Şimdi Ara

###GENERAL MOBİLE 4G ANA KONU### (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
4
Favori
4.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 17 Haziran 2016; 17:06:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

cfcdcb2

İndirim kodu mu bu?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 17 Haziran 2016; 17:08:03 >
  • Rica etsem telefonu kullanan birisi ana dizin den yani tel ana dosyalarının ordaki cache klasörü içindeki youtube apk sını bana atabilir mi root attım da güncellerken o apk hata verdi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tccakmak

quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

Türkiye neden yerli telefon üretemiyor diyorlar.Bizde bu işi yapacak kapasitede var bilgide var.General Mobile bu işin öncüsü olmuş durumda lütfen herkes 1 adet General Mobile 4G alarak yerli üretime destek vermeli

Hadi yerli oldu diyelim snapdargonuda biz üretip koyuyoz içine değilmi ekranındaki gorilla glassı da biz üretip koyuyoruz saçmalamayın lütfen ne yerli üretimi

Senin gibi cahiller su ülkeden bi gitsede rahatlasa; ülke artık yüklerinden arinsa

• bu cihazdan almayı düşünüyorum bende...bir yakınımda biraz kurcaladım ama güncellemeler için kapatma ayarı göremedim..her gelen android te uyarı veriyor mu?güncellemesem örneğin android 5 te kalsa bunun üzerine hata gideren güncellemeler gelmiyor mu yoksa gelince toptan 5.1-6.0 diye yükselip gidiyor mu?hiç bilgim yok bu konularda
  • Fiyat 619 a bulunuyor gayet mantıklı geldi su an

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon yerli falan değil, ben kullanıyorum tamam iş görüyor ama işlemcisi abd den, üretimi çin malı. sadece pazarlamasını telpa yapıyor.
  • General mobile urunlerini tavsiye etmiyorum aldirtmiyorumda. Nedenine gelirsek ben telefoncuda calismis biri olarak zamaninda akilli telefonlar yeni ciktigi zamanlar general mobile tvde satilan cin mali cift hatli tvli telefonlar satarak ve halki kandirarak bu noktaya geldi.Çoğu kisi bu telefonu 2 yil boyunca guncelleme alicak google destekliymis felan diye aliyor. Ama kaliteye bakarsak dandik plastik. O paraya daha iyi lg htc samsung gibi marka telefonlar alinabilir. Alan arkadaslara geçmiş olsun

• Ben kullanıyorum gayet de memnunum fiyatına kesin değer ama yok ben marka fanıyım diyorsanız diğer telefonları alabilirsiniz.

• Klasör nasıl oluşturuluyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon alınır mı kronik bir sorunu var mı general mobile a şans vermek istiyorum
  • 6 ay once kardesime almistik ben kendime GM 5+ almayı dusunuyodum suanlik idare etmek icin kardesimden aldım telefonu ve herhangi bi soruna denk gelmedim. 1gb ramli turkcell t40tan sonra farki hissediyorsunuz. Sahinden inip ferrariye binmek gibi bisey resmen.

• Az önce 7.0 güncellemesi geldi. 8. ayım hala çok memnunum

• Sonunda telefonun geldi ama içinden çıkan jelatini doğru duzgun takamadim kabarcık oldu

• Slm arkadaşlar 2 gün önce güncelleme geldi bugün güncelleme yaptım 4.5 g de şarjı biraz çabuk yiyor hafif ısınma var biraz da kasma yapıyor

• Kırılmaz cam ve kılıf önerisi olan var mı?

• Arkadaslar g2 den gecilir mi pil performansi ve kulaklik ile muzik performansi nasil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar uygulama menüsüne girince en yukarıda sık kullanılan uygulamaları gösteriyor. Bu özelliği nasıl kapatabiliriz?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.