlarında olması saçma zaten ya ekran ayarlarında yada bildirim ve sesler bölümünde olması gerek. Acaba dikkatinden mi kaçmış dedim ama yok bulamadim. Forumun amaci yardımlaşmak değil mi? Foruma bu sorunun cevabını bulmak için yeni üye olmuş kişi muamelesine gerek yok :) neyse ilgine teşekkür ettim..

Ayarlar>Dil ve Giriş>Google Klavye>Tercihler>Tuşa basıldığında titret.
  • aderici2 kullanıcısına yanıt
    Çin'de başka bir ad altında aynı modelden satılmadığı için yok sanırım.

• tcan kullanıcısına yanıt
    Kamera sesini farklı bir kamera uygulaması yükleyerek kapatabilirsin bazı uygulamalar örneğin line camera da kamera sesini kapatma seçeneği var.
    Snap chat sorununa cevap verilmiş.

• mstf876 kullanıcısına yanıt
    Ana menü de kişilere gir silmek istediğin bir kişinin üzerine uzunca bas sonra silmek istediğin kişilere tıkla sonra sağ üstte üç noktaya tıklayın sil deyin bukadar

• Relic Run ve Temple Run gibi oyunlarda karakteri sağ sola veya zıplatırken zorluk yaşayan var mı? Normal kullanımda bir sorun yok ama oyunlarda her zaman algılamıyor nedense.
  • 
Sayfa: önceki 655656657658659
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.