Bildirim
GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (637. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: TR_2016
Android Marshmallow 6.0.1 Stock Rom
http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=112092205
Neler değişti?
★ Kamerayı hızlı açmak için power butonuna 2 defa basıyoruz.
★ Yeni güvenlik güncelleştirmeleri
★ 6.0 ile gelen sorunlar düzeltildi.
★ Sistem optimize edildi ve performans arttırıldı.
★ Dokunmatik hassasiyeti arttırıldı.
★ Küçük WiFi düzeltmeleri yapıldı.
★ Ses gecikmeleri azaltıldı.
★ Telefon biraz daha akıcı.
★ Küçük 3D performans artışları gözlendi.
Radyo çalışıyorum?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: agah07
quote:
Neler değişti?
Radyo çalışıyorum?
Denemedim ama %99 çalışmıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: uykusuzinsan
android systemwebwiev in güncellemesini kaldırır mısınız ?
Yukardan çıkan güncelleme ibaresinin üzerine gel parmağını basılı tut bi kaç saniye sağda i harfi çıkacak ordan bildirimleri engelle menüsü gelecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: agah07
quote:
Neler değişti?
Radyo çalışıyorum?
Denemedim ama %99 çalışmıyor.
Yeni kullanıcı (misafir açıp FM radyoya bakarmisiniz ? Belki çalışıyordur) sjsjsjsjsjsjs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: espesito
Beyler babama bu cihazdan aldık hücresel veriyi açmama rağmen 3g bağlantısı yapmiyor neden olabilir hatta ilk defa 3g kullacak acaba bir ayar falan mı yapılacak bilginiz var mı hat turkcell
Online işlem den 3G yi aktif ettiniz mi?
quote:
quote:
Beyler babama bu cihazdan aldık hücresel veriyi açmama rağmen 3g bağlantısı yapmiyor neden olabilir hatta ilk defa 3g kullacak acaba bir ayar falan mı yapılacak bilginiz var mı hat turkcell
Up
3G ye bağlansa bile 3G yazmaz H yazar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar konuşma sırasında hoparlörden ses çok az gelmeye başladı ses sonda olmasına rağmen ayarlardan bakmadığım yer kalmadi nedeni nedir sizce ?
Ben de ayni sorunu yasadim. Sonradan farkettim ki toz dolmus icine. Dikkatlice igneyle temizledim. Duzeldi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar android 6.0 da radyo çalıştırılırsa bugün alacağım varmı çalıştırabilen -
6.0.1 gelse de şu pilin kullanmadan düşmesi bitse...
yaklaşık 3 yıllık Htc Desire X maceramın ardından kısa bir süre sonra GM 4G kullanmaya başlayacağım. Henüz sim kartım micro olmadığı için aktif bir şekilde kullanmaya başlamadım.. Bakalım beni neler bekliyor olacak.
Merak ettiğim bir konu var. Telefonun kulaklık performansını test etmek istediğimde ve kulaklığı takmak istediğimde tam oturmuyor sanki. Eklediğim görselde de anlaşılabileceği üzre kulaklığın jackı biraz dışarıda kalıyor.. Normalde böyle olduğunu düşünmüyorum zira bana pek mantıklı gelen bir durum değil..
* Bu arada kulaklık cihazın orjinal kulaklığı değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrheadbang0 -- 24 Kasım 2015; 13:18:39 >
-
Denedim fm radyo ikonu geliyor biraz durup yok oluyor
Cihazın orjinal kulaklığını dene tam oturur bendede öyle
bendede beyaz modeli var ama kulaklıkda beyaz ve tam oturuyor senin kulaklıkla alakalı bir sıkıntı var bence -
Arkadaşlar şu kablosuzun şarj yemesi olayını nasıl düzelttiniz format attım yinede düzelmedi
s.a arkadaşlar size 2 saatlik 4g maceramı anlatayım cihazı bu sabah hattımın üzerine turkcellden aldım eve geldiğimde cihazın kurulumunu yaptım birde ne olsun şarj yüzdesi bozuk bir yüzde 50 bir yüzde 15 tekrar 60 neyse dedim cihazı sıfırlayayım ama olmadı cihaz arızalı çıktı hemen gittim iade ettim ama cihaz çok akıcı ve güzel beğendim şimdi gidip başka yerden almaya korkuyorum görüşleriniz önemli benim için teşekkürler
6.0.1 ilk izlenim olarak gayet kararlı. Ayrıca GPS düzelmiş. Pil için tam dolum yapmadan birşey diyemeyeceğim.
Hocam bu sorunla pek karşılaşan olmadı galiba. Değişim de yapabilirdiniz yenisinde aynı sıkıntı çıkma olasılığı çok düşük. Telefon çok güzel ama güzel olmasının sebebi yazılımının sadeliği bence. Çok fazla güncellik fanı değilseniz Lenovo A7000 önerebilirim. Özellik olarak biraz daha iyi. Ben kullandım beğendim. Ama şunu söyleyebilirim günlük kullanımda çok fark edeceğini sanmam. Tek artı yönü yüksek grafikli oyunlarda 8 çekirdek olmasından ötürü biraz daha iyi olabilir. Son olarak şunu da ekleyeyim ben bu telefonu yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum bu süre boyunca sadece 1 kere kastı o da Lollipoptan Marshmallow'a geçtiğimde format atmadan önceydi. Formatla o da giderildi. Bu telefonda aramaya tıkladığımda hiç açılmama, kasma sorunu yaşamadım. Yani öneriri misin yine dersen cevabım kesinlikle evet olacaktır.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X