Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (639. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
903.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 637638639640641
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şu anlık bir sıkıntım yok. sıkıntı gravity screen isimli uygulamanın son güncellemesi nedeniyle kaynaklanıyordu . tabii ben bunu telefonu sıfırladıktan sonra fark ettim. uğraştırdı biraz. şu anda pil şarj ısınma gibi herhangi bir sıkıntım yok. ilginiz için teşekkürler.
  • Gravity screen programını 5.1.1 den beridir kullanıyorum. Sensör cihazı uyanık tutsaydı bende de aynı problem olması gerekirdi. Şu an 6.0.1 var ve halen uyanık kalma, Wi-Fi şarj yeme olayı bende yok. Hemde google a ait tüm programlar açık ve güncel. 5 aydır kullanıyorum fakat bu şikayetlerin hiç birisi bende çıkmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar SD Kart taktıktan sonra cihaz belleği ile SD Kart ortak nasıl birlştiririm?

• Gktupc G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kamera iyiydi zaten fakat potansiyeline ulasmak sizin elinizde. Gps icin ben kendi acimdan mutlu degilim cunku istedigim sonuclari alamadim hicbir zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

Merhaba, kamera iyiydi zaten fakat potansiyeline ulasmak sizin elinizde. Gps icin ben kendi acimdan mutlu degilim cunku istedigim sonuclari alamadim hicbir zaman.

Gps için ne gibi aıkıntılarınız oldu? Hiç mi çalışmıyor mesela? Kamera için bi çekim örneği verebilir misiniz ulaştığınız en iyi potansiyel de düşük ışık altında

• Ben de 6 yüklü
    Android 5.1 yüklü iken daha internet bağlantısının H yazdığını görmedim güncellemeden sonra hiç 3G olmadı. Sürekli H veya E
    Bir de marshmallow güncellemesinden sonra şarj konusu sıkıntı oldu. Batarya mı ölü diye düşündüm ama epeydir kullanıyorum sıkıntı görmemiştim.
    Hangi uygulamadan kaynaklandığını nerden öğrenebilirim.

Tek tek uygulamaları kaldırıp denemem mi lazım. Çok bir uygulama yok zaten.

akşam şarj bitmesin diye telefonu % 25 iken veri bağlantısını kapatıp yattım gece uyandım telefon komple kapanmış. Anormal bir durum normalde % 25 epey bir gitmesi lazım. Ki ne wi-fi ne de 3 g açık. Uyuma modnda %25 şarjın bitmesi baya bir sıkıntı
  • orhanozel82 kullanıcısına yanıt
    Son güncellemeyi yaptınız mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: uykusuzinsan

Son güncellemeyi yaptınız mı ?

8 mb lik bir güncellemeden bahsediliyor. O bana gelmedi daha. Yapmadım eğer onu kastediyorsanız.
  • 8 mblık güncelleme hakkında bilgim yok. yukardaki arkadaşla gravity screen isimli uygulama ile ilgili konuşuyorduk.
  • uykusuzinsan kullanıcısına yanıt
    Evet yaptım

• RAM kullanımı tavan yaptı bir ara.
    Facebook 282 MB,Dolphin Tarayıcı 250 MB,Google Play Hizmetleri 170 MB.
    Boş RAM 560 MB idi.
    İlk defa bu kadar fazla harcadığını gördüm.

• Arka plan verileri kapattığım için ekranda sürekli kapalı diye uyarı.

Şu uyarıyı kapatmanın bir yolu yok mu?

• Android 6 var bende. Selfie çubuğu çalışmıyor. Bi ayari filan mi var acaba?

• Cem Uğur kullanıcısına yanıt
    Hocam jurulum için iki seçenek sunuyor size. Birincisi sadece medya aygıtı olarak kullanımınızı öngörüyor. Fakat müzik, resim vb attığınız dosyaları galeriden veya müzik çalardan göremiyorsunuz. Yani var ise de böyle birşey ben beceremedim. Fakat daha sonra SD kartı uygulamalar ve medya olarak yani ikinci seçenek olarak biçimlendirdim ve ayarlardan tüm verileri taşı diyerek sistemi SD karta taşıdım. SD kartın hafızasını kullanıyor herşey için. Ama anladığım kadarı ile telefon hafızasını sadece bazı uygulamalar için kullanıyor. Onun dışında medya olarak kullanamıyorsunuz. Nasıl yapacağınıza gelecek olursak; SD kartı taktığınızda bildirim geliyor. Bildirimden kur seçeneğini seçiyoruz. İki seçenek geliyor. Artık yapmak istediğiniz size kalmış. Telefon SD kartı oluşturacağınız seçeneğe göre biçimlendirecektir. Ve SD kartınız kullanıma hazır. Fakat ikinci seçeneği yani hem uygulama hem medya depolama olarak SD kartı seçtiyseniz; Ayarlar>Depolama ve USB>SD Kart kısmına giriyoruz. Sağ üst küşede seçenekleri açıyoruz ve "Verileri taşı" diyoruz. Biraz uzun sürebiliyor. İşlem bittikten sonra artık herşeyiniz SD karta depolanacaktır.

• Gktupc G kullanıcısına yanıt
    gps problemi 6.0 a geçtikten sonra ben de de oluştu. bi çalışıyor bi çalışmıyor. herşey süper bi şu gps problemi çok fena odu. yandex ve google navigasyonları sıkıntılı. whatsappta konum göndermesi bile sorun. yeni güncellemeden sonra da problem düzelmesse telefonu değiştireceğim.
  • Gece yatarken şarj yüzde 30 larda bırakıyorum sabah uyanınca telefon kapalı olduğunu görüyorum. 5.1 de 2 gün giden batarya şimdi güne zor yetişiyor ekran süresi 5 6 saatken şimdi 2 saat bile gitmeden telefon kapanıyor. 5.1 de telefonda şarj bile yokken kolay kolay kapanmıyordu. Çoğu kısıtlamaları yaptım, işe yaramadı. İşimden dolayı sayfaları okumaya vaktim yok, çözüm bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • EpsilonKappa kullanıcısına yanıt
    Son güncelleme ile ( 6.0.1 ) GPS yüksek doğrulama gerektirmeden nokta atışı yapıyor. Tarafımca denendi.

• ysf.33 kullanıcısına yanıt
    Uygulamalardan orta yuvarlağa basarak çıkıyor iseniz cihaz uyanık kalır. Diğer yandan cihazını sıfırlamanı öneririm.

• Bu telefon ile ilgili değil. Programlar adeta RAM sömürüyor. Ayrıca şu facebook denilen programı kurucusunun kullanıcıları aptal (benim yaptığım programı kullanan 500 milyon aptal var ) diye nitelendirmesine rağmen halen neden kullanılıyor merak ediyorum. Gün geçtikçe programların RAM kullanma oranı da gittikçe artıyor. Sanki telefon üreticileri ile program yapımcıları anlaşmış hissi veriyor. Gün geçtikçe artan RAM kullanımı daha yüksek RAM içeren pahalı cihazlara yönlendiriyor insanları. Bu da bir strateji diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanozel82

Uygulamalardan orta yuvarlağa basarak çıkıyor iseniz cihaz uyanık kalır. Diğer yandan cihazını sıfırlamanı öneririm.

Daha önce sıfırladım yine aynı.
  • 
Sayfa: önceki 637638639640641
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.