Şimdi Ara

Genc yetenekler Fenerbahce de kayıp mı oluyor ?? Gökhan , Yasin, Can Arat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes tutturmus genc yetenek Fb kayboluyor
    yazık oluyor
    Turk futbolu kaybediyor falan filann

yanlıs hatırlamıyorsam Cska macıydı
    Lugano ve Edu yoktu
    ikiside gencti deneyimsizdi
    Gokhan ve Yasin ilk defa oynadılar .O gunden bugune kimin ne oldugu ortada ..
    yada bu sene genc Yasin Can Arat ın buldugu sansı kim buldu ?

suc kimde acaba ???

ılhan parlak ta uefa da lıstelerde gosterılıyordu ıyı oyuncu olacak falan sıze geldı hayatı bıttı

Michel Platini
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinyurdaer

Fenerbahçede yabancı hayranlığı var. Türk oyunculara güvenip şans vermiyorlar. En iyi örnek Semih'tir.

ya bırakın bu ön yargilari

ümit karan varken baros neden oynuyor
    yada nonda niye alındı ??

batuhan nerelerde ??

Devre arasını gol kralı kapattığı için olmasın ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

quote:

Fenerbahçede yabancı hayranlığı var. Türk oyunculara güvenip şans vermiyorlar. En iyi örnek Semih'tir.

batuhan nerelerde ??

Ümit Karan yıllardır bizde, genç değil ve formsuz.Kadro derinliği denen bir olay var, Nonda da bu yüzden alındı.Senin düşüncene göre Fenerbahçe neden Güiza'yı aldı?Semih var İlhan var..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

batuhan nerelerde ??

Ne ön yargısı ya açıkça belli. Semih yedekten gelerek gol kralı oldu ama bu sene sakatlanana kadar ilk forvet değildi. Geçen sene yine kezman birinci forvetti.

Ümiti örnek göstermişsin ama oynadığı zamanlarda ne kadar kötü oynadığını görebilirsin.

Şu guizanın yerine İlhanı oynatsaydınız en az 5 gol atardı. Hiç 11 başlamadı.

• quote:

Orjinalden alıntı: Venomancer

quote:

siz onu transfer ederken ilk yarıda gol kralı olacagını biliyormuydunuz ?

quote:

quote:

batuhan nerelerde ??

Ne ön yargısı ya açıkça belli. Semih yedekten gelerek gol kralı oldu ama bu sene sakatlanana kadar ilk forvet değildi. Geçen sene yine kezman birinci forvetti.

Ümiti örnek göstermişsin ama oynadığı zamanlarda ne kadar kötü oynadığını görebilirsin.

ee yani futbolcu kendıne bakmıyosa eliştirmiorsa klubun ne sucu var . Adamlar ıstermı bosu bosuna para harcamak

quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

quote:

quote:

batuhan nerelerde ??

Ümit Karan yıllardır bizde, genç değil ve formsuz.Kadro derinliği denen bir olay var, Nonda da bu yüzden alındı.Senin düşüncene göre Fenerbahçe neden Güiza'yı aldı?Semih var İlhan var..

siz yapınca kadro derinligi biz yapınca yabancı hayranlıgı !!
    formsuz Turk oynacagına tkıma faydalı yabancı oynasın daha ii degilmi

• Orjinalden alıntı: metinyurdaer

batuhan nerelerde ??

futbolcu kendını gelıstırmıyorsa klubun ne sucu var ?

Orjinalden alıntı: CatSK

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Venomancer

quote:

siz onu transfer ederken ilk yarıda gol kralı olacagını biliyormuydunuz ?

O zaman transfer yapmayalım Ya elimizde patlar,ya gol atamaz, ya sakatsa falan die Boş konuşuyorsun.

(\__/)
    (='.'=)
    (")_(")

Seni buraya getiren yeteneğin, burada kalıcı olmanı sağlayansa karakterindir.

• Yasin görev verildiğinde başarıyla oynuyor, ama Edu ve Lugano'yu kesmesi imkansız, zaten kesmesine gerek de yok. Bu takımın yedek stoperi de olmak zorunda. Gökhan Gönül'ün durumu zaten ortada. Demek ki çalışınca oluyormuş. Aynı çıkışı Emreciksin'den de bekliyoruz.

Geriye Can Arat kalıyor ki o da genç yetenek değil sadece genç

• Orjinalden alıntı: CatSK

Biraz sakin.

Aradaki farka dikkat edelim, geçen yıl zaten çift forvet oynuyorduk.Hakan ve Ümit vardı, Nonda takviyesi yaptık.Bu kadro derinliği değil midir?Bu sezon Hakan takımdan ayrıldı, Baros'u aldık.Skibbe de tek forvete döndü.İçlerinde de en formda olanı şüphesiz Baros.Buraya kadar bir sıkıntı yok sanırım.

Galatasaray gençlere kesinlikle daha fazla şans veren bir takım.Güiza'yı aldınız Semih yine kulübede.Adam geçen yıl gol kralı olmuş banktan gelip, EURO 2008'de neler yaptığı aşikar.Buna rağmen oynatılmıyorsa bir sorun var demektir.Biz Kewell'ı aldık ama Arda'yı kesmedik.Skibbe ikisinin de oynayabileceği bir taktik geliştirdi.Bu seneki gençlerimizden Aydın, Yaser, Serkan Kurtuluş, Ferdi, Mehmet Güven vs. hepsi şans buldular.Mehmet Topal, Arda, Sabri, Emre Güngör, Barış Özbek'i saymıyorum bile, onlar kıdemli sayılırlar.

Yabancı hayranlığına gelecek olursak, ben bu konuda bir yorum yapmadım.Şimdi yapayım, bu hayranlık bütün takımlarda var.Kendi takımımdan örnek vereyim, Meira çok kötü oynamasına rağmen ilk 11'de.Ben bunu doğru bulmuyorum.Bu, Galatasaray'ın gençler konusunda ne kadar başarılı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

• @ tedoa®

Guiza gol atamıyor bu çok açık şekilde anlaşıldı. 1 maç yedek oturtup İlhan ile 11 başlandımı ki kendisini geliştiremedi diyorsun. Oynat 2 maç üst üste 11 bak nasıl Guizadan yararlı oluyor.

Vederson, Kazım, Carlos, Josico, Maldonado, Deivid, Alex, Guiza, Lugano, Edu 8+2 yabancı oyuncunuz var. En basitinden Josico-Maldonadoyu alacağınıza ortalama bir Türk takımından oyuncu alsanız daha iyi olabilirdi.

Linderoth sakatlanınca biz Mehmet Topalı aldık ve milli takım seviyesine geldi.
    Herkesin kazma dediği Servete inandık ve oynattık milli takım seviyesine geldi.
    Hakan balta-Volkan Yaman siz olsaydınız almazdınız ama biz alıp güvendik oynattık milli takım seviyesine geldiler.
    Arda-Aydın gelecek vaad ettiler, tecrübe kazanması için kiralandılar ve tekrar takıma geldiler ikiside milli takımlarda oynuyorlar.
    Yaser, gelecek vaad etti son dakikalarda oyuna sokup maç ortamına alışması sağlanıyor.
    Geçen sene Orkun-Aykut ile oynadık, avrupa için yetersiz oldukları için yabancı kaleci alındı.
    Baros, kariyeri ve avrupa tecrübesi için alındı mevcut forvetlerimizden daha iy olduğunu her zaman için söylenebilirdi. Lincoln-Kewell-Arda ile uyumlu oynayabilecek bir stili var.

• quote:

@ tedoa®

Guiza gol atamıyor bu çok açık şekilde anlaşıldı. 1 maç yedek oturtup İlhan ile 11 başlandımı ki kendisini geliştiremedi diyorsun. Oynat 2 maç üst üste 11 bak nasıl Guizadan yararlı oluyor.

Vederson, Kazım, Carlos, Josico, Maldonado, Deivid, Alex, Guiza, Lugano, Edu 8+2 yabancı oyuncunuz var. En basitinden Josico-Maldonadoyu alacağınıza ortalama bir Türk takımından oyuncu alsanız daha iyi olabilirdi.

Hakan balta-Volkan Yaman siz olsaydınız almazdınız ama biz alıp güvendik oynattık milli takım seviyesine geldiler.
    Arda-Aydın gelecek vaad ettiler, tecrübe kazanması için kiralandılar ve tekrar takıma geldiler ikiside milli takımlarda oynuyorlar.
    Yaser, gelecek vaad etti son dakikalarda oyuna sokup maç ortamına alışması sağlanıyor.
    Geçen sene Orkun-Aykut ile oynadık, avrupa için yetersiz oldukları için yabancı kaleci alındı.
    Baros, kariyeri ve avrupa tecrübesi için alındı mevcut forvetlerimizden daha iy olduğunu her zaman için söylenebilirdi. Lincoln-Kewell-Arda ile uyumlu oynayabilecek bir stili var.

bunları inşaattan anlayanlara anlatamazsın:)))

• Fenerbahçe'nin de Türk futboluna kazandırdığı yetenekler var; Tuncay,G.Gönül gibi.Ancak Galatasaray kadar yetiştiremedikleri çok açık zaten, bizim takımımızın bir özelliğidir bu altyapımızdan çok iyi oyuncular çıkar ve A takımda da forma giyerler, aynı zamanda başka klüplerden genç yaşında Galatasaray'a transfer olup parlayan,A milli takımda forma giyen çok fazla futbolcu var.

Fenerbahçe bunu genelde beceremiyor, Semih'e de yazık ettiler zaten yerine Guiza'yı alıp oynatarak.Fenerbahçe Guiza yerine Semih'ten kötü ancak yedek olabilecek bir futbolcu alabilirdi, Semih'ten kötü diyorum ama Guiza'nın Semihten iyi mi tartışılır tabi.Ümit Karan-Baros örneğini verenlere gülerim zira Ümit Karan yaşlandı artık Semih gibi bir gol kralı olup ardından Avrupa kupasında parlamış hali yok.Umarım Abdülkadir sönüp gitmez, geleceği var gibi görülüyor çünkü.
    disruption it would bring with it..

• quote:

Orjinalden alıntı: rerererarara

quote:

@ tedoa®

bunları inşaattan anlayanlara anlatamazsın:)))

@rererarar

sana verılecek en ıyı cevap ınamoto iliç vb tarz oyuncuları alan adamlar ınsaat ta bile calısamaz olur sanırım ..

@metin yurdaer , Catsk

öncelikle seviyeli yorum için teşekkur ederim
    sonucta burda bızım kararlarımız veya fıkırlerımız bırseyı degıstırmeyecek

yönetimin tabiki yanlıs oyuncu secimlerinde hataları var
    gereksiz alınan futbolcular bile var

kendı takımınızdan örnek vermıssınız
    Gecen senelerde alınan yabncı futbolcular bekleneni verseydi bu kadar genc oyuncuya sans verecekmıydınız ?
    örnek verdiginiz gibi gelecek vaad eden 2 turk kaleci varken neden yabancı kaleci alınır
    şimdiye kadar hiç sakatlanmayan Linderoth sakatlanmasaydı Mehmet topal gercegi ortaya cıkacakmıydı ?

Türkiyede en önemli amac gunu kurtarmak oldugu için bazı seyler göze alınmıyor alınamıyor ( hatırlatyın FB GS macında Gerest genclerı oynatmıstıda ne oldu ?

buda ayrı bir genc oyuncu Yusuf Şimşek
    (eski bir roportaj)

F.Bahçe'nin yıldızlarından Yusuf, neden bekleneni veremediğini anlattı.

Geldiğine pişman mısın?
    Asla. Ben kendi hatasını bilenlerdenim. F.Bahçe'yi sevdim ama faydalı olamadığım için pişmanım. Zamanı geri alabilmeyi çok isterdim. Yanlışlarım o kadar çok ki...

Yanlışların neler?
    En önemlisi İstanbul'daki gece hayatı oldu. Kendime dikkat etmedim. Uyaranlar oldu ama ben delikanlı gibi herşeyi açık açık yapma hevesine kapıldım. Kendimi düzeltmem gerektiğini biliyordum ama iki yılım böyle geçti. Hayatımda boşa giden 2 yıldı. Kendi kendimi harcadım. Ancak bu sezon herşeyin üstüne sünger çektim.

Ne oldu da, değiştin?
    Beni uyaranlar çoktu. Ama dinlemedim. Geçen sezon bittiğinde, kendimle hesaplaştım. "Ne yapıyorsun, iki senen nasıl geçti, yeni sezonda neler yapacaksın" diye sordum. Yanıtlarım ise inanın çok kötüydü. İşte o gün farklı biri olmaya karar verdim. Ve artık kendime sorduğum sorulara güzel cevaplar vermeye kararlıyım.

Tarik

F.Bahçe kaçırmıştı
    Gençlerbirliği'nde oynarken üç büyüklerin listesinde yer alan, ancak Fenerbahçe tarafından kaçırılarak haftalarca Büyük Ada'da saklanan, o zamanın en yüksek parasıyla sarı-lacivertli takıma transfer olan Tarık, Fenerbahçe'de genç kızların gözdesi olmuş, birçok kadın onun peşinden koşmuştu. Gece hayatı bu yetenekli futbolcunun Fenerbahçe'den erken kopmasına sebep oldu.

Hatalarım oldu
    "Tamam gençken, yani toyken hatalarım oldu. Fenerbahçe gibi bir takıma geldim. Bu başımı döndürdü. Kimlerin dönmedi ki? Yıllar geçiyor, hayata bakış açım değişiyordu. Evlenince kendime geldim. Eşim Fulya ve şu an 4 yaşındaki oğlum Tuna ile yakında doğacak kızım beni yeniden futbolla barıştırdı. 35-36 yaşına kadar oynamak istiyorum. Futbol benim ilk aşkım. Bunu unutmak asla istemiyorum. Karagümrük'te bu özlemimi fazlasıyla yerine getireceğim.Hele bir de Süper Lig'e çıkarsak benden mutlusu yok" diye konuştu.

• Hocam genç futbolcular özel hayatlarında hatalar yapıyor ama kulüptekiler bunların önüne geçmesi gerekiyor. Arda-Aydın gibi genç oyuncular öyle hatalar yapsa Adnan Polat ne yapar onları biliyormusun. Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel ayrıca takımın kaptanları vs.

Sonucunda bir aile olmayı başarabilmek önemlidir. Bizde genç olupta özel yaşantsından dolayı yitip giden bir futbolcu hatırlamıyorum.

Fenerbahçedeki teknik ekip, tecrübeli futbolcular ve yöneticiler bu gençleri saha dışında da korumak kollamak gerekiyor.

Emre bizdeyken Hagi onunla çok ilgilenmişti. Antreman olmayan günlerde bile özel olarak ilgilenmişti. Arda bir gece kulübündeyken Adnan Polatın Ardanın yanına gitmesi vs.

Ben teşekkür ederim.

quote:

Dediğin için ben Galatasaray'dan bahsettim.Aykut ve Orkun gelecek vaadediyor ama yetersiz, sonuçta kale bu.Son 15-20 dakka oyuna sürülmez.Diğer mevkiilerde bunu yapabilirsin ama kalede olmaz.Yetersiz olduğu için De Sanctis(bence o da yetersiz) alındı.Linderoth sakatlanmasaydı evet belki de Topal şans bulamayacaktı, ama önceki sezon almıştık Topal'ı ve o zamanlar da ara ara oynatıyorduk.Fenerbahçenin genelde yaptığıysa gençleri kulübeye hapsetmek.En azından kiralamalılar.

Geçen sene yedek kulübesinde Bouzid vardı.Bu adam hiç oynamadı, onun yerine devre arasında transfer edilen Emre Güngör oynatıldı.Carrusca mesela, ona şans verilmedi Arda oynatıldı.Zaten yukarıdaki mesajımda da belirtmiştim, yabancı hayranlığı bütün takımlarda var, ancak Galatasaray'ın bu konuda daha pozitif olduğunu düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.