PISKOLOJI OKUYAN TATLI BIR KIZIN LINKEDIN 31INI ASAGI KOPYALIYORUM DAYI BIZ MUHENDISLIK OKUDUK HIC BOYLE TRIPLERIMIZ OLMADI. BU KIZLAR NEYIN KAFASINI YASIYOR HAHA! YAZDIKLARINDAN SADECE 1 NUMARAYA KATILABILIRIM KALANI SACMALIK. |
GENCLER IS BEGENMIYOR
-
-
Simp değilim ama pek çoğu katıldım ne yalan söyleyeyim.
Özellikle temastan nefret ederim.
-
linkedin garip platform. bu tarz içeriklerle dikkatleri üstüne çekiyolar işte prim yapıyorlar. yorumlara bakarsan ay canım cicim böceğim o kadar haklısın ki yorumlarından geçilmiyodur. kızı tavlama derdinde olan erkekler de aynı şekilde ve bu erkekler genelde biraz üst pozisyonlarda olanlar oluyor. işin sonucunda bu kız istediği etkiletişimi almış olacak, egosu tatmin olacak ve en sonunda da haketmediği bir işi yüksek ücretle elde etmiş olacak.
-
TEMAS DA DOGRU EL SIKISMADAN OTESI FAZLA. OZEL SORU DEDIGI NE ONA BAKMAK LAZIM. BEN YAZDIGI MADDELERI FAZLA "DUNYADAN KOPUK" BULDUM
-
1 hariç hepsi doğru. Mesai saatleri dışında ihtiyaç varsa aranabilir. Ama abartmamak lazım.
Senin Mühendislik okumanla da bir ilgisi yok. Kadının talepleri gayet normal.
Kendine saygı duymayana patron hiç duymaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 27 Eylül 2024; 19:1:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
e hepsinde haklı? sen kendini semer vurulacak işçi olarak görüyorsan biz napalım. kendi değerinin farkında olan insan böyle olur. insanlar geçmişten beri haklarını sömürte sömürte mahvettiler piyasayı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 27 Eylül 2024; 19:11:38 > -
BURDA ANLATTIGI MADDELERI MOTO KURYE, INSAAT ISCISI GIBI ERKEKLERIN YAPTIGI STRESLI VEYA AGIR ISLERI DUSUNEREK YORUMLAMAYIN.
YAPACAGI IS OFISTE BUNU GOZ ONUNE ALIN.
KIZ O KADAR DUNYADAN KOPUK KI SIRKETLERIN KENDINE "GORULDU" ATMASINA DAYANAMAMIS. EMINIM KISISEL HAYATINDA HICKIMSENIN MESAJINI GORULDU OLARAK BIRAKMIYORDUR. BURDA BOS BIR EGONUN PATLAMASI VAR SADECE.
MADDELERI TEK TEK YORUMLAMICAM AMA EN NORMAL OLANLARI
SENLI BENLI KONUSMASI
IS HAKKIDNA TAVSIYELERDE BULUNMASI
YENI MEZUNLUGUN EKSIKLIGI
BUNLAR O KADAR NORMAL VE BASIT SEYLER KI. SIZIN HAYAL ETTIGINIZ NE ANAHTARI SIZE VERIP PATRON HOSGELDIN MI DIYECEKLER HAHA
-
kırmızı halıyı sermelerini bekliyo önüne işe başladığında. ofiste oturup akşama kadar atom parçalıcak sanki. yeni mezunsun git çay yap lan paspas çek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sütçü imamda okumuş ama tripler adeta bir bilim insanı edasında. edaaa 3 çay çek
Doğru söylüyor.
Ülkemiz ilerleyecek ya güya,
işverenlerin ve işçilerin insan gibi davranması başlamalı.
-
Bir insanın adam yerine konulması için illa fiziksel olarak ağır iş mi yapması lazım ?
Ben şuan akaryakıt Satış görevlisiyim istasyonda 6 pompa var ve 3 kişi bakıyor aynı anda 4 arabadan sorumlusun koşturuyorsun ( hele yakıt zammı günlerini saymıyorum ) sadece 1 tanecik hesabı kaçırırsan minimum 500 lira açık veriyorsun ben hiç vermedim
Benim yaptığım işte bana ne kadar saygı duymaları gerekiyorsa o kızada o kadar saygı duyacaklar
Mesai saati dışında kimse benden fedakarlık bekleyemez temas kuramaz işimi yapar giderim senli benli konuşabilirler akaryakıt pompacılığı dışındada bir iş yaptıramazlar yaptıracaklarsa işe almadan önce söyleselermiş
Senli benli muhabbet dışında diğer maddelerin hepsine katılıyorum
USTAD SENIN TESPITLERINI ANLIYORUM. ANCAK SEN DE SUNU BILIRSIN, ASKERLIKTEN TUT COGU YERE, YENI GELEN INSANA YUKLENILIR. BAK SENIN YASADIGIN PROBLEMLER EVET DOGRU DEGIL. ANCAK SEN MIZMIZLANIP ISI BIRAKIYOR MUSUN? VEYA GIDIP SOSYAL ORTAMLARDA DESTAN YAZIYOR MUSUN?
BEN IS BITIRICI ADAM SEVERIM SEN GIDIP ISINI BULMUSSUN BELKI BAZI SORUNLARIN VARDIR ONLARI DUZELTMEK ICIN YA BASKA IS BULURSUN YA BURDA DEVAM EDERSIN. TUZU KURU INSAN SEVMIYORUM DIYELIM.
-
Peki yeni gelen insana niye yüklenilir, tam tersine yardımcı olmak gerekmez mi ?
Olası cevap: bilmem.
-
Bu devirde çalışılmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman begendireceksin. Is begenmemek haktir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X