Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (656. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 654655656657658
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yukarıda yazılan sorunların hiç biri yok bende. Üstelik 6. sürüm yüklü. 6.0.1 de değil yani.
  • 6.0.0dayim ses seviyesi son seste çok düşük ve cızırtılı. 6.0.1de bu sorun duzeliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben dün aldım telefonu fotograf kalitesi test ediyodum ilk çektigim fotograflarda flash patladı sonraki çektiklerimde flash patlamadı özellikle karanlık yerlerde fotograf çektim flash ayarı mı var telefonda cözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcan

Cihazla ilgili iki sorunum var.

1. Kamera deklanşör sesi kapanmıyor. Ne sesli modda, ne sessiz modda. Hiçbir şekilde kapanmıyor. Bu rahatsız edici.

2. Snapchat uygulamasında uyumsuzluk sorunu var. Ekranın altındaki navigasyon tuşları ile, Snapchat uygulamasında en alttaki sohbet açma çubuğu kesişiyor. Sohbet tuşuna basamıyorum navigasyon tuşları o kısmın önüne geçtiği için. Dolayısıyla klavye açılmıyor, metin yazamıyorum.

1)Kamera deklanşör sesi kapanmaz zîra bu bazı ülkelerde illegaldir. Genel olarak illegaldir.

2)Bu sorundan sadece gm4g kullanıcıları değil başka telefon kullananlarda muzdarip. Snapchatle alakalı bir problem ama inadına düzeltilmiyorlar. İki tane çözümü var.
    a)Casper adlı snapchat alternetifi uygulama. (Play Store'da yok, tavsiye etmem, reklam falan var ve normal mesaj gönderilemiyor.)
    b)Play storedan fulscrn free adlı uygulamayı indirin status bar da bildirim olarak duruyor. Ordan tam ekrana geçip, snap atabiliyorsunuz ancak mesajlaşma işi biraz can sıkıcı çünkü tam ekranda klavye gelmiyor. Mesaj yazma yerine basınca tam ekranı kapatıyorsunuz. Mesajınızı yazıyorsunuz, göndermek için tekrar tam ekran yapıyorsunuz.

• Hayırlı sabahlar
    Ben rehberden çoklu kişi nasıl silebilirim bilen biri varmı,?

• Alpacino55 A kullanıcısına yanıt
    Foto çekerken kamera ayarlarında flashi her zaman açık olarak seçersen sorun cozulcektir

• Bu telefonun bataryasını çıkarmak bir zulüm ya. Çok uğraşıyorum çıkarmak için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Cihazda sim karta veya telefona kayıt yerini belirtmek için nereden ayar yapmamız gerekiyor? İnternette baktım pek göremedim.Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihcet

Hücresel veride kullanım periyodu takvim ayı. Ancak benim fatura kesim tarihim 10'undan 10'una. Veri kullanım periyoduna değiştirmek mümkün mü?

Ben de bu sorunun cevabini merak ediyorum beyler

• Arkadaşlar farklı renklerde kılıf siparişi vermiştim biri aynı gelmiş. Kahramanmaraş/Merkez de oturan bir kullanıcı varsa ona hediye edeceğim saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

quote:

Orijinalden alıntı: nihcet

Hücresel veride kullanım periyodu takvim ayı. Ancak benim fatura kesim tarihim 10'undan 10'una. Veri kullanım periyoduna değiştirmek mümkün mü?

Ben de bu sorunun cevabini merak ediyorum beyler

buradan değiştirin istediğiniz gibi

• firesea F kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam ama ben de o donemi degistir secenegi yok nedense

• bcz_no B kullanıcısına yanıt
    Öyle bir ayar yok.

• şöyle bir kılıf bulamaz mıyız acaba, aranızda alan veya gören oldu mu?
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    En altta olması lazım, 1970 lerin altına dogru inin o acılan küçük pencereden.

• arkadaslar bu teli onerirmisiniz bu fiyat aralığında bir tel alacagim yada farkli onerileriniz varmi ?

• furkani kullanıcısına yanıt
    Nasıl yok, tüm android telefonlarda Ayarlar/dil ve giriş in altında hangi klavyeyi kullanıyorsan ona tıklayınca ayarlarına ulaşırsın. Googlede google klavye ses titreşim nasıl kapanır diye arasan zaten kolayca resimli anlatım bile bulursun. Bir sorunu Foruma sormadan önce googlede aramanı tavsiye ederim. Zaman kaybetmemiş olursun.

• pemaxs P kullanıcısına yanıt
    Ne için kullanacağına bağlı, biraz müzik dinler, normal oyunlar oynar, internette gezerim. Sosyal medyada takılırım diyorsan. Bu fiyata alabileceğin en iyi telefon. Hele android tecrüben varsa saf android yağ gibi akıcı. Telefonu alırken ölü piksel falan iyice kontrol edersen sorunda yaşamazsın. Zaten son dediğim hangi teli alırsan al geçerli.

• Telefon mükemmel lakin 6.0 marsmhallov u yapan O.C lari GPS yı mafetti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epizod_pluss -- 3 Aralık 2015; 22:26:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanza

şöyle bir kılıf bulamaz mıyız acaba, aranızda alan veya gören oldu mu?

Bulursanız haberdar edin

• 
Sayfa: önceki 654655656657658
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.