Şimdi Ara

Genç Avantaj-Cep Özgür ve Özgür Genç'te BÜYÜK YENİLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık Vodafone aboneleri de hatları kendi üzerlerine olmasa da gençlik tarifelerini alabilecek!! Üstelik bu tarifelerde yaş sınırı “25 yaş dahil” olarak düzenlenmiştir.

24 Haziran 2011 tarihinden itibaren, hattı kendi üzerine olmayan Vodafone aboneleri gençlik tarifelerini, kendilerini kullanıcı göstererek alabilecek. Yine ilgili tarifelerde 25 yaş altı olma sınırı "25 yaş dahil" olmak üzere değiştirilmiştir:

Kullanıcı tanımlama işlemi hat sahibi ile yapılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDanielSD -- 24 Haziran 2011; 16:18:21 >

• 25 yaş sınırı KALDIRILMALI
  • Bence büyük yenilik değil!
    Arkadaş adamlar zorla Turkcell'in liderliği devam etsin istio KALDIR ŞU SINIRLAMALARI aksın millet Vodafone'a
  • en azından faturasız tarifelerde avea genc paket te oldugu gibi sms tc no ile

yada tcl genc tarifede oldugu gibi 444 0 532 den tc kimlik no tuslayarak gecilebilmeli ki.

tcl in 1,1 tl den kacan genc tarifelilerin hepsi avea ya kacmasın ;) ;) ,

bu sekilde olsa benim cevremden en az 4 hat calısır vdf na =D =D ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target4u -- 24 Haziran 2011; 16:44:57 >
  • maalesef pek yenilik olmamis. Tc numarasi ile 7048 den yada sms ile olsaydi, o zaman yenilik olurdu.
  • çok geç kaldılar.
  • 25i gectik bize guzel bi tarife lazim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 25 yasin uzerindeyim hat kendi adima, bu tarifelerden nasl yararlancaz?
  • vodafone tarife işlemleri gelmiş ama denedim yemiyor çakmışlar olayı bende iki aydır geçeyim diye bekliyordum
  • özgür gençte cepnetten sonra gelen 2000 dk her yöne olsaydı gerçekten muhteşem olurdu
  • Dehşet yenilik olmuş
  • yenilige bak cay demle
  • yerini bulamadım da buradan sorabilir miyim bilene.
    Benim hat babamın üzerine babam başka şehirde ben gitmeden freezon olarak taşıma yapma imkanı var mi kullanıcı göstermek için gitmem şart mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

yerini bulamadım da buradan sorabilir miyim bilene.
    Benim hat babamın üzerine babam başka şehirde ben gitmeden freezon olarak taşıma yapma imkanı var mi kullanıcı göstermek için gitmem şart mi

Tanıdık biri olunca sadece gereken belgeleri vermeniz yeterli oluyor ya yardımcı oluyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.