Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle kullanıcı kulübüne ben de eklenmek istiyorum

Esas sorum ise; cihazı rootlayıp da sorunsuz kullananlar var mı? Bir sıkıntı olması durumunda nasıl bir sorunla karşılaşılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JouLex

Arkadaşlar Türkçe klavye seçeneği mevcut değil mi ?

Birde Pil Yüzdesi bu sürümde yok galiba ?

Battery percent enabler yükleyin ve aktifleştirin sonra programı silseniz dahi yüzde kalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muccos kullanıcısına yanıt
    M4 Aqua ekran grafiği işlemcisi yüksek tek dezavantajı sd onun içinde 400 tl verilirmiorası var.birde su geçirmeme toz almama özelliği var + sony ondan ikisi arasında gidip geliyorum. fiyat düşük olduğu için one cezbediyor. birde one nin hangi rengi daha iyi sizce beyazmı siyahmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcuturk

quote:

Orijinalden alıntı: Yalnız Yolcu

quote:

Orijinalden alıntı: yolcuturk

Arkadaşlar telefonum değişeli yaklaşık 5 gün oldu, hâlâ herhangi bir şikayetim yok... Ne zamandır yazacağım sizlere aklıma şimdi geldi, neredeyse herkes İstanbul merkez servise gönderiyor gördüğüm kadarıyla, kurumda bir arkadaş da gm disc.2'sini İstanbul'a göndermek yerine Kocaeli'ndeki yetkili servise bıraktı, birkaç gün içinde müdahale edilip sorununu çözdüler. İstanbul hem yoğun, işleme almak için bile 3 gün bekliyorsunuz, hem de bulunduğunuz şehirdeki yetkili servise verirseniz, doğrudan iletişim kurabileceğiniz bir muhatabınız olur, sorunları cihaz üzerinde birebir gösterme imkanınız olur ...

Kocaelide servisleri var mıydı hocam ilk defa sizden duyuyorum

Yetkili servis listesi telpanın sitesinde var

Tamam hocam eyvallah sağolasın

• bu telefondan beklentileri yüksek olan arkadaşlar var sanırım farkındaysınız kullandığınız cihaz snapdragon 810 gibi bir işlemciye sahip değil dolayısıyla bu cihazdan yüksek beklentileri olan arkadaşlar düş kırıklığına uğrayabilirler. 700 liralık bir cihazın verebileceği en iyi performansı veriyor cihaz belki şimdilik bazı donma ve kasmalar meydana geliyor ama bir sonraki güncelleme ile bu problemlerin ortadan kalkacağını ümid ediyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: ali osman çimşir

M4 Aqua ekran grafiği işlemcisi yüksek tek dezavantajı sd onun içinde 400 tl verilirmiorası var.birde su geçirmeme toz almama özelliği var + sony ondan ikisi arasında gidip geliyorum. fiyat düşük olduğu için one cezbediyor. birde one nin hangi rengi daha iyi sizce beyazmı siyahmı

beyaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmandrill

es dosya yöneticisini dene dostum sd kartında sıkıntı yoksa silmen lazım rom ile root ile uğraşma

es file ı denedim .lolipop yazma izni hatası veriyor.nıte 3 vardı daha önce sd karttan siliyodum.formatlayıp denemem lazım.
  • Cihazin cift hatlisida satisa cikmis. Dusunenler varsa yakinda piyasada olur detayli bilgi icin GM'in web sitesine bakabilirler.

• hızlıal,hepsiburda,vatan gibi yerlerde Çift simli versiyon satılmaya başlamış

www.hepsiburada.com
    General Mobile 4G Android One (Dual Sim) Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/general-mobile-android-one-dual-sim-p-TELCEPGMANONE2-B

• Cihazı birkaç gündür kullanıyorum, eski cihaızm 1.5 sene kullandığım gm discovery 1 di.

+ ları ekranı büyük ve canlı. ahizeden gelen ses ve giden ses gmd 1 e göre daha tok.

Kamera yaptığım çekimlere göre yeterli. Akşam foto ile pek işim yok o yüzden ne desem havada kalır.

Tasarım olarak fena değil ama ekran ışıklarının bittiği yerden sonrası olmasa çok daha iyi olurmuş.

- ler

kırılmaz film var, haliyle kalınca birşey. Dokunmatik hassasiyeti zayıflıyor, gmd1 deki kadar hızlı yazamıyorum.

bir hayal ile 2500 Mah. batarya baya götürür dedim ama maalesef gmd1 1800 mah. ile sanki daha iyiydi.

Mobil ağ internet ile dosya indirme konusunda ağı aç kapa yapmazsam bazen sorun yaşıyorum.

Eksiklik mi bilmiyorum ama task killer tarzı bi olayı yok sanırım. Sürekli ben mi kapatmalıyım arka plan uygulamaları.

Fiyatına göre iyi cihaz bence. quatro mobile alıcaktım ama batarya ile çok sorun yaşayanlar varmış dedik gm olsun.

• kırılmaz cam film takan var mı varsa bir fotoğrafını atabilir misiniz?
    bir de kap alanlar fotoğraf atabilir mi?
  • Peki TR Klavye yok mu hocam ş,İ,ü,ğ gibi harflerin yerleşik olduğu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: komcanoz

Öncelikle kullanıcı kulübüne ben de eklenmek istiyorum

Esas sorum ise; cihazı rootlayıp da sorunsuz kullananlar var mı? Bir sıkıntı olması durumunda nasıl bir sorunla karşılaşılıyor?

Cihaz şu an için root olmuyor malesef.Stok rom şu anda mevcut değil.Telpa zahmet edip yayınlarsa iyi olacak.Root yaptık diyen arkadaşlar vardı.Ama root yapamadıklarına eminim.Bootloader unlock yapsan dahi recovery yazmaya kalktığınız an recovery yazsa bile olmuyor malesef.Fastbbot ile bootlamaya kalktığınızda dtb not found hatası veriyor.Bunu da boot.img dosyasını yeniden düzenleyerek çözüyosun ki onada stok rom gerekiyor.
  • Telin dokunmatigi sapitmaya basladi. Servise gondermeyi dusunuyorum. Tamir mi istesem yoksa para iadesi mi istesem bana bi akil verebilirmisiniz.

• Hocam okumak biraz güç geliyor şu an. 1 sene idare edebilecek bir telefon almak istiyorum. Önerir misiniz 4G'yi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rig

Telin dokunmatigi sapitmaya basladi. Servise gondermeyi dusunuyorum. Tamir mi istesem yoksa para iadesi mi istesem bana bi akil verebilirmisiniz.

Para iadesi zor.Tamir olmazsa tam değişim.Çift hatlı modelden yollasinlar sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio Auditoré

Hocam okumak biraz güç geliyor şu an. 1 sene idare edebilecek bir telefon almak istiyorum. Önerir misiniz 4G'yi?

İhtiyaca-amaca göre kafadan 2 yılın var.Sıkıntı çıkartmaz.Güncel yazılım desteği.Daha ne olsun.Çift sim kartlı modeller gelecek artık herhalde.
  • aydogdu1453 kullanıcısına yanıt
    Çift sim karta gerek yok o kadar içli dışlı değilim telefonla.

O halde düşünmeye başlayalım. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JouLex

Peki TR Klavye yok mu hocam ş,İ,ü,ğ gibi harflerin yerleşik olduğu ?

telefonun kendi klavyesi yok zaten google klavye ile geliyor bu yüzden touchpal keyboard kullanıyorum türkçe karakterler mevcut ve emoji vb. her şey var
  • çift hatlı modeli geldi..biraz beklesem ondan alırdım..

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.