Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (659. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 657658659660661
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    210 tl ödedim garantiye sonra alır almaz garantiden 10 metre içinde telefoncuya girdim kırılmaz cam ve kılıf aldım 30 tlye ikisini yaptırdım şimdi rahatım biraz daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcz_no

Telefonu yeni aldınsa, ilk aklında tutman gereken telefonun saf android olduğu. Yani telefonda sadece google ve GM uygulamalari var. İstediğin özellikleri kendin uygulama yükleyerek yapmalısın. Bana sorarsan googlenin uygulamalarınin çoğu gereksiz ve boşa şarj tüketiyor. İlk iş onların kullanmadıklarini devredışı bırak. Uygulamaları hafıza kartına taşıyabilirsin. Forumda arama yaparsan hepsini nasıl yapacağını bulursun. Hayırlı olsun güle güle kullan.

Teşekkür ederim

• mstf876 kullanıcısına yanıt
    Cok iyi yapmissin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: SoulRaziel

Arkadaşlar farklı renklerde kılıf siparişi vermiştim biri aynı gelmiş. Kahramanmaraş/Merkez de oturan bir kullanıcı varsa ona hediye edeceğim saygılar.

Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • josh-r J kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam.

Hocam usb hata ayiklama ve oem kilidi kapali rom atabilirmiyimki baska bi yolu yokmudur

• quote:

Orijinalden alıntı: Ensarizm

Android 6.0 dan kitkata gecebiliyomuyuz ve snra yine 6.0 a saygılarımla

Öyle bir şey olsa bende kitkata geçmeyi isterdim. Çünkü lolipopta ve marsmallowda her şey renksiz. Siyah beyaz. Yakinimda discovery var. Herşey renkli. Göze hitap ediyor. Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar varsa yardımcı olacaklardır.

• Arkadaşlar yurtdışı lg g2 32gb telefonumda android 4.4.2 den sıkıldığım için 4G Android 6 kullandığı için dikkatimi çekiyor. Sizce LG G2 den sonra çok performans kaybı yaşarmıyım yada pişman olurmuyum sizce? Alıp almamakta çok kararsız kaldım arkadaşlar...
  • Arkadaslar duzgun bir pusula programi tavsiye eder misiniz? Kullanipta memnun kaldiginiz... Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: fanatice

Arkadaslar duzgun bir pusula programi tavsiye eder misiniz? Kullanipta memnun kaldiginiz... Tesekkurler

Nokia here maps

• Whats up arka plan verileri kısıtlı ise aç. Kablosuz üzerinden internet kullanıyorsan, uykudayken kablosuzu açık tut seçeneğini her zaman yap. Mobil veri kullanıyorsan hücresel veriyi açık bırak. Whats up bildirimleri kapalı ise onuda aç.

• az önce telefon ara kabloyla bilgisayara bağlı bir şekide kullanıyordum. twitterdaydım birden bire twitter durdu hatası verdi tamam'a bastım ve telefon kapandı. güç tuşuna ne kadar basarsam basayım açılmadı bende pilini çıkarıp geri taktım ve prize bağlı sarj kablosunu taktım açıldı. sarj seviyesi %0 ve artmıyor. sarja takılı olmadığı süre boyuncada açılmıyor. durup dururken böyle oldu. sorunu nedir biliyor musunuz? garanti yolu gözüktü galiba ama nden böyle oldu bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: twona77

Arkadaşlar yurtdışı lg g2 32gb telefonumda android 4.4.2 den sıkıldığım için 4G Android 6 kullandığı için dikkatimi çekiyor. Sizce LG G2 den sonra çok performans kaybı yaşarmıyım yada pişman olurmuyum sizce? Alıp almamakta çok kararsız kaldım arkadaşlar...

Alma.Mis gibi cihaz var elinde.Performans kaybı oyunlarda belli olur arayüzde sıkıntı yok ama g2 den geçmeye değmez.

• twona77 kullanıcısına yanıt
    G2 den bu telefona geçmek saçma olur. saf android seni sıkabilir. hangi cihaza geçeyim diyorsan. 2016 mart nisana kadar bekle derim. iki büyük teknoloji kongresi yapılacak ve yeni nesil güzel cihazlar çıkacak.şu anda geçiş dönemindeyiz telefon alınacak zaman değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa938

quote:

Orijinalden alıntı: fanatice

Arkadaslar duzgun bir pusula programi tavsiye eder misiniz? Kullanipta memnun kaldiginiz... Tesekkurler

Nokia here maps

Marketteki tam ismi nedir? Nokia here maps cikmiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ensarizm

Android 6.0 dan kitkata gecebiliyomuyuz ve snra yine 6.0 a saygılarımla

Bu telefona hiç kit kat gelmedi ki

• 6.0.1 e gecmeyi dusunuyorum tavsiye eder misiniz ?

• - Telefonun rehberine girince görüntülenecek kişiler kısmında sim kart yok.(Whatsapp-google-exchange-özelleştir var)
    - Kaydettiğiniz birini sim karta kopyalama yok.
    - Çektiğiniz resmi duvar kağıdı yapmak zulüm.
    - Herşey için bi program yükleyeceksek telefon niye var.
  • quote:

Arkadaşlar yurtdışı lg g2 32gb telefonumda android 4.4.2 den sıkıldığım için 4G Android 6 kullandığı için dikkatimi çekiyor. Sizce LG G2 den sonra çok performans kaybı yaşarmıyım yada pişman olurmuyum sizce? Alıp almamakta çok kararsız kaldım arkadaşlar...

at dan inip eşşe binmek gibi olur.. ben yaşıyorum o hissi bu aralar
  • quote:

Ben size şunu tavsiye ederim.Mayıs 2015 ten beri GM 4g kullanıyorum. Android en yeni sürümü kullanmak hiç iyi bir şey değil. En yeni android surumunu kullanmak demek tüm hatalarla uğraşmak demek. Birde çok boş. Yeniden başlatmak istesem bile menude yeniden başlatma yok. Kapatmam gerekiyor. Renk yok. Herşey siyah beyaz. Telefon güzel ancak android surumunu hiç begenmiyorum. Tavsiye etmem

• Bildirim çubuğundaki çekim kuvveti, batarya simgesi, saat gibi kısımlari renklendirebilir miyiz. Bunu nasıl yaparız.

• 
Sayfa: önceki 657658659660661
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.