Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (638. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
903.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 636637638639640
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim şöyle bir sıkıntım var kulaklık takılıyken alarm sadece kulaklıkktan çalıyor. Mesela bazen yatmadan önce kulaklıkla bir şey izlerken uyuyakalıyorum sabah alarm sadece kulaklıktan çalıyor dolayısıyla duyamıyorum. Bunu gidermenin bir yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercanTV742

s.a arkadaşlar size 2 saatlik 4g maceramı anlatayım cihazı bu sabah hattımın üzerine turkcellden aldım eve geldiğimde cihazın kurulumunu yaptım birde ne olsun şarj yüzdesi bozuk bir yüzde 50 bir yüzde 15 tekrar 60 neyse dedim cihazı sıfırlayayım ama olmadı cihaz arızalı çıktı hemen gittim iade ettim ama cihaz çok akıcı ve güzel beğendim şimdi gidip başka yerden almaya korkuyorum görüşleriniz önemli benim için teşekkürler

bu problemi ilk defa duydum bende...
    aldıgınız yerden farklı bır urunu alsaydınız yenıden.. bır tanemı vardı ellerınde
  • TR_2016 T kullanıcısına yanıt
    Adobe yı kur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç gündür şarjda sıkıntı yaşamıyordum 6.0.1 de. ama gece 4 gibi taktım şarja 7 de baktığımda yüzde 50 olmuş ve ateş gibiydi. detaylara baktım şarjda olduğu halde şarjı düşmüş dolmuş düşmüş dolmuş. öğleden sonra yarım saat gibi bi sürede yüzde 15 yedi beklemede. sıfırladım. bu sefer de kablosuz şarj yiyor. bakalım nasıl hallolocak ? fikriniz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykusuzinsan

kaç gündür şarjda sıkıntı yaşamıyordum 6.0.1 de. ama gece 4 gibi taktım şarja 7 de baktığımda yüzde 50 olmuş ve ateş gibiydi. detaylara baktım şarjda olduğu halde şarjı düşmüş dolmuş düşmüş dolmuş. öğleden sonra yarım saat gibi bi sürede yüzde 15 yedi beklemede. sıfırladım. bu sefer de kablosuz şarj yiyor. bakalım nasıl hallolocak ? fikriniz var mı ?

Cihazdaki donanımlardan birinde/bazılarında sorun var gibi duruyor.
  • TR_2016 T kullanıcısına yanıt
    uygulama kaynaklığı olabileceğini düşündüğüm için cihazı sıfırladıktan sonra sadece 5 6 uygulamayı kurmuştum. ayrıca google ın kendi güncellemelerini dahi yapmadım sıkıntıyı son güncellenenlerden birisi yapıyordur diye.

edit: şimdi hatırladım gravity screen e güncelleme gelmişti dün akşam. yeniden kurmuştum formattan sonra. bakalım telefon full olsun bi onu kaldırdım zaten. uyku ve o problemler düzelecek mi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uykusuzinsan -- 24 Kasım 2015; 18:19:43 >
  • 6.0.1 kesinlikle daha hızlı ve stabil, 5.1.1 den daha akıcı ve hizli, dokunmatik hassasiyeti düzelmiş.

• Beyler nasıl çözebilirim bu sorunu? Güncelleme ile düzelir mi? Hayır kontrol de ettim son sürüm bu diyor. Kendi kendine tükeniyor batarya..

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeenageDream -- 24 Kasım 2015; 18:40:34 >

• uykusuzinsan kullanıcısına yanıt
    Birkaç hafta önce aynı sorunu bende yaşadım hatırlarsan kablosuz şarj yiyordu.Sıfırladım bir süredir iyi ama bazen şarj çabuk bitiyor.Yüzdelere bakıyorum düşük şarj yemişler ama görünmeyen uygulamalar var sanırım

• Bilmesek inanıcaz ya keriz yerine koyuyorlar insanı
     GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: uykusuzinsan

kaç gündür şarjda sıkıntı yaşamıyordum 6.0.1 de. ama gece 4 gibi taktım şarja 7 de baktığımda yüzde 50 olmuş ve ateş gibiydi. detaylara baktım şarjda olduğu halde şarjı düşmüş dolmuş düşmüş dolmuş. öğleden sonra yarım saat gibi bi sürede yüzde 15 yedi beklemede. sıfırladım. bu sefer de kablosuz şarj yiyor. bakalım nasıl hallolocak ? fikriniz var mı ?

Hocam bendede aynı sorun vardı hiç şarj olmuyor va telefonun alt kısmı aşırı derecede ısınıyordu şarja soktuğumda benimki donanımsal bir sorundu verdim telefonu servise ertesi gün aldım

• ShadyXV S kullanıcısına yanıt
    sorunu buldum gibi duruyor hocam. gravity screen uygulamasını kaldırdıktan sonra şu anlık bir sıkıntı yok. uygulama kaynaklı olarak uykuya da girmiyordu telefon. uyku yada şarj tüketimi açısındna herhangi bir sıkıntı yok gibi.
  • Aynen arkadaşlar uyku problemi bazı programları yüzünden oluyor onun nedeni de belki uygulamaların 6.0 ile uyumsuzluğu anlasamama sebebidir. Programlarınızı gözden geçirin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: selim1999

Aynen arkadaşlar uyku problemi bazı programları yüzünden oluyor onun nedeni de belki uygulamaların 6.0 ile uyumsuzluğu anlasamama sebebidir. Programlarınızı gözden geçirin derim

Arkadaşa katılıyorum. Ben de örneğin real racing 3 kurulu android 5.1.1den beri. Daha önce sorun yoktu ama Android 6ya geçince gece sürekli uyanık tuttuğunu farkettim. Bunun gibi başka uygulamalarda olabilir. Özellikle gece yatmadan önce tek tek tüm uygulamaları kapatın arkada bırakmayın.

• Beyler kolay gelsin. Özellikle cihazı uzun süredir kullanan eski güncellemeleri de görmüş olan birileri cihazın kamera ve gps performansı için düşündüklerini paylaşabilir mi?
    Gravity sensör kullanır sensör kullanan uygulamalar telefonu uykuya geçirmez. Bende kullanıyorum ama uyku saati ayarlanabilir bir tane isteğim saatler arası program otomatik kapanıp açılıyor. Böylece hem uyku sorunu yaşamıyorum hemde güç tuşu kullanmadan ekranı açıp kapatabiliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TeenageDream kullanıcısına yanıt
    Kendi kendine batarya bozuk değilse o kadar tükenmez wifi o kadar fazla göründüğüne göre arka planda çalışan wifi kullanan uygulamalar tüketiyor şarjı örneğin YouTube...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bcz_no B kullanıcısına yanıt
    son güncellemeye kadar sıkıntı yoktu hocam. son güncelleme ile oldu ne olduysa.
  • Benim sıkıntım cihazın çok aşırı ısınması. Bu 6.0 dan önce bu kadar ısınmıyordu bu cihaz şimdi oyuna bi girip çıkıyorum ateş gibi oluyor. Çokda değil yarım saat oynasam yanıyor önceden 2-3 saat oynasam banamısın demezdi cihaz.

Cihazınızın sorunlarını tam olarak yazabilirmisiniz

• 
Sayfa: önceki 636637638639640
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.