Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (635. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
903.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 633634635636637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    YAPTIM AMA YİNE UYANIK KALIYOR.BU SEFERDE KABLOSUZU AÇMAMA RAĞMEN KABLOSUZ AÇIK KALMIŞ Bİ SÜRE NASIL OLUYORSA BÜTÜN UYGULAMALARIMDA KONUM BİLGİSİNİ KAPATTIM SENİN DEDİKLERİNİDE YAPTIM YİNE Bİ AÇIK VAR.ASLINDA 6.0 DA HANGİ UYGULAMALARIN VEYA HANGİ İŞLETİM SİSTEMİ DOSYALARININ UYANIK KALMAYA SEBEP OLDUĞUNU GÖSTERMESİ LAZIM BÖYLE İŞİMİZ ÇOK ZOR.
     GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

• Ben de 6.0 dayım ve bu uyumama, gece şarj yeme durumları vs. yok. Arkadaşlar da doğru söylüyordur elbet ama sanırım cihazlara has durumlar var.
  • cihaza has olabilir ama nereden olduğunu çözemiyoruz yapmadığımız şey kalmadı. önerisi olan varsa söylesin

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 63253275328_elt -- 23 Kasım 2015; 9:28:37 >

• 6.0.1 güncellemesi duyurulmuş sanırım. Merakla bekliyorum bakalım gördüğüm sorunlar çözülecekmi.
    Şarj konusunda daha uğraşmıyorum güncelleme gelene kadar. Burada anlatılanlar ve kendi bilgim doğrultusunda birçok şey denedim fakat tatmin etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

6.0.1 güncellemesi duyurulmuş sanırım. Merakla bekliyorum bakalım gördüğüm sorunlar çözülecekmi.
    Şarj konusunda daha uğraşmıyorum güncelleme gelene kadar. Burada anlatılanlar ve kendi bilgim doğrultusunda birçok şey denedim fakat tatmin etmiyor.

6.0.1 update gelen var mı ?
  • The MasteR T kullanıcısına yanıt
    kesin bilmediğimiz bir özellik var inşallah çıkar kokusu yakında
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Arkadaşlar apk yükleyemeyen var mı internetten apk indirdim atıyorum hafıza kartına iptal butonu aktif fakat yükle butonu aktif değil basılmıyor 1 kere daha böyle olmuştu aç kapa yaptım düzelmişti 2 3 defa aç kapa yaptım apk izinlerini açtım kapadım düzelmedi var mı bu sorunu yaşayıpta çözümünü bilen?

Edit: Arkadaşlar apk'yı telefonun hafızasına taşıyınca sorun kalmadı.

Bu sorunu yaşayan arkadaşlar için.
    Ekran filtresi kullanıyorsanız uygulamayı kurmak için devre dışı bırakmanız gerekiyor. (Screen filter, night mode vb filtreler)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babama almayi dusunuyoeum. Suan kullandigi gm discovery. İyice eskidi telefonu.
    Sarji ve kamerasi discoverye gore iyi mi?
    Ustadlar bir konuda daha yardiminiza ihtiyacim var, 2.el almayida dusunuyorum, diyelim aldik ileride imei sorunu ile karsi karsiya kaldim, saticiyla da iletisimim kesildi, babamin suanki telefonu gm discoverynin imei'ni girdigimde sorun yasar miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

Telefonu ucuş moduna alıp yatacak deiliz şarj için.

5.1 de kurulu olan programlar yuklu ve telefon hiç uykuya girmemiş oluyor sabah. Ve %20-%30 şarj gitmiş oluyor. Son sarjımda uykuya girmişti ama bu gece yine girmemiş.

Duzensizlik var ama nedir çözemedik gitti. (Android System WebView de devre dışı oldugu halde)

Uçuş moduna alıp yatmanıza gerek yok.

Uykuya geçmiyorsa zaten uçuş modu da kurtarmaz

Zaten uykuya girdiğinde cihazda hangi servislerin açık olduğunun bir anlamı yok.6.0.1 sorununuzu çözebilir deneyebilirsiniz.

Greenify denediğinizi varsayıyorum.

En son çare root atıp bu uygulamayla bulabilirsiniz :

play.google.com
    Wakelock Detector [ROOT] - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uzumapps.wakelockdetector&hl=tr

Eğer hangi uygulamanın uyandırdığını bulabilirseniz daha sonra stock rom'a dönebilirsiniz.

• 6.0.1 ile mevcut tum sorunlar duzelmis diyebilirim. Doze modu artik stabil calisiyor telefonu 7 saat kullanmadim %1 bile inmemis sarjim. Ekstra olarak kilit tusuna iki kere bastiginizda artik kamera uygulamasi aciliyor. 3D performans iyilestirmeleri yapilmis. Telefon resmen akiyor yağ gibi :)

• Uykuya geçmeme sorunu olanlar :

Root atmak istemiyorsanız wakelock detector pc versiyonunu kullanabilirsiniz.

XDA Developers
    [APP][2.2+] [v.1.5+] Wakelock Detector- What keeps your phone awake when it sleeps?
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2179651

USB driverların yüklü olması gerekli...

Telefonu pc'ye bağlayın.

https://dl-ssl.google.com//android/repository/latest_usb_driver_windows.zip

Driverlar kurulumu :

Android Developers
    Install OEM USB drivers  |  Android Developers
    http://developer.android.com/tools/extras/oem-usb.html#Win7

USB ayıklama açık,telefon PTP modunda olsun.Wakelockdetector.exe'yi çalıştırın ve bir süre bekleyin.

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR_2016 -- 23 Kasım 2015; 13:21:52 >

• Arkadaşlar PDF uzantılı dosyalarda geçersiz ibaresi geliyor mu ?
    Telefon faturalarını , kredi kartı ekstrelerini göremez oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: FameFabre`

Arkadaşlar PDF uzantılı dosyalarda geçersiz ibaresi geliyor mu ?
    Telefon faturalarını , kredi kartı ekstrelerini göremez oldum.

Bende öyle bir sorun yok ek bir program gerekmeden açabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Babama almayi dusunuyoeum. Suan kullandigi gm discovery. İyice eskidi telefonu.
    Sarji ve kamerasi discoverye gore iyi mi?
    Ustadlar bir konuda daha yardiminiza ihtiyacim var, 2.el almayida dusunuyorum, diyelim aldik ileride imei sorunu ile karsi karsiya kaldim, saticiyla da iletisimim kesildi, babamin suanki telefonu gm discoverynin imei'ni girdigimde sorun yasar miyim?

İkinci el alırsanız muhakkak İMEİ mesajı geliyor Android One cihazlarına. O İMEİ numarasını ve fatura kopyasını fotoğraf çekerek direk Telpa'nın email adresine mail atıyorsunuz. Böylece Telpa cihazınızı kayıt ettiriyor.

• draguh kullanıcısına yanıt
    Yardımınıza ihtiyacım var.Telefonum 4G dual.
    5.1 stock room atayım dedim. Reboot bootleader takılı kaldı.Yani telefonu ne zaman açsam ''general mobile'' yazısı çıkıyor ve öylece kalıyor.
    Ne yapmam lazım teşekkür ederim.
  • volverin33 kullanıcısına yanıt
    recorvery'e girebiliyorsan komle wipe at öyle aç
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim1999

Benim şuan sorunsuz 6.0 doze de iyi iş çıkartıyor geceden sabaha hiç düşmüyor pil. %50 sarzla 4 saat ekran süresi daha ne olsun

Aynen 8 saatte 16 mah pil kullanmış :)

• Cevap için teşekkürler dostum.Dediğinizi yaptım ama durum değişmedi aynı. Başka ne yapabilirim acaba?
    Durumun çözümü var mı yoksa servis yolu mu görünüyor?
  • volverin33 kullanıcısına yanıt
    Android 6dan geri döndüysen soft brick olmuştur cihaz.
    tekrar 6 yüklemeyi dene.
  • Söylenenler biraz bana Fransızca geliyor ama tekrar 6'yı yükleyeceğim.Teşekkürler.Sonucu bildirrim.
  • 
Sayfa: önceki 633634635636637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.