Şimdi Ara

Gem alış satış konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elinizde bulunan gemleri kaçtan satmayı düşündüğünüzü buraya yazarsanız hem alıcılar hem satıcılar daha az kesinti ödemiş olurlar. İlk başlangıcı ben yapıyorum.

şu anda ah de radiant topaz 21.600gold
    oyun içerisinde bana ulaşırsanız size 19m den vereceğim.

Not : fiyatlar ah piyasasına göre değişim gösterebilir.
    Not 2 : dilerseniz bu başlığı gem alış satış konusu yapabiliriz bu sayede ahden ucuza gem alış satış olabilir.

Edit: Battle tag : KAANSAM#2508

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 1 Mart 2013; 22:29:29 >

• gem alış satış ana konu olsun
  • flawless square (34int) şuan alıp yapmaya kalkarsanız zarar ettiriyor hem paradan hem zamandan Grid click ile makro yaptım 30dk boyunca tıkladı kendi kendine çantamdan eksilen para beni muthiş gerdi . Ben 36 tane alıp hepsini yeni int gemlere çevirecegim hazır planı düsmüsken

edit;imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyprosoft -- 17 Şubat 2013; 15:11:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyprosoft

flawless square (34int) şuan alıp yapmaya kalkarsanız zarar ettiriyor hem paradan hem zamandan Grid click ile makro yaptım 30dk boyunca tıkladı kendi kendine çantamdan eksilen para beni muthiş gerdi . Ben 36 tane alıp hepsini yeni int gemlere çevirecegim hazır planı düsmüsken

edit;imla

Aman diyim, hazır 3 tane radiant alıp üstüne 20m ile yapsan 110m+ maliyeti var %10 fazla chd için. Ben 5 kere düşündüm vazgeçtim şimdilik. Bu parayı 1 item upgrade için harcamaya karar verdim; hem EHP hem daha fazla DPS gelir. Bu gem'ler elbet ucuzlar, ucuzlamasa da yaparız tabi ama bence çok erken, milyarları olan düşünmez şu sıra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 17 Şubat 2013; 15:04:48 >

• quote:

flawless square (34int) şuan alıp yapmaya kalkarsanız zarar ettiriyor hem paradan hem zamandan Grid click ile makro yaptım 30dk boyunca tıkladı kendi kendine çantamdan eksilen para beni muthiş gerdi . Ben 36 tane alıp hepsini yeni int gemlere çevirecegim hazır planı düsmüsken

edit;imla

ban riskini göze aldım diyosun yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

edit;imla

Aman diyim, hazır 3 tane radiant alıp üstüne 20m ile yapsan 110m+ maliyeti var %10 fazla chd için. Ben 5 kere düşündüm vazgeçtim şimdilik. Bu parayı 1 item upgrade için harcamaya karar verdim; hem EHP hem daha fazla DPS gelir. Bu gem'ler elbet ucuzlar, ucuzlamasa da yaparız tabi ama bence çok erken, milyarları olan düşünmez şu sıra.

haklısın galiba ama bendeki gemler 50int zaten tam 58'e çevirecek parayı toplamışken yeni gemler geldi. Elimdeki chantodoyu upgrade etsem farkı kapatır mı bilmiyorum

@fahrettin75 sen neyden bahsediyorsan konumuzla alakası yok

• macro filan yapmışsın ya.... ondan söz ediyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up arkadaşlar 19.5m 1 adet radiant topaz gem.
  • ...............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dev@dam -- 3 Ağustos 2021; 16:4:12 >
  • hypersoft ban riskini makron için demiştim o kadar gem üretip satıp yasak yersen kötü olur diye :) ama sonuçta senin bileceğin iş.

gemlerin para birimi gibi kullanılması gerek aslında özellikle flawless square lerin..şu kadar emerald'a şu item gibi..
    şu an Ah fiyatlarına göre flawless square alıp radiant yapmak ruby ve topaz için kar amethyst ve emerald için zarar ettiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dev@dam

flawles star ve üstü tüm ruby ve emerald gemlerınız satın alınır
    Ah kesintisi kadar kesinti olmayacak iki tarafında karsılıklı kazanacagı bi fiyat belirlenecek.

hızlı erişim: 0534 617 59 58

Vay be cep no'suna kadar düşmüş oyun. 1m gold 30 kuruş bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahrettin75

hypersoft ban riskini makron için demiştim o kadar gem üretip satıp yasak yersen kötü olur diye :) ama sonuçta senin bileceğin iş.

gemlerin para birimi gibi kullanılması gerek aslında özellikle flawless square lerin..şu kadar emerald'a şu item gibi..
    şu an Ah fiyatlarına göre flawless square alıp radiant yapmak ruby ve topaz için kar amethyst ve emerald için zarar ettiriyor.

errr yok kardeşim bunun illegal bir yolu yok mouse 3 saniyede bir tıklıyor gem birleştirirken o kadar. Bende tuvalete falan gidiyorum birşeyler işte
  • arkadaşlar sırf 5-10 stat için nasıl kıyıpta milyonları veriyorsunuz bu gemlere
    ben daha weapona takacak %50 crit damage yerine %60-70 için para bulamıyorum.. gidip farm yapayım desem sürekli ölüp zarara giriyorum..
    bir terslik var ama çözemedim harbi 34 str yerine 38 42 str takında çokmu farkediyor..

ayrıca ahden 30 milyon verip radiant star emerald alan varmı? yoksa düşük gemleri birleştirip 15 milyona mı mal ediyorsunuz..
    birde oyunu ara versemde 1 seneye yakındır oynuyorum daha gem formülü rare/legendary item formülü düşmedi.. bahtsızlıkmı yoksa lanetmi var bilemedim..

• quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

arkadaşlar sırf 5-10 stat için nasıl kıyıpta milyonları veriyorsunuz bu gemlere
    ben daha weapona takacak %50 crit damage yerine %60-70 için para bulamıyorum.. gidip farm yapayım desem sürekli ölüp zarara giriyorum..
    bir terslik var ama çözemedim harbi 34 str yerine 38 42 str takında çokmu farkediyor..

ayrıca ahden 30 milyon verip radiant star emerald alan varmı? yoksa düşük gemleri birleştirip 15 milyona mı mal ediyorsunuz..
    birde oyunu ara versemde 1 seneye yakındır oynuyorum daha gem formülü rare/legendary item formülü düşmedi.. bahtsızlıkmı yoksa lanetmi var bilemedim..

düşük gemlerle de 25-26 milyona mâl oluyor hiç aksini sanmayın

haftalardır gem işiyle meşgulüm çok saçma sapan birşey gerçekten. Ancak tüm 34lükleri kendiniz düşürdüyseniz 729 tane'den 1 tane 58 statlı çıkartıp 5 milyon kâr edersiniz en fazla

• Up arkadaşlar 20.170.000 olan radiant topaz gem şu anda benden alırsanız 19m.
  • 400 kadar elımde Flawless Square Topaz birikti wd wizard arkadaslarla ruby degısebılırım benım ısıme yaramıyo onlarında herhalde ruby ısıne yaramaz yan carları yoksa takas ısteyen arkadaslar haber verebılır
  • Perfect Star Emerald 10m

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AH'dan daha uygun fiyata Radiant Star Emerald satmak isteyen varsa konuşalım. 2 adet almayı düşünüyorum, fiyat uygunsa.
  • bnm friend liste bir yabancı ark var, ona emerald veriyorum o da ruby veriyor.genelde verdiğimin 2-3 katı kadar ruby veriyor iyi oluyor :)
  • Ruby var Perfect ve radiant star... isteyen olursa dürtebilir...
    Radian star =20m
    perfect star = 6,5m
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.