Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (658. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, ses kaydedici keep haricinde baska bir yerde yok mu? Goremedim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dns değiştirirken ip kısmı boş kaldığı için kaydet butonuna tıklama kısmı aktif olmuyor. Nasıl yapılır acaba bu dns değiştirme işlemi?
  • bcz_no B kullanıcısına yanıt
    Dikkatimden kaçmış olabilir dedim. Android kullanmadim iPhone ve windows tan gectim. Andoid 6daki kıyası yapabilecek kadar kullandım 5.1.1 i? Ve ayni ayarlarda sarjda ve performansta dususler gordum dedim.bilimsel bi aciklama yapmadim ukalalik suan senin yaptigin ama inan polemige girmiycem. İkinci el referanslarima bakarsan çok telefon gelip geçer elimden. Sadece dikkatsizlikten gorememisim. Biraz da kafa dağınık okadar. Yardımcı olan diğer arkadasada tesekkurler. Bu arada rencide ettiysem kusura bakma
    Evet haddini asmisim, ama inan dikkatsizlikten olmuş.
    Birilerinin yüzüne bakmamak icin neden nedir ki? Biraz mala baglamisim okadar :) iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkani -- 4 Aralık 2015; 0:06:08 >
  • Ürünün reklam yüzü Siyah rengi. Beyaz daha çok yakışıyor bence.
  • hnoyan35 H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sürekli telefon dan kişilere geçtiğim için bunu fark etmemişim demekki direk kişileri açıcakmışın sağolun

• Arkadaslar herkese iyi forumlar.

Benim bir sorunum var bendede babamdada General Mobile 4G var ben cihazi sorunsuz kullaniyorum cidden cok iyi bir telefon ( ozellikle benim gibi maddi durumu yuksek olmayan ogrenciler icin :)
    Kardesim babamin telefonuna marsmallow guncellemesi yaparken telefon kapanmis ve dahada acilmamais boot ekraninda general mobile yazisinda kaliyor yani telefonun icindeki yazilim kirilmis sanirim. Ve isin komik tarafi kardesim telefonu telpaya goturdugunde telefona su kacmis anakartvbozuk diyorlar ve 350 lira para istiyorlar arkadaslar telefonu kurtarmamain bi yolu yokmudur icine yazilim atamazmiyim veya ben bu telpayi napiyim. Lutfen arkadaslar tecrubeli arkadaslar lutfen yardimci olun bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Squall_Leonhart

Relic Run ve Temple Run gibi oyunlarda karakteri sağ sola veya zıplatırken zorluk yaşayan var mı? Normal kullanımda bir sorun yok ama oyunlarda her zaman algılamıyor nedense.

6.0 da dokunmatik sorunu var. Özellikle geometry dash denen oyun hiç oynanmıyor. Çok şükür 6.0.1 de düzeltilmiş oda gelecek yakın bir zamanda.

• Arkadaşlar,

oğlana beyaz renk almıştıım Dual model... yaklasık 1 aylık bir telefon sıfır nasılsa öyledir... siyah renk ile takaslamak istiyoruz .. gene sıfır ayarında bir telefonla tabiki...
    yada satıp siyah renk alalım .....
  • Herkese gunaydinlar iyi günler arkadaşlar telefonunun şarj kismi ndan şarj aleti hemen çıkıyor en ufak dokunuşta bile şarj aleti yuvadan çıkıyor neden olabilir aldığından beri böyle birde bir sorunum daha var telefonun kapalıyken sarja takılı pil gösteriyor ancak ışık yanmiyor ve şarj etmiyor lütfen yardım edin format atını acaba ?

• fanatice F kullanıcısına yanıt
    Sony Audio Recorder kullanabilirsiniz çok kaliteli bir program MaşAllah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 4 Aralık 2015; 9:59:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erentpl

gm 4g ekranı kırıldıgı paramparca oldu elımden dustu cok uzulmustum maalesef telefonsuz kalmıstmım 2-3 hafta biriktirdim calısıyorum galaxy j7 gold renk aldm herkese iyi forumlar arkadaşlar gm 4g cok seri calısan 700 lıraya alnack en ıyı f/p cıhazdır ben sayet begenerk kullanıyordum

Ne kadar mesafeden düşüp kırıldı ekran? gorilla glass 4 ekranı kırmak zordur aslında :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sici Mici

Arkadaslar herkese iyi forumlar.

Benim bir sorunum var bendede babamdada General Mobile 4G var ben cihazi sorunsuz kullaniyorum cidden cok iyi bir telefon ( ozellikle benim gibi maddi durumu yuksek olmayan ogrenciler icin :)
    Kardesim babamin telefonuna marsmallow guncellemesi yaparken telefon kapanmis ve dahada acilmamais boot ekraninda general mobile yazisinda kaliyor yani telefonun icindeki yazilim kirilmis sanirim. Ve isin komik tarafi kardesim telefonu telpaya goturdugunde telefona su kacmis anakartvbozuk diyorlar ve 350 lira para istiyorlar arkadaslar telefonu kurtarmamain bi yolu yokmudur icine yazilim atamazmiyim veya ben bu telpayi napiyim. Lutfen arkadaslar tecrubeli arkadaslar lutfen yardimci olun bana

öncelikle geçmiş olsun
    http://forum.donanimhaber.com/m_109137614/tm.htm
    konusundan daha fazla yardım alabilirsin.

• dranas kullanıcısına yanıt
    Hiç öyle deme benimkisi 1 metreden düştü kırıldı ekran 210 tl verdim garantiye

• mstf876 kullanıcısına yanıt
    Ben de gorilla glass 4 diye kendimi güvende hissediyordum bundan sonra dikkatli olurum. gerçi kırılmaz jelatin de taktım ama güven olmaz tabi ki.

• bcz_no B kullanıcısına yanıt
    kardeş ayarları yaptıktan sonra whatsup a bildirim geç gelmeye veya whatsup ı açınca gelmeye başladı bunun bi ayarı varmı
  • dranas kullanıcısına yanıt
    Hocam bu dusme kirilma isleri de sans gercekten. Su anda ne jelatin ne kilif kullaniyorum telefonu alali 1 sene oldu 4 kere neredeyse 3 metreden asagiya dustu bi tanesi 1. Kat balkondan dustu bir de ekranin ustune dustu ona ragmen ekranda cizik bile yok. Bazilarida kisa mesafeden dusuruyor ekran tuz buz

• PunkBunny kullanıcısına yanıt
    2,5 metreden düştü bişey olmadı 50 cmden aynı zemine düştü böyle oldu
     GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)
  • kenjui K kullanıcısına yanıt
    yuvasına iyicene sok tırt etmesi lazım
  • mstf876 kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun hocam benim iphone da kisa mesafeden dustu paramparca oldu artik kilifa gecicem ben de ne olur ne olmaz

• Android 6.0 dan kitkata gecebiliyomuyuz ve snra yine 6.0 a saygılarımla

• 
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.