Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (643. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hamikisi

quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Beyler 2.el gm one aldım sıfırladım fakat şuan açamıyorum hesap hatası veriyor

bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilmiş bi hesap kullanın gibi saçma sapan bi uyarı geliyor bunun çözümü nedir ?

Eskiden telefona kayitli olan hesabi girmeniz gerekiyor

Dün hallettim hocam sağolun
  • Tamamdır hocam. Peki yeni güncelleme gelince bunu yükledikten sonra hemen yenisi mi gelecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben bu telefonu aldığım günden beri bir türlü eski iphone da mesaj yazdığım gibi yazamıyorum. Klavyeler indirdim ama sürekli hatali yazıyorum telefonda bi sorun olabilir mi ya cidden bu kadar hatalı yazılmaz. Bu durumu nasıl düzeltebilirim

• Pil Süresinden Şikayet Eden Arkadaşlar İçin Küçük Bir Rehber

1- Ayarlar > Uygulamalar > AndroidSystemView>CloudPrint,Dökümanlar,Drive,E-Tablolar,GooglePlayGazetelik,GooglePlayKitaplar,Haberler ve HavaDurumu,Hangouts,Slaytlar,StoreOID Bu söylediklerimi devre dışı bırakın işinize yarayanlar varsa es geçin

2- Ayarlar > Diğer > Hücresel Ağlar > Tercih Edilen Ağ Türü > 2G olarak seçin mobil interneti kullanacağınız zaman 3G Yapın LTE kesinlikle kullanmayın

3- Ayarlar > Hesaplar > Sağ Üst Köşede Dikey 3 Nokta Görüceksiniz Ona Tıklayıp Verileri Otomatik Senk. et yazar tik'i kaldırın

4- Telefon Hakkında > Derleme Numarasının Üzerine 7 Kere Tıklayın Artık Geliştiricisiniz Diye bi ibare çıkıcak bulundugunuz menüde geri çıkın geliştirici seçeneklerine girin altta 3 tane seçeneği kapatıcaz Pencere Animasyon Ölçeği,Geçiş Animasyon Ölçeği ve Animatör Süre Ölçeği hepsine girerek animasyon kapalı kısmını seçin

5- KonumServisleri daima kapalı olsun kullanacağınız zaman açın ve açtıktan sonra kapatmayı unutmayın

6- Ayarlar > Ekran > Uyarlanan Parlaklık Seçeneğini Kaldırın ( Ekranın Otomatik Aydınlatmada Olması Ekstra Güç Tüketir )

• quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

Tamamdır hocam. Peki yeni güncelleme gelince bunu yükledikten sonra hemen yenisi mi gelecek?

Sen şimdi sadece 6.0 A güncelleyebilirsin. 6.0.1 daha Ota üzerinden duyrulmadi. Sanırım 1 aralık ta dağıtıma çıkıcak. Yani o süreden sonra gelir.

• Eyvallah hocam şu anda telefon iyi durumda yükleyip riske girmek istemiyorum

• quote:

Eyvallah hocam şu anda telefon iyi durumda yükleyip riske girmek istemiyorum

Telefon Hakkında > Derleme Numarasının Üzerine 7 Kere Tıklayın Artık Geliştiricisiniz Diye bi ibare çıkıcak bulundugunuz menüde geri çıkın geliştirici seçeneklerine girin altta 3 tane seçeneği kapatıcaz Pencere Animasyon Ölçeği,Geçiş Animasyon Ölçeği ve Animatör Süre Ölçeği hepsine girerek animasyon kapalı kısmını seçin

bu ayari yaptiktan sonra klavyeye bakarmisin

• quote:

Eyvallah hocam şu anda telefon iyi durumda yükleyip riske girmek istemiyorum

Bencede yüklemeyin sorun yaşayan da çok var sorun yaşamayan da. İlk başta bende yaşadım gerçi şuan 5.1.1 den daha iyi durumda. Klavye olarak SwiftKey klavye yükleyin en iyisi bana göre. Yazılarını tahmin ederek önceden yazdığınız cümleyi bile takip ediyor. Yazarken sorun yaşamıyorum kirilmaz camda var üstelik ekranda. Ara sıra küçük hatalarda oluyor tabi

• Bende dediğiniz uygulamayı yükledim hocam baya iyi ama benim sıkıntı taşlarla galiba. Düzelmedi gitti yani hep yanlış yazıyorum. Bazen okadar yanlış oluyor ki diyorum telefonun dokunmatik kısmında mi hata var.

Güncellemeyi de riske girmemek için yüklemiyorum ilerde ihtiyaç halinde yüklerim.

• VioLee kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi ayarladım daha iyi oldu gibi. Hatalar düzeldi yine yanlış yazıyorum ama eskisi kadar çok değil çok teşekkür ederim bu yaptığım işlem nedir merak ettim

• Hocam şimdi mesela forumda hocam kelimesini çok kullanıyorum ben. H tuşuna bastığım zaman SwiftKey bana direkt olarak hocam kelimesini çıkartacak mi? Yoksa hiç h tuşuna her bastığımda aynı ipuçları mi çıkacak. Yani SwiftKey kullandığım kelimeleri gördükçe bana o kelimelere göre ipuçları sunacak mi?

• quote:

Hocam şimdi mesela forumda hocam kelimesini çok kullanıyorum ben. H tuşuna bastığım zaman SwiftKey bana direkt olarak hocam kelimesini çıkartacak mi? Yoksa hiç h tuşuna her bastığımda aynı ipuçları mi çıkacak. Yani SwiftKey kullandığım kelimeleri gördükçe bana o kelimelere göre ipuçları sunacak mi?

Aynen direk sana hocamı gösteriyor tabi bu zamanla oluyor. Sen nasıl yazıyorsan klavye de ona göre davranıyor mesela ben Chrome da Gm 4g dh diye aratiyorum buraya girmek için. Baya oldu klavye direk hiçbişi yazmadan Gm 4g tahmini gösteriyor. WhatsApp ta mesajlaşırken de nasıl konuşuyorsan ona göre düzenleme yapıyor kullandığın kelimeleri öne çıkartıyor

• Süpermiş hocam zamanla daha iyi olur o zaman

• pvp_headshot kullanıcısına yanıt
    Dışarıda daha ucuz yaptırabilirsin ama ne kalite ekran taktığından emin olamazsın. Ayrıca tel açıldığı için garanti dışı kalır. Aynı kalite ekran taksa bu seferde servisle arada 10 yada 20 TL fark olur. Garanti dışı kaldığına değmez. Serviste orijinal ekranı 190 TL civarıydı sanırım sitesinden yedek parça fiyatlarına bak. Servisine yaptır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam şimdi mesela forumda hocam kelimesini çok kullanıyorum ben. H tuşuna bastığım zaman SwiftKey bana direkt olarak hocam kelimesini çıkartacak mi? Yoksa hiç h tuşuna her bastığımda aynı ipuçları mi çıkacak. Yani SwiftKey kullandığım kelimeleri gördükçe bana o kelimelere göre ipuçları sunacak mi?

Hocam isterseniz Sony Xperia'ların orijinal klavyesini de kullanabilirsiniz. Şahsen üçüncü parti yazılımlara göre daha çok beğeniyorum. İsterseniz PM'den link atabilirim.
  • apokalipta A kullanıcısına yanıt
    Yüz binlerce satmış telefon forumda 1000 kişi var eğer o sorunlar kronik olsa herkes şikayet ederdi. Oysa şikayet edenler az sayıda ve 5.1 de sorun yoktu 6.0da var gibi şikayetler. Ölü piksel ekran sararma diyorsan 3 bin TL olan telefonların forumlarina bak onlarda da şikayet var. Sonuçta kaç telefon markasi tüm donanımı kendi üretiyor ki. Çoğu ekranı bir yerden işlemciyi bir yerden alıyor. Bosch sensör var telefonda, gorilla glass 4 ekran var Snapdragon işlemci var. Daha pahalı 1 telde gorilla glass 2 ekran var. Snapdragon işlemci var. 13 mp arka kamera 2mp ön kamera var. GMde 15 mp arka 5mp ön kamera var. GPS google mapsda küçük hatalar verirken Nokia here mapsda hatasız çalışıyor. Sonuçta her telde olabilecek sorunlar var alırken kontrol edeceksin. Ölü piksel var mı falan falan. Telefonda öyle kronik sorun falan yok. Kronik sorun Üretilen her telefonda olan soruna denir. Oysa bende o sorunlar yok ayrıca forumdaki çoğu kişidede o sorunlar yok.

• PunkBunny kullanıcısına yanıt
    TouchPal klavyenin eski versiyonunu dene yeniside iyide çok reklam var. Ben bir tek androidin klavyesine alışamadım. Eski Nokia tarzı t9 numeric klavye kullanıyorum. TouchPal en iyi klavye istediğin gibi özelleştirebilirsin. boyunu , tuşları, klavye tipini. Türkçe desteğide oldukça iyi.

• Xyoline kullanıcısına yanıt
    Olur hocam yollayın onu da denerim

• bcz_no B kullanıcısına yanıt
    Boyunu ozellestirebiliyorsak onu da denerim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: bcz_no

Yüz binlerce satmış telefon forumda 1000 kişi var eğer o sorunlar kronik olsa herkes şikayet ederdi. Oysa şikayet edenler az sayıda ve 5.1 de sorun yoktu 6.0da var gibi şikayetler. Ölü piksel ekran sararma diyorsan 3 bin TL olan telefonların forumlarina bak onlarda da şikayet var. Sonuçta kaç telefon markasi tüm donanımı kendi üretiyor ki. Çoğu ekranı bir yerden işlemciyi bir yerden alıyor. Bosch sensör var telefonda, gorilla glass 4 ekran var Snapdragon işlemci var. Daha pahalı 1 telde gorilla glass 2 ekran var. Snapdragon işlemci var. 13 mp arka kamera 2mp ön kamera var. GMde 15 mp arka 5mp ön kamera var. GPS google mapsda küçük hatalar verirken Nokia here mapsda hatasız çalışıyor. Sonuçta her telde olabilecek sorunlar var alırken kontrol edeceksin. Ölü piksel var mı falan falan. Telefonda öyle kronik sorun falan yok. Kronik sorun Üretilen her telefonda olan soruna denir. Oysa bende o sorunlar yok ayrıca forumdaki çoğu kişidede o sorunlar yok.

Ben telefonu kötülemek maksadıyla söylemedim zaten kendimde GM discovery kullanıyorum. Forum da dokunmatik sorunuyla ilgili açılan konuda aynı hatayla karşılaşan baya kişi gördüğüm için sormak istedim. Telefonda uygulamalari hafıza kartına taşıyabiliyor muyuz peki GM discovery deki gibi ?

• 
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.