Şimdi Ara

Gelişim yetersizliği! çok önemli benim için!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yaşım 15 ama boyum çok kısa.sanırım gelişim yetersizliği var.bunun tedavisi nasıldır,nerede yapılır,ne kadar ücret gerekir gibi sorularım var. daha önceden bu sorunla karşılaşıpta tedavi olanlar ayrı cevaplarsa çok sevinirim...ankara'da gidebileceğim doktorlarıda buraya yazarak ya da pm ile adlarını gönderirseniz çok memnun olurum.bu sorun çok kötü,sürekli karamsar düşünmeme neden oluyor...

konu yanlış yere açılmışsada çözüm bulana kadar lütfen silmeyin benim için çok önemli.

• Boyun kaç cm bende 15 yaşındayım benimde boyum kısa 164 benim mesela ailede de çok uzun yok 170 i geçsem bana yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßurock

Boyun kaç cm bende 15 yaşındayım benimde boyum kısa 164 benim mesela ailede de çok uzun yok 170 i geçsem bana yeter
    arkadaşım devede boy var ama ne işe yarıyor sanki.
    tarih sahnesinde hep kısa boylular en başarılı olmuşlardır. Bak Atatürk'e.
    Bence kafana takmaya gelmez. Ayrıca minyon tipli olmak da genç gösterir seni. Yaşlanmazsın.
    tek handikapın kilo almamalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßurock

Boyun kaç cm bende 15 yaşındayım benimde boyum kısa 164 benim mesela ailede de çok uzun yok 170 i geçsem bana yeter
    günde 1 litreye yakın süt için hün içerisinde ve yatarken hayvan gibi olursunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRock ByRock

sanırım 162'yim.en son ölçtüğümüzde böyleydim...

quote:

Orijinalden alıntı: MartNisan

Bence kafana takmaya gelmez. Ayrıca minyon tipli olmak da genç gösterir seni. Yaşlanmazsın.

abi öyle diyorsunda çok kötü birşey bu yemin ederim

quote:

Orijinalden alıntı: Cihanna

günde 1 litreye yakın süt için gün içerisinde ve yatarken hayvan gibi olursunuz :)

daha önceden 1 litre değilde bir bardak içiyordum ama şimdi 1 litreyi deneyeceğim kardeş...

bu arada ankarada bununla ilgili doktor vs. biliyor musunuz? bir kontrole gitmeyi düşünüyorum da...

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain MacTavish

quote:

Orijinalden alıntı: BuRock ByRock

sanırım 162'yim.en son ölçtüğümüzde böyleydim...

quote:

Orijinalden alıntı: MartNisan

abi öyle diyorsunda çok kötü birşey bu yemin ederim

quote:

günde 1 litreye yakın süt için gün içerisinde ve yatarken hayvan gibi olursunuz :)

daha önceden 1 litre değilde bir bardak içiyordum ama şimdi 1 litreyi deneyeceğim kardeş...

bu arada ankarada bununla ilgili doktor vs. biliyor musunuz? bir kontrole gitmeyi düşünüyorum da...

Alıntıları Göster
    Tam olarak hatırlamıyorum ancak 15 yaşındayken yaklaşık olarak 167-168 olduğumu söyleyebilirim. Şu anda 18 yaşındayım ve boyum 185.

En son 7 yaşında süt içmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SSH

Tam olarak hatırlamıyorum ancak 15 yaşındayken yaklaşık olarak 167-168 olduğumu söyleyebilirim. Şu anda 18 yaşındayım ve boyum 185.

Alıntıları Göster
    Aynı yaştayız boyum 1.46

• quote:

Genetikdir büyük ihtimallei.
  • Hemen kendine gelişim yetersizliği teşhisi koymuşsun bu kadar karamsar olma senin yaşlarındayken benim de boyum kısaydı şimdi 18 yaşındaym boyum 1.80 çok uzun deilim ama idealdir yani bu kadar kafaya takma ergenlik dönemi bitene kadar boyun uzamaya devam eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

quote:

Genetikdir büyük ihtimallei.

Alıntıları Göster
    Endokrin diye bir bölüm var ama her hastanede yok.Ayrıca randevu almak çok zor.Araştır.Bakırköy kadın doğum evi diye bir hastane var. Orada var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caköp -- 5 Şubat 2010; 12:27:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: caköp

Endokrin diye bir bölüm var ama her hastanede yok.Ayrıca randevu almak çok zor.Araştır.Bakırköy kadın doğum evi diye bir hastane var. Orada var.

Alıntıları Göster
    İyi de daha gelişimin devam edecek.Ben 19 yaşıma kadar 1,64tüm sonrasın 1,74 civarlarına geldim.Sabırsızlanmayın.Ancak için rahat olsun dersen görün tabi bir doktora.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pazardaki Artist

İyi de daha gelişimin devam edecek.Ben 19 yaşıma kadar 1,64tüm sonrasın 1,74 civarlarına geldim.Sabırsızlanmayın.Ancak için rahat olsun dersen görün tabi bir doktora.

Alıntıları Göster
    Bende 15 yaşındayım.Boyum 1,58.Annemden babamdan uzunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pazardaki Artist

Alıntıları Göster
    arkadaşım öyle kendi kendine gelişim bozukluğu var galiba diyip yola çıkarsan bi yere ulaşamazsın.. boyun kısa kalması düzgün beslenememe, troid, genetik etkili vs vs olabilir.... bildiğin devlet hastanesine gidip muayene olarak başlayabilirsin.. oradan seni yönlendirirler zaten işin uzmanına.. hele bi teşhis koyulsun sonra buradan tavsiye istersin hangi doktor veya hastane gibi.. geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: karasew vasilli

arkadaşım öyle kendi kendine gelişim bozukluğu var galiba diyip yola çıkarsan bi yere ulaşamazsın.. boyun kısa kalması düzgün beslenememe, troid, genetik etkili vs vs olabilir.... bildiğin devlet hastanesine gidip muayene olarak başlayabilirsin.. oradan seni yönlendirirler zaten işin uzmanına.. hele bi teşhis koyulsun sonra buradan tavsiye istersin hangi doktor veya hastane gibi.. geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    Ben 16 'yım 185 'im

• quote:

arkadaşlar yaşım 15 ama boyum çok kısa.sanırım gelişim yetersizliği var.bunun tedavisi nasıldır,nerede yapılır,ne kadar ücret gerekir gibi sorularım var. daha önceden bu sorunla karşılaşıpta tedavi olanlar ayrı cevaplarsa çok sevinirim...ankara'da gidebileceğim doktorlarıda buraya yazarak ya da pm ile adlarını gönderirseniz çok memnun olurum.bu sorun çok kötü,sürekli karamsar düşünmeme neden oluyor...

konu yanlış yere açılmışsada çözüm bulana kadar lütfen silmeyin benim için çok önemli.

sen yaşınıda göstermiyosundur şimdi.Doktor bunun için artı birşey vermez haberin ola.Kemik yaşını ölçer ve beslenmene dikkatetmeni söylicektir.Hormon tedavisi hemen yapılan birşey değildir.Spor yapmalısın.Bedensel yetersizliği dolgun giysilerlede kapatabilirsin.Ayrıca benimde boy kısa 168.

Şınav çek ve hafif tempoda ağırlık çalış.Sabahları koşu yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tir@n

quote:

arkadaşlar yaşım 15 ama boyum çok kısa.sanırım gelişim yetersizliği var.bunun tedavisi nasıldır,nerede yapılır,ne kadar ücret gerekir gibi sorularım var. daha önceden bu sorunla karşılaşıpta tedavi olanlar ayrı cevaplarsa çok sevinirim...ankara'da gidebileceğim doktorlarıda buraya yazarak ya da pm ile adlarını gönderirseniz çok memnun olurum.bu sorun çok kötü,sürekli karamsar düşünmeme neden oluyor...

sen yaşınıda göstermiyosundur şimdi.Doktor bunun için artı birşey vermez haberin ola.Kemik yaşını ölçer ve beslenmene dikkatetmeni söylicektir.Hormon tedavisi hemen yapılan birşey değildir.Spor yapmalısın.Bedensel yetersizliği dolgun giysilerlede kapatabilirsin.Ayrıca benimde boy kısa 168.

Şınav çek ve hafif tempoda ağırlık çalış.Sabahları koşu yap.
    doktora git

• quote:

Orijinalden alıntı: ardinho92

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yaş 15 boy 178

• quote:

günde 1 litreye yakın süt için hün içerisinde ve yatarken hayvan gibi olursunuz :)

Günde yarım litreden fazlası böbrek yetmezliği yapar sanırım kalsiyum fazlalığından oluyordu. He şeyin fazlası zarardır. (Suyun bile).
  • quote:

Orijinalden alıntı: SwiftShadow

quote:

Günde yarım litreden fazlası böbrek yetmezliği yapar sanırım kalsiyum fazlalığından oluyordu. He şeyin fazlası zarardır. (Suyun bile).

Alıntıları Göster
    işlev önemli boyu boşver
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

işlev önemli boyu boşver

Alıntıları Göster
    Şimdi herkes boyunu yazmağa başlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.