Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Youtube sorunu bende de vardı. Uygulama ne güncelleniyordu ne üyeliğimi görüyordu. Titanium Backup ile kaldırıp marketten tekrar yükledim, sıkıntı çözüldü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

http://www.hepsiburada.com/case-4u-general-mobile-4g-android-one-0-2-mm-ultra-ince-silikon-kilif-siyah-p-TELKILCS4UGM4GONES

bunun kırmızı rengini alıcam hocam benim bulabildiğim tek sert kapak bu. Sertliği ve kalitesi konusunda hiç bir bilgim yok tabi sadece görselden gördüğüm

Hocam kılıf almamın nedeni telefonu bir yere koyduğumda kamera objektifiyle yer arasında biraz da olsa mesafe kalması. Ekran alta gelecek şekilde koymuyorum zaten hiçbir zaman. Silikon kılıfa da çok pislik yapışıyor diye biliyorum. Bir de güneş ışığında sararma yapıyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: celutska

Arkadaşlar, ciddi ciddi Android One alma/test etme niyetiyle bugün Bimekse gittim. Oradaki telefoncu satış elemanıyla konuştuk biraz çocuk bayağı kafamı karıştırdı. söyledikleri kabaca şöyle; GM'den uzak dur, içerde 2 koli GM var garantiye gitmeyi bekliyorlar. Biz de satışı durdurmak istiyoruz çok sorun çıkarıyor, Medimarkt bıraktı satışı bak... gibi şeyler. Şoklardayım... Zira gitmeden evvel GM ile ilgil bir düzine yorum okudum inceleme izledim h-hemen hepsi memnun idi. Kaldı ki yine orada bulunan GM leritest ettim iyiydi yani.

Siz Android one kullanıcıları ne diyorsunuz?

İkinci sorum; mağazda Discovery 2'yi kullandım o daha seri ve canlı geldi bana. Ne dersiniz?

O kolileri dolduranlar telefon kullanmayı bilmeyen kesim ya da kullandığı mala değer vermeyen kesimdir. Ya abi 2 senedir Lumia 820 kullanıyorum. Taş gibi cihaz. Facebooktaki grupta adamlar sürekli kilit tuşu bozuldu, şarj almıyor gibi sorun mesajları atıyorlar. 2 sene kullandım bir tek sorun yaşamadım. GM 4G de şu an öyle. Almadan önce bir sürü inceleme izledim. Bu forumda bir sürü görüş okudum. Hiçbiri başıma gelmedi. Adamı paranoyak ediyorlar resmen. Telefonu ikinci kez şarja taktım daha. Kabloyu takarken tuvale zarar vermememek için fırçayı nazik nazik dokunduran Bob Ross'a dönüşüyorum. Halbuki fazladan bir çaba sarf etmeden de taksam sorun olmayacak. Okuduğum gönderilerden dolayı böyle bir paranoya oluştu. Ama ilerleyen zamanlarda geçer diye düşünüyorum. Yeni cihazlar alınca böyle oluyor genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonSamsunlu -- 27 Haziran 2015; 23:49:38 >

• Fikir sahibi olmak isteyen arkadaşlar için birkaç fotoğraf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonSamsunlu -- 28 Haziran 2015; 0:08:09 >

• Arkadaşlar dokunmatik sorunu vb sorunları bu kadar kafaya takmayın. Artık öyle bir hale geldi ki yukarıda bir arkadaş demiş bir yere basamayınca aha dokunmatik bozuldu işte bende de sorun varmış diye paranoya yaptım. Aynen o şekilim bende yorumları okuya okuya ya da şu abartı söyletin yüzünden kendi hatam veya bazen her telefonda olan basmama olunca diyorum bende de sorun var galiba acaba servise mi göndersem. Zaten hiç şansım yok kesin dokunmatik sorunu var diye kendimi yedim bitirdim. Ama gel gör ki aslında çok iyi çalışıyor ve ben sürekli sorun var diye düşündüğüm için gerçekten de varmış gibi geliyor. O yüzden artık kenara bırakın dokunmatik sorunu varmış acaba alsam mı gibi. Gerçekten bu sorunu yaşayanlar var onlarda servise göndererek sorunlarını ya değişim ya da tamirle hallediyorlar. Lütfen arkadaşlar çok güzel bir telefon parasının hakkını fazlasıyla veren bir cihaz. Tabi ki de bazı sorunlar olacak ama bazı insanlar ''EFSANE'' yaratıyor. Dikkat edelim bu tarz insanlara burada cihaza sahip kişilere aklınıza takılan soruları sorun. Eğer bu telefonu almak istiyorsanız aklınızda varsa ben kesinlikle öneriyorum. Alın güle güle kullanın. Umarım biraz da olsa yardımcı olmuşumdur. Eğer almayı düşününen varsa kesin tavsiyem.

İyi forumlar.

• Telefon elime 27/06/15 de geçti öncesinde moto g kullaniyordum...
    GM 4G A.ONE genel olarak iyi bi cihaz yazılımsal.sorunlarının da halledilecegine eminin sonuçta arkasında google var ve yeni piyasaya çıktı...
    Olumsuz Yorumlara aldanmayın telefon yok satıyor nerdeyse...
    En fazla 2-3 ay sonra bu telefon Android M yi alıcak miss gibi olucak su anda da güzel bunun rakibi telefonlar hala kitkat cogu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryoera -- 28 Haziran 2015; 16:28:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi 2 sorum var
    Root atan varmı ? Xposed de denedinizmi ?
    Cihazın kod adını biliyorsunuz ?
    Mesela moto g de XT1033 yada bi samsungda i9256 gibi gm4g ninki ne dır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryoera -- 28 Haziran 2015; 1:37:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryoera

bi 2 sorum var

Kardeşim hangi sayfada bilmiyorum ama rootlayan bir arkadaş var. Sayflarda biraz gezin gözünüze çarpar çok soran oldu. O arkadaşla konuşun bi.

İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonSamsunlu

Fikir sahibi olmak isteyen arkadaşlar için birkaç fotoğraf.

Bu ekran süresi sanırım wifi ile yapıldı?

• quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

quote:

Orijinalden alıntı: SonSamsunlu

Fikir sahibi olmak isteyen arkadaşlar için birkaç fotoğraf.

Bu ekran süresi sanırım wifi ile yapıldı?

Ne demek istediğinizi pek anlayamadım. Ekran kapalıyken wifi'nin açık olduğu durumlar vardı. Bir sürü uygulamaya güncelleme yaptım. Whatsapp Web'deyken de açıktı.

• SonSamsunlu kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir durum var, Wifi ile internet kullanımı yaparsanız ekran açıkken çok az bir güç kullanır,

Ama 3G yani mobil internet ile kullanırsanız %50 fark eder. Yani Wifi ile internetde ekran açık kalma süreniz 6 saat ise, 3G de bu süre 2,5- 3 saatlere düşecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

Şöyle bir durum var, Wifi ile internet kullanımı yaparsanız ekran açıkken çok az bir güç kullanır,

Ama 3G yani mobil internet ile kullanırsanız %50 fark eder. Yani Wifi ile internetde ekran açık kalma süreniz 6 saat ise, 3G de bu süre 2,5- 3 saatlere düşecektir.

Hücresel kullanmadım, bilemiyorum.
  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • radyo ile ilgili gelişme yok mu

• Arkadaşlar şu anda güzel bir kampanya yok mu?Ben çift hatlı olandan bir tane almayı düşünüyorum.

• Arkadaşlar kulaklık performansı çok mu kötü ben şuan Xperia sola kullanıyorum onun en sevdiğim özelliği kulakçık çıkışı alırsam çok büyük hayal kırıklığı olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryoera

bi 2 sorum var

Cihazın kod adı gm4g_s_sprout yazıyor.Android 5.1.1 kullanan android one destekli cihazlara sprout8'de deniliyor.Xposed hiç kullanmadım.Şu an için stok rom yok.Güncelleme almada sıkıntı çıkmaması için telefonu rootlamadım.Rootlayan arkadaşlar root konusunda cevap vereceklerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

radyo ile ilgili gelişme yok mu

google 'ın desteklediği tüm cihazlarda radyo donanımsal olarak yok diye biliyorum.
    bkz. nexus serisi,motorola serisi,stock android arayüzü ile çıkan bazı htc ve benzeri cihazlar da aynı şekilde fm radyo yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: anldrms34

Arkadaşlar kulaklık performansı çok mu kötü ben şuan Xperia sola kullanıyorum onun en sevdiğim özelliği kulakçık çıkışı alırsam çok büyük hayal kırıklığı olurmu?

Çok kötü iltifat kalır,aşırı rezil.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrullahberat46

Arkadaşlar şu anda güzel bir kampanya yok mu?Ben çift hatlı olandan bir tane almayı düşünüyorum.

ben de bakıyorum 730 tl ye buldum bır de 704 tlye
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.