Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nicksiz1i

Arkadaslar 32gb hafiza karti taktik bi cihaza,indirdigimiz seyleri hala dahiliye atiyor,ayarlarda bir yerde 1.hafizayi hafiza karti secme secenegi yok mu ? Bazi programlarda(tubemate mesela) ayarlarindan hafizayi secince bu seferde android icindeki uyguluma klasorunu sectiriyor,bu konu.hakkinda bilgisi olan.cevaplayabilirmi ?

Es dosya yöneticisi ile taşıyabilirsin dosyaları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legolasx kullanıcısına yanıt
    Dosya tasimak konusunda zaten sıkíntim yok ama niye her defasinda elle tasiyayim ki ? Direk hafiza kartina insin hersey ki ugrasmayayim.istiyorum,android 5.1e kadar bu ozellik vardida simdi mi kaldirdilar

• Sesten benim gibi şikayetçi olan Viper4Android ile ses kalitelerini ve müzik zevklerini arttırabilirler.
    Tabii ki rootlu olmanız gerekiyor. Kingroot çalışıyor 4G'de.

Bende Sennheiser MX80 var 20 liralık kulaklık, benim kendi profilimi de buradan indirip kaydedebilirsiniz programa.

Geri kalanı size kalmış; kurcalayın, size uyan ayarı bulun. İyi telefonların ses ayarı ünlü müzik, ses firmalarına yaptırılır. Bu tarz f/p ürünlerinde iş biraz size bakıyor. 700 liralık telefondan o kadar da şey beklememek gerekiyor.

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

@CooL_ROMEO

@gunman233

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 28 Haziran 2015; 18:27:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicksiz1i

Dosya tasimak konusunda zaten sıkíntim yok ama niye her defasinda elle tasiyayim ki ? Direk hafiza kartina insin hersey ki ugrasmayayim.istiyorum,android 5.1e kadar bu ozellik vardida simdi mi kaldirdilar

Maalesef herkeste öyle direk telefon hafızasına işlem yapıyor.

• darkest earth kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler nihayet birisi viper4android kurulduğunu onayladı. Mx 80 zamanında kullandım fiyatının ötesinde bir kulaklıktır gerçekten. Peki program sesi yeniden işlediği için şuan memnun musunuz, ne derece ? Çeşitli player programları ile müzik dinlediğinizde ses işleniyor değil mi sorun yok? 5.1.1 olduğu için sorun çıkarmıyordur umarım.

• Bu telefonun fiyati 700 lira sanirim bu fiyata daha iyi bir alternatif var mi yani sadece internette gezip video izlemek spotify ve whatsapp kullanmak icin yeterli mi bu telefon oyle deli gibi oyun oynamicam gunluk hafif seyler icin iyi bir telefon mu ozellikle guncelleme olayi icin fiyatina gore iyi gibi duruyor ?

• Ekran desenini iptal edip sadece kaydırmayla ekran açmaya dönemiyorum sebebi ne ola ki

• Legolasx kullanıcısına yanıt
    Desenize android gelistikce geriliyor

• Arkadaşlar sorunsuz root nasıl atarım bu telefona bilen sevabına tarif etsin. :)

• mesaj geldiğinde ve şarj da iken bidirim ışığı yanıyor acaba üçüncüsü ne zaman yanıyor bilgi verebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunman233

Çok teşekkürler nihayet birisi viper4android kurulduğunu onayladı. Mx 80 zamanında kullandım fiyatının ötesinde bir kulaklıktır gerçekten. Peki program sesi yeniden işlediği için şuan memnun musunuz, ne derece ? Çeşitli player programları ile müzik dinlediğinizde ses işleniyor değil mi sorun yok? 5.1.1 olduğu için sorun çıkarmıyordur umarım.

Sıkıntı yok hocam, poweramp ile de dinledim, o da iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dranas

Arkadaşlar sorunsuz root nasıl atarım bu telefona bilen sevabına tarif etsin. :)

Kingroot indir bilgisayarına kur. Telefonunun hata ayıklama modunu açıp bilgisayarına bağla. Programdan rootla sonra.
  • Benim gibi çift hatlısını almayı düşünen arkadaşlar bimekse bu hafta gelecekmiş %10 bipara verdiğini düşünürsek 75 tl gibi bir puanla başka bir ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.
  • Yarın cihazı telpaya geri yolluyorum artık yenisini mi yollarlar yoksa para iadesi mi bilemem ekranda günden güne artan ölü pixel sorunu baş gösterdi
  • Tavsiyem telefonu almayın pişmanlık = GM 4g
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydogdu1453

quote:

Orijinalden alıntı: komcanoz

Öncelikle kullanıcı kulübüne ben de eklenmek istiyorum

Esas sorum ise; cihazı rootlayıp da sorunsuz kullananlar var mı? Bir sıkıntı olması durumunda nasıl bir sorunla karşılaşılıyor?

Cihaz şu an için root olmuyor malesef.Stok rom şu anda mevcut değil.Telpa zahmet edip yayınlarsa iyi olacak.Root yaptık diyen arkadaşlar vardı.Ama root yapamadıklarına eminim.Bootloader unlock yapsan dahi recovery yazmaya kalktığınız an recovery yazsa bile olmuyor malesef.Fastbbot ile bootlamaya kalktığınızda dtb not found hatası veriyor.Bunu da boot.img dosyasını yeniden düzenleyerek çözüyosun ki onada stok rom gerekiyor.

Root olmuyor diyenlerle oluyor diyenler iki gruba ayrılmış durumda şu anda internet ortamında. doğrusu nedir olayın

• merhabalar

ben bu fotoğraflar uygulamasını hala çözemedim ,

uygulamadan 10 tane fotoğrafı sildim diyelim 1 sn sonra geri geliyor

bazen siliniyor bazen silinmiyor

bir de wi-fi günde bir kere falan sorun çıkartıyor , internetle alakalı hiçbir sorun yok 2 tane bilgisayar bağlanıyor ama telefonunki kopuyor ilginç bir şekilde modeme resatınca düzeliyor

yardımcı olabilecek biri var mı ?
  • merhaba

55.sıraya talibim

telefonu ilk çıktığı sıralarda almıştım oyun performansı ki en çok hearthstone oynuyorum yeterli bence. sıkıntılar belirtilmiş zaten umarım güncellemelerle düzeltilir.
  • yazılanların hepsini okudum bir çoğu teknoloji bilmezlikten oluşan hatalar telefon fp ürünü olarak mükemmel bir performans sergiliyor 700 liraya muhteşem bir performans bu telefon samsung ve diğer markaların orta segmentte ya sonunu getirecek ya da fiyatlarını aşağı çekecekler.

benim yaşadığım problemler basit şeyler ciddi değil.

1. youtube hatası (güncelleme ile düzelecektir)
    2. dokunmatik ilk başta bana da garip gelmişti ama alışınca muhteşem bi fark yok her şey alışma meselesi
    3. telefonun şarjının birden %96 olması ancak bunun bi anlam ifade ettiği yok şarj muhteşem gidiyor uyku problemine rağmen hemde.
    4. ses olayı avea lı arkadaşlarla oluyor genelde o da çok nadir ben avealı arkadaşların telefonlarının çekim sıkıntısı yaşadığını düşünüyorum.

diğer bahsettiğiniz tüm sorunlar teknoloji bilmezlikten oluyor arkadaşlar ya da kurduğunuz kaldırdığınız makinanın kafasını kurcaladığınız programlarladan kaynaklanıyor. saygılar :)
     GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

ha bu arada benide ekleyin ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loveisgod -- 29 Haziran 2015; 1:30:24 >

• Cihazın sahibi birisi bootloadera girip product name kısmında ne yazıyor bakabilir mi? Belki ordan yürünerek stock rom bulunabilir
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.