< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jerryyyy -- 14 Şubat 2020; 0:11:59 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jerryyyy -- 14 Şubat 2020; 0:11:59 > |
bu mesajım 500 artı alırsa başına çok kötü şeyler gelecek
benden söylemesi |
Ben de noktadan ve virgülden sonra boşluk bırakmayanlara takıyorum kardeş
![]() |
Hocam Kerem Önder var youtubeda izlermisiniz. Sizin sorunlarınız çaresi belli. Lütfen ön yargısız bir kaç video izleyin. Bol bol namaz dua zikir yapın.
Umarım nu dertlerden kurtulursunuz. Zaten bu ibadetleri düzenli yapan kolay kolay anlattıklarınızı yaşamaz. Ömür boşa akıp gidiyor bu dünya için çalıştığımız kadar öteki dünyamızı da düşünmeliyiz. |
seninkiler takıntı değil ki. senin yaptığına düşünmek deniyor. düşündüğün şeyleri herkes düşünüyor. ben bir film izledim mi uzun süre etkisinde kalırım. sana olan şeyler bana da oluyor. özellikle benim de hafızam biraz iyidir öyle geldiği gibi gitmiyor gördüğün, bildiğin şeyler. senin sorunun bunların takıntı olduklarını düşünerek takıntı haline getirmen.
mesela ben senelerdir her gün yatmadan kafamı pencereden çıkarır bir burnumu kapatır diğer burnumla nefes alırım sonra diğeriyle yaparım eğer böyle açılmış hissetmezsen tekrar tekrar yaparım ama içimdeki havayı vermem buna tekrar ederim taa ki nefes alamayana kadar o zaman rahat edememişsem tekrar en baştan yaparım. bazen 5 dakika falan sürüyor ama bazen de diyorum ki başlarım böyle işe yatıp zıbarıyorum. demem o ki yani bazen yapınca gerçekten iyi hissediyorsun rahatlıyorsun artık kurtulmuşsun gibi, yapmayınca da içinde kafanda kalıyor. o his kalıyor sanki bir şey yapacakmışsın onu yapmadan başka bir şey yapamazmışsın gibi. normal yani bunlar takıntılık bir olay yok. ha ama bu hislere yeri geldiğinde dur diyemiyorsan o zaman takıntı oluyor herhalde. Madem yazıyoruz ben de yazayım banyo yaparken mesela banyoyu bitireceğim ama son bir kez koltuk altıma tutayım diyorum sonra son bir kez şöyle tepemden tutayım suyu tam hissedeyim diyorum sonra ama bu sefer afedersin apış arasına son kez su tutayım diyorum sonra ama şimdi de bacaklara da su tutmam lazım diyorum sonra çok zaman geçmiş oluyor tekrar tepeden su tutuyorum falan. ve yapıyorum da takıntı mı denir ne denirse artık ben şikayetçi değilim gayet temiz hissediyorum sonrasında ve iyi hissediyorum, emin bir şekilde rahatlamış hissediyorum. ama mesela acelem varsa yapmam bunu. ha içimde kalıyor ama nolmuş yani kaldıysa? bazen gün boyu aklımda oluyor acaba banyoya girip tekrar yıkansam mı çünkü öyle yapamadım diye. ama işte inanıyorum ki güçlü hafızanın getirdiği bir şey bu. iradeli olmak gerek. bu arada sen film izleme xd |
Noktalama işaretinden sonra boşluk bırakılır. Ben de buna taktım bak.
![]() |
Üzgünüm ki böyle bir tedavi yok. Geçici rahatlama sağlayabilir ama çok kısa sürer ve çözüm odaklı değildir.
OKB hastalığı olup imam müezzin olan bir sürü hastam var. Öyle olsaydı bu insanlar böyle bir hastalığa sahip olmazdı. Not: İlgili kişinin videolarını izledim. |
temiz bi sopa yesen rahatlayacaksın aslında gene düzelmezsen gene temiz bi sopa öyle öyle sohbet ede ede saçını okşaya okşaya sopalamak lazım seni hatta öyleki kemik ağrılarından kolunu kıpırtamaz haldeyken bile yemeğini yedirip baktın takıntılar hala sürüyor gene bi temiz sopa.
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosmic Love -- 14 Şubat 2020; 9:11:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|